|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki zanositve?
26.5.2008 11:42:59   
Anonimen
Ojla! Vem da medoda "pazi" ni 100%. Od ovulacije naprej me čudno boli spodnji del trebuha in
bolečina sega v križ. A je imela katera te znake ob zanositvi. Pri prvih dveh nosečnostih me je
prebadalo spodaj, zdej pa me neki čudno boli.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 26.5.2008 12:55:51 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev
26.5.2008 11:58:18   
silvya
Pa daj, saj tukaj nismo vedeževalke, da bi vedele kaj se dogaja s tabo. Ko bo čas za to, kupi tester.
Če pa še nočeš otroka pa bodi bolj odgovorna in se ne igraj na tak način.

Ponavljanje takih vprašanj je že res prav patetično. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2008 12:26:29   
timika
.....še bolj patetična vprašanja dobijo prijaznejše odgovore....
...Vse je mogoče - lahko je tudi znak za menstruacijo. Na najinem drugem sončku delava 5 mesecev in približno 2x se mi je zgodilo, da me je trebuh, podobno kot opisuješ ti, bolel celih 14 dni - od ovulacije do menstruacije. Sem že upala, da smo kaj pridelali, pa je vseeno prišla m.
Počakaj, pa boš videla, vem pa, da se znajo dnevi vleči.

LPT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 12:53:09   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: timika

...

se strinjam s tabo

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2008 13:48:09   
jernejav
...

se strinjam s tabo

Fragola, se pridružujem tvojem mnenju.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Znaki zanositve?
26.5.2008 14:37:52   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla! Vem da medoda "pazi" ni 100%. Od ovulacije naprej me čudno boli spodnji del trebuha in
bolečina sega v križ. A je imela katera te znake ob zanositvi. Pri prvih dveh nosečnostih me je
prebadalo spodaj, zdej pa me neki čudno boli.

Jaz sem zanosila z metodo "pazi" v prvem mesecu po prenehanju jemanja KT. Bolel me je spodnji del trebuha. Ves čas neka čudna bolečina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2008 15:23:45   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

...

se strinjam s tabo

Fragola, se pridružujem tvojem mnenju.

jaz tudi

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2008 21:07:11   
teičy
Mene je par dni po O tako zvilo v spodnjrem delu trebuha in v križu, da nisem mogla ne sedet ne stat. Bolečina je intenzivno trajala kako urco potem je malo popustila ampak se je vlekla tam nekje do popoldneva. Sprva sem mislila da je to bila ugnezditev. To še danes ne vem, vem pa da mi je test 2tedna za tem pokazal +. Mogoče pa je le nekaj na tem. Sicer pa mislim, da je vsaka ženska samo svoja in je težko določene stvari posploševat. Če ti bo user posted image  zamujala kar korajžno naredi test pa velik + ali pa user posted image  ti želimuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2008 21:14:37   
tinč407
teiči, tebe je samo kako urco bolel križ? Ker mene boli že 4 dni. malo neha, pa zopet boli tak da ne morem niti sedeti. to boli križ in spodaj v trebuhu. je pa danes 36 dan ciklusa. Prejšnji mesec je bil dolg 44 dni, tak da bom s testekom še malo počakala... sem e prejšnji mesec preveč obremenjevala

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2008 21:32:23   
šnucika
citiram Pušenjaka..."vsi znaki so lahko lahko znaki zanositve ali pa PMS ali ovulacije....so identični..."user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.5.2008 8:12:22   
teičy
tinč407 mene je tisti dan neznosno bolel križ in me še danes, ko sem 5,5 tednov noseča boli vendar v bolj blagi obliki in bolečina se pojavi občasno...
Upam, da so tvoji znakci paraviuser posted image  in da boš kmalu zagledala user posted image .

Pozdravček!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.5.2008 8:29:26   
Anonimen
se podpišem pod to tudi jaz.

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.5.2008 8:44:55   
tinč407
teičy, ti javim drug teden! user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.5.2008 9:00:33   
teičy
tinč407 držim pestiuser posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.5.2008 9:31:39   
tinč407
hvala teičy user posted image user posted image user posted image
in kako se počutiš sedaj ko si srečka user posted image  ?
me ful zanima kako bo, ko bom pod srcem nosila malo pikico in bom samo jaz odgovorna zanjo. Bom verjetno ful paniko zganjala user posted image user posted image user posted image
sem bol paničen tip ženske user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.5.2008 9:51:11   
teičy
Sem zelo vesela za user posted image , vendar počutje ni najboljše. Sem ful utrujena in če sem preveč aktivna me začne kr bolet trebuh. Za enkrat nimam nobene slabosti (upam, da je niti ne bo) in apetit ni glih na vrhuncu ampak se moram potrudit. Jaz sem tudi bolj paničen tip ženske in se preveč obremenjujem z določenimi stvarmi tako, da mi je prav čudno da nama je uspelo v prvo naredit user posted image . Prebrala sem si določene stvari kaj lahko in kaj ne smem zdaj ko sem user posted image , vendar se ne dom obremenjevala z vsako malenkostjo, kr če ne....

Zato tudi ti odmisli vse in boš vidla da bo ratalo. Jaz sem uporabila metodo jutranjega merjenja bazalne temperature in sem točno vedela kdaj imam O in kdaj bom dobila M. Mislim, da je tako bistveno lažje kaj skuhatuser posted image . če te karkoli še zanima kar vprašaj!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.5.2008 11:39:30   
rizelj
Jaz sem bila fullll utrujena, tako da sem šla spat takoj po kosilu do večera....nisem si mislila da sem noseča, ker nisva bla glih pridna tisti mesec...Je pa pokazalo user posted image  user posted image
Ni me pa nič bolelo v križu....vse smo različne...user posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.5.2008 19:18:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

citiram Pušenjaka..."vsi znaki so lahko lahko znaki zanositve ali pa PMS ali ovulacije....so identični..."user posted image

Pušenjak najbrž ve, saj je bil noseč :-)

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.5.2008 20:13:08   
hmm...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.5.2008 19:55:49   
tinč407

saj moški pa ja to vejo... pa so ja najbolj skoz pametni.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.5.2008 20:40:25   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

saj moški pa ja to vejo... pa so ja najbolj skoz pametni.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a zdaj pa niti Pušenjaku nihče ne verjame?
Pa saj on je  guru,hare krišna in mata hari slovenske ginekologije in porodništva...ponavadi so njegovi odgovori veljali za sveto resnico....user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.5.2008 20:51:12   
tinč407
Pa saj on je guru,hare krišna in mata hari slovenske ginekologije in porodništva...ponavadi so njegovi odgovori veljali za sveto resnico....

svaka čast človeku, da si ob zelo zasedenem urniku najde še čas in živce za naša bolj ali manj butasta vprašanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.5.2008 20:57:38   
šnucika

Pa saj on je guru,hare krišna in mata hari slovenske ginekologije in porodništva...ponavadi so njegovi odgovori veljali za sveto resnico....

svaka čast človeku, da si ob zelo zasedenem urniku najde še čas in živce za naša bolj ali manj butasta vprašanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak njegovi odgovori v stilu "in potem svizec zavije čokolado" so na mestu...to pa mora vsak priznat.user posted image

Da ne zaidemo s teme...znaki zanostive so z moje strani preverjeno popolnoma enaki PMS.Ali pa je PMS enak njim...hja,to bi bilo dobro povprašat gurujauser posted image ....šalo na stran.Prejšnji mesec sem končala na UZ zaradi takih čudnih znakov ...pa je bila le ovulacija.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.5.2008 9:28:40   
Anonimen

ampak njegovi odgovori v stilu "in potem svizec zavije čokolado" so na mestu...to pa mora vsak priznat.user posted image

Da ne zaidemo s teme...znaki zanostive so z moje strani preverjeno popolnoma enaki PMS.Ali pa je PMS enak njim...hja,to bi bilo dobro povprašat gurujauser posted image ....šalo na stran.Prejšnji mesec sem končala na UZ zaradi takih čudnih znakov ...pa je bila le ovulacija.

Ma sej ne pravim, da Pušenjak ni avtoriteta. Enkrat sem bila pri njem na pregledu in zasluži vse spoštovanje. Pravim le, da so nosečniški znaki tko individualni, da ne moreš zagotovo rečt, kakšni so. Jaz sem v prvi nosečnosti čutila podobno bolečino v spodnjem delu kot pri menstruaciji, vendar sem nekako čutila, da sem noseča. Imela sem vendarle nekoliko drugačen občutek v spodnjem delu trebuha kot pri PMS. Bila je nenapovedana nosečnost, kar pomeni, da me je presenetila. Prsi so se mi povečale in postale nekako bolj trde - pri menstruaciji pa se mi to nikoli ne zgodi. Bila sem utrujena, kar pri menstruaciji nisem, čeprav sem lahko tečna. Slabost sem čutila že pred testom- pri PMS je ne čutim.

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?