Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Znaki nosečnosti in - test 5.7.2010 14:48:03
|
|
|
|
vesna_b
|
test naj bi naredila prvi dan izostanka menstruacije. počakaj kak dan, pa probaj še enkrat. drugače se pa lahko tudi telo malo dlje pripravlja na M
|
|
|
|
RE: Znaki nosečnosti in - test 7.7.2010 17:06:40
|
|
|
|
domišljava
|
Jaz sem test naredila drugi dan, po izostanku menstruacije in je pokazal -rahlo. Drugače nisem imela nikakeršnih drugih znakov.
|
|
|
|
RE: Znaki nosečnosti in - test 8.7.2010 7:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa po štirih dneh izostanka nič. Verjetno je spet vse v glavi.... .....
|
|
|
|
RE: Znaki nosečnosti in - test 15.7.2010 9:20:34
|
|
|
|
statja
|
Ker sem zadnje dni že prava živčna razvalina se obračam na vas. Skoraj 8 mesecev že ne jem več KT in od takrat se trudim zanositi. Zadnji dan zadnje menstruacije je bil 15.6. (če se temu lahko sploh reče menstruacija, krvavitev se je namreč končala že 2 dni prej, 2 dni pa sem potem imela še rjav izcedek). Odkar ne jem tabletk je menstruacija postala precej bolj šibka, krvavim praktično le 2 dni, ostalo je rjav izcedek, vendar je ginekologinja rekla, da to ni nič nenavadnega, dokler krvavitve še so. Prav tako cikel traja še zmeraj približno enako dolgo (27-28 dni), kar pomeni da so bili med eno in drugi menstruacijo približno trije tedni. Od zadnjega dneva zadnje menstruacije je zdaj minilo že 30 dni, zato sem danes zjutraj naredila test, ki pa je bil negativen (en test sem naredila že en teden nazaj, pa sem si mislila, da je verjetno prezgodaj). Naredila sem first sign test (lističi) in me zanima ali je možno, da mi kljub nosečnosti še zmeraj ne pokaže pozitivno? Čez dva dni se tudi odpravljam na dopust, pa mislim samo na to ali sem noseča ali ne. Moja ginekologinja je trenutno na dopustu, nadomešča pa jo zdravnica v drugem zdravstvenem domu, kjer so precej neprijazni in naj bi bili na voljo samo za nujne primere, zato niti ne mislim tja klicati, ne vem pa kako naj se prepričam ali res nisem noseča. Ne vem če lahko preprosto odmislim, grem na dopust in čakam, če bom dobila menstruacijo ali ne...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.