Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 15:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, se bo že obrasla. Ne bit huda, veš kako je šele tvojmu hudo. Mogoče te je hotel pa presenetit, pa je okna pomival :)-
|
|
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 15:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)- Bilo bi lepo.... :)-:)- No, vidiš, tvoje magične besede so me že spravle v boljšo voljo. Pa saj vem, da je njemu tudi hudo. Mogoče si bom pa zdaj še eno novo prislužila na ta račun... :zmeden2:
|
|
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 16:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, kaj češ tolk tega plevela po bajt gledat. Sej se bo tale obrasla. Odljubim (reče moj mali, namesto obljubim). Drgač vse v redu? :zmeden2:
|
|
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 16:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že dobra. Da nimaš ti nekih nadnaravnih sposobnosti? :zmeden2: Drugač se pa s tem plevelom načeloma strinjam in če bi ga imela velik bi mi blo najbrž bolj vseen, tko imam pa samo 2 orhideji. No.... eno in pol! :)- Ti se ne odpravljaš na dopust? :)- odljubim... so face, a? Mi smo pa zdaj začeli s stavki. Najbolj posrečen: "gemo katol emlico kupit tli" prevod: Gremo v Mercator kupit tri žemljice.
|
|
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 16:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Hudi stavki,ja ;) Dopust? Sem prosta jutri pa v četrtek, tako da bo vsaj mali doma inne v vrtcu ;) Gremo pa nikamor, bomo kr doma smrdel :zmeden: ja, se človk kar navad :(
|
|
|
|
Znorela bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.4.2005 16:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah dobr, se boste vsaj mal spočili. Jaz bom pa mojga poslala v švico na gradbišče , midve se bova šle pa mal potepat po obiskih. ;)
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?