|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znizanje placila vrtca
8.6.2009 15:12:37   
barni
Zdravo!

Zanima me ce katera ve gelde vloge za znizanje placila vrtca kako gre to s podatki o dohodkih. NAmrec za leto 2009 se vzamejo podatki iz leta 2007, kaj potem moramo za januar 2010 dati novo vlogo s podatki od leta 2008?

Sem cisto nova v tem.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znizanje placila vrtca
8.6.2009 16:42:53   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: barni

Zdravo!

Zanima me ce katera ve gelde vloge za znizanje placila vrtca kako gre to s podatki o dohodkih. NAmrec za leto 2009 se vzamejo podatki iz leta 2007, kaj potem moramo za januar 2010 dati novo vlogo s podatki od leta 2008?

Sem cisto nova v tem.
Hvala.

Da.
V novembru se oddajo novi podatki o dohodkih iz leta 2008 in se potem uporabijo pri plačilih v letu 2010.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2009 13:46:22   
barni
Se dodatno vprasanje; ker je partner v letu 2008 zamenjal sluzbo, zdaj iz obcine tezijo, da moram prinesti zadnje tri placilne liste. Ne vem po kaksni logiki, saj je bil neprekinjeno zaposlen celo leto in tudi se nazaj, skratka, ze ves cas je redno zaposlen neprekinjeno, samo pac sluzbe menja vmes.

Kaj to pomeni, da bom morala vsakic dajat novo vlogo? Brala sem zakon, pa ne vem kje to pise? Na obcino sem vprasala, kje v zakonu to pise in je rekla, da me poklice nazaj...nekam dolgo me ze klicejo user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2009 14:54:11   
mamamajča
Zdaj ne vem, kak to točno misliš..... ja zdanje tri moraš verjetno prinest zaradi višine dohodka, ker če je menjal službo, je verjetno tudi plača drugačnauser posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2009 11:32:35   
Anonimen
Meni so pa letos prvič pri oddajanju vloge za znižano plačilo vrtca rekli, da ni več treba oddajati dohodnine zraven, da morajo poiskati sami (prejšnja leta je bila tudi opcija, da poiščejo sami, pa so vedno rekli, naj raje priložim, da ne bodo imeli toliko dela z iskanjem user posted image ).

Hvala bogu, jaz nikoli nisem vedela, katero dohodnino moram priložiti. Sploh letos, ko sem se pritožila na odmero dohodnine in ne vem, ali naj potem oddam za 2007 ali 2008, na katero sem se pritožila.

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2009 14:14:04   
cv3rklic4
Nobenih podatkov o dohodnini ti ni treba prilagati, ker je občina to dolžna sama pridobiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?