Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Znaki prva in druga nosečnost 2.3.2005 10:44:20
|
|
|
|
žužu
|
razlikovali
|
|
|
|
Znaki prva in druga nosečnost 2.3.2005 10:46:02
|
|
|
|
Mina1
|
Zelo podobni znaki pri prvi, tako pri drugi nosečnosti. Je pa tudi res, da so podobni znaki tudi pri menstruaciji, tako da:zmeden2: pa-pa, Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:
|
|
|
|
Znaki prva in druga nosečnost 2.3.2005 10:47:20
|
|
|
|
Gea1
|
A res :bravo:, kako mu pa je ime? ČESTITAM!!!!!
|
|
|
|
Znaki prva in druga nosečnost 2.3.2005 10:51:13
|
|
|
|
Skye
|
mina čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Znaki prva in druga nosečnost 2.3.2005 10:51:29
|
|
|
|
Mina1
|
GEA1: o.k., da ne bo to zdej neka skrivnost: Ime mu je RIO;) in je drugi najlepši fantek na svetu. Za prvega pa ne povem, bo potem cela Slovenija vedela, katera sem:)-:)-:)- Midva imava rada nenavadna, kratka in ne glih tipiča SLO imena. Kakor komu paše;), samo da je nam všeč in da ime pristoji:duda: in nenavadnemu priimku. pa-pa Mina1
|
|
|
|
Znaki prva in druga nosečnost 2.3.2005 11:00:15
|
|
|
|
Gea1
|
Ja ime je res nenavadno in zanimivo. Pa čim lepše se mejte. In kdaj še na nas pomisli, ki še vedno nismo :nosecka: in stiskaj pesti. Kje ste punce. Daj povejte še kaj o znakih in razliki.
|
|
|
|
Znaki prva in druga nosečnost 2.3.2005 11:01:42
|
|
|
|
žužu
|
no, tudi moja dva nimata slovenskega imena. ta tretji pa tudi ne bo izstopal:)
|
|
|
|
Znaki prva in druga nosečnost 2.3.2005 11:38:18
|
|
|
|
Mina1
|
GEA1: seveda držim pestke za vse vas, ki še niste mamice in bi rade to bile. Jaz sem bila na Zanositvi in ovulaciji cca 6 mesecev, pa je potem ratalo v drugo. Jaz vedno pravim: sonček sije za vse vas in nas. pa-pa in CMOK vsem skupaj, Mina 1:):):)
|
|
|
|
Znaki prva in druga nosečnost 2.3.2005 11:51:40
|
|
|
|
Majči
|
Pravijo, da nobena nosečnost ni enaka in v to verjamem. Sama sem pri prvi nosečnosti trpela prve tri mesece kot nora zaradi slabosti, vsi možni vonji so me motili.....bilo je obupno a se je res po treh mesecih končalo. Konstantno mi je bilo slabo a nikoli nisem bruhala. Zdaj, ko sem na začetku druge nosečnosti pa zadnjih par dni čutim sem pa tja nekakšno slabost - ni pa tako hudo, kot je bilo pri prvi. Upam, da bo tako tudi naprej, a kakor koli bo, za vse je vredno potrpeti. Toliko čakanja na to zanositev.....zanemari vsako slabost. Zdaj samo upam in želim, da bo vse potekalo tako, kot more, saj sem čisto, čisto na začetku!
|
|
|
|
Znaki prva in druga nosečnost 2.3.2005 11:53:46
|
|
|
|
žužu
|
majči, vso srečo:miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
TV.пеперутка16Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?Ne gleda/je premajhen. (
33%)
Do 30 min. (
50%)
1 - 2 h. (
17%)
Več kot 2 uri. (
0%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!