mojca345
|
No, da ne bomo tarnale skoz samo me, smo se na temi : znakci, ki by the way prinaša SREČO, ker takoj zanosijo vse prvi mesec , odločile, da spregovorimo JAVNO tudi o znakih naših možev ali partnerjev. malo za šalo in malo zares... vsekakor pa mogoče pozabljamo, da nismo samo me tečkane, pa da ne boli samo nas ( no jajčniki sigurno, ampak tudi oni imajo kdaj pa kdaj kako trebušno virozo ), tudi oni jokajo ko men jokamo, ker tudi oni si želijo že enkrat USPEŠNO narediti in da bi se prikazale ali na tistem testu... sicer eni so taki, da so radi zraven pr testiranju, za mojga vem, da se kr omakne nekam v dnevno ali v sobo " kao jest ne vem kaj ti počneš "....no ja, sej ga razumem, da mu ni mene za gledat kako lulam, sej meni tudi ni njega za gledat kako lula... je pa reku, da je ful utrujen danes in da ga je včeri neki v križu špikal, pa sem ga vprašala : a si ti sure, da nisi nosečkan ? ...in je takoj zagrabu in prjavu : a jest kej ne vem lubica ? No, ja moramo jih pohvalit, ker nam stojijo ob strani in se delajo močne za nas za dojenčka, čeprav jim je tudi hudo..nikakor pa jim ne smemo pustiti, da bi se "jokali" nekje sami..jest mojmu večkrat rečem : povej mi kako se počutiš, ker vem, da ti ni enostavno... priporočam, da naredite isto. Tuki pa 3 , če odpreš PRAVO, dobiš tisto kar si NAJBOLJ ŽELIŠ !!! bodite v cvetju moje drage sobojevnice
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 20.3.2009 9:22:36 >
|