|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki nosečnosti ali le prevelika želja?
30.4.2007 17:45:26   
Mbee
Pozdravljeni,

stara sem 23 let in s fantom sva se odločila, da je čas za dojenčkauser posted image . Ker je to prvič, da se soočam s tem imam nekaj vprašanj kar se tiče prvih znakov. Ali je možno, da dojke začnejo boleti in se povečajo že prve dni po koncu ovulacije, ker ponavadi me pred menstruacijo začnejo boleti le kakšen dan ali dva prej? Ali lahko občutiš prve znake nosečnosti že prve dni po koncu ovulacije ali je to le zaradi prevelike želje po zanositvi? Mene je prvi dan bolel levi jajčnik...bila je takšna topa bolečina, ker ponavadi nimam težav z bolečinami pred menstruacijo me je to presenetilo!user posted image Hvala za odgovore in pomoč. Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znaki nosečnosti ali le prevelika želja?
30.4.2007 17:54:43   
gojska
Glede jošk imaš čist prav, bolijo prej kot za menstruacijo. Špikanje ne vem če bi bilo zanesljivo. V glavnem lahko si, lahko nisi. Tko da ti res ne morem pomagat. Bo treba počakat, smo vse na istem. Pa ne razmišljaj preveč in uživaj prvomajske praznike.
Če nisi zdaj, boš pa drug mesec
Srečno
gojskauser posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2007 18:11:08   
sade
jaz sem ravno danes videla user posted image  in test sem delala 7 dni po izostali M, jaz sem opazila malo povecane prsi sele pred 3 dnevi, ja jajcnik me je pa res bolel in to tako zelo, da sem komaj hodla nekaj dni pred pricakovano M, ampak le 1 dan. Glede na vreme sem bila prepricana, da sem se prehladila zato temu nisem namenjala prevelike pozornosti.
Pa trebuh je napihnjen malo ampak konstantno.
evo toliko o mojih znakih, sicer pa vsaka zenska je razlicna in upam, da je to pri tebi to!!!
Good luck!"

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2007 21:10:51   
Mbee
čestitam sade.....vse najlepše in najboljše!!!pa enga velizga in zdravga user posted image user posted image

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2007 14:53:28   
LARIKA
Jaz sem imela iste znake s tem da mi je zamujala 14dni. Pa žal ni bilo namenjeno user posted image . Sem dobila M. Naredila 3 teste zaradi počutja,... upam, da boš ti imela kaj več sreče user posted image .

Imejmo se radi

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2007 19:23:47   
girly
mogoče je, vendar pa te je jačnik lahko bolel, ko si ovulirala. ker če nisi delala testov ovulacije, je bila lahko ovulacija tudi kasneje in ne ravno na polovici običajnega ciklusa. vsi ti znaki so lahko znaki user posted image , ali pa prihajajoče user posted image . upam, da tistega prvega user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?