|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobar - pomoč!!!
10.3.2009 9:53:37   
simona2
Mene pa zanima ali ima katera podobne težave kot mi. Naša tri in pol letnica nikakor noče pri zobarju dovoliti delati plombic. Ker je imela relativno dolgo stekleničko ima kljub rednemu umivanju zobkov nekaj kariesov. Sedaj sva bili že dvakrat zaman pri zobarju, saj jo na stolu mine ves pogum. Res pa je, da tudi zobarca ni kaj posebej prijazna in tudi okolje v ZD je bolj moreče. Res ne vem kaj narediti, saj bo potrebno strokovno poskrbeti za zobe, nas pa potem naroči čez en mesec in potem spet nič ni. Ali pozna katera v Lj kakšno ordinacijo res prijazno otrokom ali pa imate kakšne druge iideje?user posted image  Aja, da ne pozabim. Priprave doma so ves čas (beremo knjigice o pogumnih otrocih pri zobarju...) in takrat je pripravljena na vse, ko pa sva v ordinaciji je pa konec. No v glavnem vsak nasvet bi mi prišel prav.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobar - pomoč!!!
10.3.2009 11:59:50   
pikica13
Hja, če otrok noče odpret ust, ti doben zobozdravnik ne more pomagat (on pač ni kriv za to)!!!!!!!

Pa obilo sreče!

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2009 13:29:23   
maša2008
No s tem se ne bi strinjala. Veliko je odvisno od zobozdravnika - človeka, saj so tudi otrokom nekateri ljudje simpatični, drugi pač ne.
Mogoče poskusiš v kakšni privat ambulanti, so veliko bolj prijazni! Zelo prijazen je baje zobozdravnik ki ima ambulanto na Zg. Otoku pri Begunjah.

(odgovor članu pikica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2009 13:40:47   
jakaracman
Probaj Šeherezado Čelesnik.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 14:09:04   
TIA22
mene je samo strah tega  zobarja...jao jao...pa sem malega peljala k našemu zobarju v šoli, pa je res ful prijazen in si je vzel čas, da je mali privolil, da odpre usta. Od takrat naprej mali kar sili k zobarjuuser posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.