Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 15:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, se bo že obrasla. Ne bit huda, veš kako je šele tvojmu hudo. Mogoče te je hotel pa presenetit, pa je okna pomival :)-
|
|
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 15:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)- Bilo bi lepo.... :)-:)- No, vidiš, tvoje magične besede so me že spravle v boljšo voljo. Pa saj vem, da je njemu tudi hudo. Mogoče si bom pa zdaj še eno novo prislužila na ta račun... :zmeden2:
|
|
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 16:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, kaj češ tolk tega plevela po bajt gledat. Sej se bo tale obrasla. Odljubim (reče moj mali, namesto obljubim). Drgač vse v redu? :zmeden2:
|
|
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 16:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že dobra. Da nimaš ti nekih nadnaravnih sposobnosti? :zmeden2: Drugač se pa s tem plevelom načeloma strinjam in če bi ga imela velik bi mi blo najbrž bolj vseen, tko imam pa samo 2 orhideji. No.... eno in pol! :)- Ti se ne odpravljaš na dopust? :)- odljubim... so face, a? Mi smo pa zdaj začeli s stavki. Najbolj posrečen: "gemo katol emlico kupit tli" prevod: Gremo v Mercator kupit tri žemljice.
|
|
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 16:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Hudi stavki,ja ;) Dopust? Sem prosta jutri pa v četrtek, tako da bo vsaj mali doma inne v vrtcu ;) Gremo pa nikamor, bomo kr doma smrdel :zmeden: ja, se človk kar navad :(
|
|
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 16:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah dobr, se boste vsaj mal spočili. Jaz bom pa mojga poslala v švico na gradbišče , midve se bova šle pa mal potepat po obiskih. ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?