|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znižano plačilo vrtca - pogoji
19.10.2006 16:57:14   
GATA
Ojla punce,

mene pa nekaj muči okrog tega znižanega plačila vrtca. In sicer kakšni so pogoji, da ti znižajo. Ali znižajo vsem, ki vložijo to vlogo...

In če že znižajo za koliko se pa zniža?

Muči me predvsem to, da sicer sedaj imamo urejeno, da bo tamala šla v privat varstvo, vendar pa če dobimo priložnost vpisa naše v vrtec kjer živimo kako je s temi stvarmi. Po rangu plačilne lestvice pademo v 8 razred pri otroškem dodatku in kolikor jaz razumem je tako tudi pri plačilu vrtca. To pa pomeni, da bi plačevali 80% cene vrtca.
Hja tko pride če sva oba zaposlena + s.p.

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znižano plačilo vrtca - pogoji
19.10.2006 17:02:00   
GATA
Aja pa še to: v zakonu o vrtcih piše da se za premoženje ne šteje za vozila, ki ne presegajo višine 18 minimalnih plač. Kako pa je s tem user posted image .

Thx

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 19:39:05   
Katrin
Vlogo za znižano plačila vrtca lahko odda vsak. Nato pa te na podlagi "družinskega" proračuna in "premoženjskega" stanja razvrstijo v ustrezen plačilni razred, ki predstavlja, koliko odstotkov polne cene plačuješ. Pri vlogi oddajaš tudi kopijo dohodninske napovedi oz. odločbe.

Sem napisala razumljivo?

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 21:02:48   
GATA
Aha, potem sem jaz tole čisto narobe razumela - okrog vrtcev. To se pravi oddaš vlogo za sprejem v vrtec. Če si sprejet, oddaš vlogo za znižanje plačila vrtca in šele tukaj se potem zberejo podatki o višinah dohodkov in premoženja.

Jaz sem pa skoz mislila, da ko si sprejet, moraš te podatke oddati, potem ti dajo odločbo in šele na to vlogo za znižanje - zato mi pa ni šlo v glavo kako oz. na podlagi česa se potem zniža.... Eh sem zakomplicirala.

katrin hvala user posted image  zdej mi je jasno.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 9:41:24   
Katrin
Aha, potem sem jaz tole čisto narobe razumela - okrog vrtcev. To se pravi oddaš vlogo za sprejem v vrtec. Če si sprejet, oddaš vlogo za znižanje plačila vrtca in šele tukaj se potem zberejo podatki o višinah dohodkov in premoženja.

Točno.

Ni problem. Srečno.

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?