Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: oj 13.1.2008 17:58:49
|
|
|
|
ledenka
|
znaki za in so si zelo podobni, cez kake 5 dni naredi test, ce ti bo zamujala.
|
|
RE: oj 14.1.2008 9:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem se pravi, boli me v spodnjem delu trebuha. Včeraj me je parkrat kar fajn zaštihalo ( zbodlo) v jajčnikih. Pekoče bradavice. To so lahko tudi znaki vgnezditve ? Lahko pa je tudi PMS ? Joj tolikokrat sem bila že razočarana, da mislim da je kar PMS. Čeprav smo na otroku delali vsak drugi dan ali vsak dan. ne pričakujem 18.1. Ampak vem da bo prišla kod vedno smota.
|
|
|
|
RE: oj 14.1.2008 9:53:26
|
|
|
|
amor real
|
Žal so znaki za in zelo podobni. Jaz sem - in je edina razlika bila ta, da me je tokrat prvič v življenju res fejst špikalo v jajčnikih in sem imela napet trebuh. da so to znaki in se ti sploh ne pojavi vsaj 9 m
|
|
|
|
RE: Znaki za nosečnost ali M? 14.1.2008 10:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Res pa je, da mi pride čez dan včasih slabo.In me tišči v želodcu ( en teden) ampak se ne obremenjujem. Kajti nočem biti spet razočarana. Mislim da je kaki virus.:-) Me je pa že prevečkrat potolklo tak da.....Pa moje prsi so čudne....Nekje notri me zbada,kar fejst v notranjosti joškov.
|
|
|
|
RE: Znaki za nosečnost ali M? 15.1.2008 11:14:04
|
|
|
|
amor real
|
anonimna navijamo za , sporoči kako je šlo
|
|
|
|
RE: Znaki za nosečnost ali M? 16.1.2008 15:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne bom brez veze nove teme odpirala, bom pa kar tule vprašala. Zanima me vaše mnenje. Ta ciklus sem jemala klomifen in danes je 37 dan, pa še vedno ni od nikoder. Sicer je res, da jo ponavadi po klomifenu dobim šele 35 dan, ampak 37 dni se mi zdi pa že mal too much. Počutim se nič kaj nenavadno, čisto običajno kot vedno, bradavičke me edino vsake toliko malček zaskelijo, kar seveda lahko pomeni tudi prihod . Po trebuhu me nič ne šraufa, izcedka nimam nobenega... Nič! Počutim se čisto običajno, kot vsak drugi dan. Testa še nisem delala, sem se odločla, da počakam do sobote, če prej ne pride "gospa". Edino kar sem probala je merjenje BT zadnje par dni. In včeraj in danes mi BT počasi pada. Je to lahko že znak za prihajajočo? Kakšne izkušnje imate kaj ve? Malo čudno mi je, da je ciklus takooo dolg. Še nikoli ni namreč bil. Hvala vam za kakršnokoli razlago! LP
|
|
|
| Stran: [1] |
imeSINEJAAljaž (
45%)
Blaž (
31%)
Tjaž (
24%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!