Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobki - presledek med enkami zgoraj 29.3.2006 13:34:49
|
|
|
|
Luni
|
Tricia, to je celo zelo v redu, da jih ima narazen! To pomeni, da bodo imeli ostali zobki prostor, da pridejo ven (še bolj je to pomembno potem pri stalnih). Brez skrbi, ko bo čeljust polna zobk, bodo zlezli skupaj, če bo pa sedaj pri mlečnih prostor ostal, pa tudi nič hudega.
|
RE: Zobki - presledek med enkami zgoraj 29.3.2006 13:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
naša jih ma narazn. tut ostali zobki majo mal presledka vmes...pa ma že vse razen petic. je pa res da mamo po obeh straneh tut v rodu da smo mel tut stalne zobe mal narazn saj taspredna dva. pr men je aparat to popravu :) še zmeri raj vidm da jih ma narazn bo saj več placa za stalne, te se pa tut z aparatom da popravt. huj se mi zdi da jih ma tko skup da je treba pol kakega spult da majo ostali plac.
|
|
|
|
RE: Zobki - presledek med enkami zgoraj 29.3.2006 13:48:31
|
|
|
|
anckabancka
|
Mi imamo tudi zgornje enke za pol cm narazen. Je mali prav smešen. Me je skor kap ko so mu zrasli in sem videla. Močno upam, da bodo res zlezli skupaj...
|
|
|
|
RE: Zobki - presledek med enkami zgoraj 29.3.2006 13:48:44
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, pravijo da je to super, tako kot prav Luni. Zara jih ma full narazen, ampak zdej ko ji rastejo še ostali, se ji je stanje precej popravlo.
|
|
RE: Zobki - presledek med enkami zgoraj 29.3.2006 13:56:07
|
|
|
|
CatJa
|
Tudi Jan je imel enki precej narazen, zdaj pa iz meseca v mesec bolj skup lezejo.
|
|
RE: Zobki - presledek med enkami zgoraj 29.3.2006 14:07:59
|
|
|
|
lelaval
|
Če so še mlečni, je čisto mogoče, da bodo stalni zrasli skupaj. Moj sin je imel mlečne vse lepo enako zraščene. Med zgornjima stalnima enkama pa ima sedaj presledek. Ler se mu dvojki majeta, bomo še počakali, če se zarase.
|
|
RE: Zobki - presledek med enkami zgoraj 29.3.2006 15:43:34
|
|
|
|
vevi2
|
Tudi moj Majček ima med zgornjima enkama OGROOOMEN presledek, pa še tako veliki sta, da je prav smešno, ko se nasmeje. Je res simpatičen s tem presledkom, pravijo da gre skupaj, ko še ostali zobki zrastejo. Tudi pri najinih družinah nihče nima presledka med zobmi. Bomo videli kaj bo ko zrastejo ostali zgornji zobki, do takrat pa bomo občudovali ljubek prepih.
|
|
|
|
RE: Zobki - presledek med enkami zgoraj 29.3.2006 16:21:14
|
|
|
|
Lunca1
|
No moja ima tudi presledek zgoraj, ga imam pa jaz pri 32 tud še zmeraj.
|
|
|
|
RE: Zobki - presledek med enkami zgoraj 29.3.2006 22:44:30
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Diastemo (presledek)imajo vsi otroci,ko jim zobje zrastejo .Kriv pa je frenulum(guba med zobmi).Edino če je frenulum priraščen in zelo močan ima pač ta človek potem diastemo. Drugač se pa nič bat bodo šli zobki skupaj,ko zrastejo drugi in potem spet malo narazen,ker čeljust raste zobki pa ostanejo isto veliki .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?