|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobek...bo danes spanje?
8.8.2005 20:13:46   
Anonimen
Moj:duda:ima 8 zobkov. Dve noči nisva spala, :duda:je dremuckal jaz pa niti učk nisem zaprla, ker se je samo premetaval in jokal. Samo v mojem naročju je bilo bolje.
Danes sem ugotovila, da je prišla zg. štirica ven..trojk pa ni:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Imam upanje, da bova danes spala, če je zobek že zunaj?

Dajte me malo potolažiti, zlažite se, če ne gre drugače, da bova danes spala.;););););););););)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zobek...bo danes spanje?
8.8.2005 20:23:58   
ZARA
oj Gekko...Zara ma tud vroč,rdeč ličk,kar pomeni da se nekej dogaja z zobmi...pa žejna je full...spodaj ji grejo zobje ven na fulll,ampak noče pokazat,ker jo pomoje boli in sploh ne vem kolk ma zob...samo s prstom sem šla na brzino čez dlesen in čutla,da so že zunaj na parih koncih...
Spali bomo pa vsi,itak ;)!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zobek...bo danes spanje?
8.8.2005 20:30:18   
M&P
Tudi pri nas je bilo isto.Štirice zgoraj so jo tako matrale,da ni spala nič.Pa mal vročine je imela,lic ful utečen,pa noro tečna je bla:grrr:To je trajal ene dva do tri dni,poj je blo pa dobr.Pa tud ni imela trojk.Enke,dvojke,poj pa štirice.

Sej bo bolje.Še malo.Držim pesti:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zobek...bo danes spanje?
8.8.2005 20:55:15   
Nataša R.
Če je zobek zunaj in ni na pohodu novega poste lepo spali. Če ima vročino Daj malo Calpola pa boste imeli vsi spanec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zobek...bo danes spanje?
9.8.2005 0:17:50   
Seven*
Jakobu so najprej prisle ven vse stirice. Zdaj mu lezejo trojke. Je pa bilo fejst hudo. Jokal jokal.. Pa vrocina. Daj mu kaksno svecko, ce bos videla da trpi..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zobek...bo danes spanje?
9.8.2005 18:40:34   
Anonimen
No današnja noč je bila na srečo bolj speča kot nespeča...
Še prihajajo zobki...:bravo::bravo::bravo:
Vročine pa nima, sam je pa ves čas na ziziki in na rokah.
Če se mu oblika balona ne dopade, jok in stok in krik in kaj vem kaj še. Sitkasto!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zobek...bo danes spanje?
9.8.2005 19:21:17   
ZARA
No vidš,Gekko...dons bo pa še boljše :bravo:!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?