|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki
15.10.2008 14:45:12   
temboli1
Pozdravljene,

zanima me koliko zobkov imajo ali so imeli vaši otroci pri starosti 15 mesecev ?
Ali si vpisujete v kakšno knjigico, kdaj je pokukal določen zob ?
Jaz to delam od prvega zobka, pa mi je kolegica rekla, da zakaj pa to, da izgubljam čas s tem. Men se pa ne zdi tok neumno.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobki
15.10.2008 14:51:06   
banki
Nas jih ima 6 pri tej starosti. Delaj kar ti pase, mislim, da veliko casa ne zgubis, ce zapises v knjigo kateri dan je kaksen zobek pokukal na plan. Ne oziraj se na druge. Vedno bo kaksen pameten, ki mu ne bo vsec kar delas.

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2008 15:02:31   
honey
Jaz se ne spomnim, koliko zobkov je imel pri tej starosti, povem pa ti, da če želiš vse zapisovat, si pač zapisuj. Kaj te briga, kaj ti drugi pravijo. Jaz npr. sem si vedno, ko sva prišla od zdravnika, napisala težo, velikost in obseg glave. Potem sem si napisala, kdaj je dobil prva dva zobka, kdaj je naredil prve korake, kdaj je potem orng shodil in tako. Pač si zapišeš tisto, kar se ti zdi najbolj pomembno.

(odgovor članu banki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2008 19:55:03   
ZmajTolovaj
Se strinjam. Jaz sem si tudi zapisala težo in podobno, ker take stvari mimogrede pozabiš. Pa ne oziraj se na druge.
Drugače pa naši punčki raste šele 3. zob, spodnja dva je dobila pa istočasno, tako da si mi teh datumov ni težko zapomniti user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2008 22:38:43   
kaya2007
naša jih ima pri 17. mesecih 11 user posted image  ssem si pa napisala ponavadi, ko je kakšen prišel ven.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2008 22:47:14   
Naja30
Pri 15m je imela 16 ali 17 zobkov.
Zapisuj si, če tako želiš. Ne vem, zakaj bi nekaj, kar ti je lepo delat, bilo neumno?user posted image  Hčerki od rojstva izpolnjujem dnevnik To sem jaz in ga tako rada gleda!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2008 20:49:16   
Sisy
naša ima 13 zob. Stara je 14 mesecev.

Jaz sem si zapisovala le nekje do prvih 10 zob,potem pa ne več.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2008 6:17:16   
ursakatja05
naša je imela 14 zob pri tej starosti.
ne oziraj se na druge kaj pravijo. tudi jaz sem si in si še vedno pišem v knjigo to sem jaz.

Uživaj življenje

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.