Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Znaki nosečnosti ali le prevelika želja? 30.4.2007 17:54:43
|
|
|
|
gojska
|
Glede jošk imaš čist prav, bolijo prej kot za menstruacijo. Špikanje ne vem če bi bilo zanesljivo. V glavnem lahko si, lahko nisi. Tko da ti res ne morem pomagat. Bo treba počakat, smo vse na istem. Pa ne razmišljaj preveč in uživaj prvomajske praznike. Če nisi zdaj, boš pa drug mesec Srečno gojska
|
|
|
|
RE: Znaki nosečnosti ali le prevelika želja? 30.4.2007 18:11:08
|
|
|
|
sade
|
jaz sem ravno danes videla in test sem delala 7 dni po izostali M, jaz sem opazila malo povecane prsi sele pred 3 dnevi, ja jajcnik me je pa res bolel in to tako zelo, da sem komaj hodla nekaj dni pred pricakovano M, ampak le 1 dan. Glede na vreme sem bila prepricana, da sem se prehladila zato temu nisem namenjala prevelike pozornosti. Pa trebuh je napihnjen malo ampak konstantno. evo toliko o mojih znakih, sicer pa vsaka zenska je razlicna in upam, da je to pri tebi to!!! Good luck!"
|
|
|
|
RE: Znaki nosečnosti ali le prevelika želja? 30.4.2007 21:10:51
|
|
|
|
Mbee
|
čestitam sade.....vse najlepše in najboljše!!!pa enga velizga in zdravga
|
|
|
|
RE: Znaki nosečnosti ali le prevelika želja? 1.5.2007 14:53:28
|
|
|
|
LARIKA
|
Jaz sem imela iste znake s tem da mi je zamujala 14dni. Pa žal ni bilo namenjeno . Sem dobila M. Naredila 3 teste zaradi počutja,... upam, da boš ti imela kaj več sreče .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?