|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki mojega moža/partnerja
19.3.2009 19:45:55   
mojca345
No, da ne bomo tarnale skoz samo me, smo se na temi : znakci, ki by the way prinaša SREČO, ker takoj zanosijo vse prvi mesecuser posted image user posted image user posted image , odločile, da spregovorimo JAVNO tudi o znakih naših možev ali partnerjev.

malo za šalo in malo zares...

vsekakor pa mogoče pozabljamo, da nismo samo me tečkane, pa da ne boli samo nas ( no jajčniki sigurno, ampak tudi oni imajo kdaj pa kdaj kako trebušno virozo ), tudi oni jokajo ko men jokamo, ker tudi oni si želijo že enkrat USPEŠNO narediti user posted image user posted image  in da bi se prikazale user posted image  ali user posted image  na tistem testu...

sicer eni so taki, da so radi zraven pr testiranju, za mojga vem, da se kr omakne nekam v dnevno ali v sobo " kao jest ne vem kaj ti počneš "....no ja, sej ga razumem, da mu ni mene za gledat kako lulam, sej meni tudi ni njega za gledat kako lula...user posted image user posted image

je pa reku, da je ful utrujen danes in da ga je včeri neki v križu špikal, pa sem ga vprašala : a si ti sure, da nisi nosečkan ? user posted image ...in je takoj zagrabu in prjavu : a jest kej ne vem lubica ?

No, ja moramo jih pohvalit, ker nam stojijo ob strani in se delajo močne za nas za dojenčka, čeprav jim je tudi hudo..nikakor pa jim ne smemo pustiti, da bi se "jokali" nekje sami..jest mojmu večkrat rečem : povej mi kako se počutiš, ker vem, da ti ni enostavno...

priporočam, da naredite isto.

Tuki pa 3 user posted image  user posted image  user posted image , če odpreš PRAVO, dobiš tisto kar si NAJBOLJ ŽELIŠ !!!

bodite v cvetju moje drage sobojevniceuser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 20.3.2009 9:22:36 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZNAKI MOJEGA PARTNERJA/MOŽA
19.3.2009 19:49:43   
spelka12
HURA za naše možeke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2009 20:29:15   
majolkica
JUHUHU!!!

super tema... sem vesela, da si jo odprla... se mi zdi, da včasih, ko komentiram kaj pri temi znaki, kar še mojega malo noter umešam.. user posted image
kot sem že omenila ima moj zadnje tri dni očitne znake - siten, tečen in nemogoč. danes mi je blo zadosti in sem mu rekla, da kaj se z njim dogaja pa je reku, da ne ve - da gre še sam sebi na živce....

jst iz tega sklepam par stvari - recesija je prišla tudi do njihove firme in v ponedeljek bo dopolnil 33 let - leto je mimo in našega malega črvička še vedno ni... user posted image se mi zdi, da ga to vsak dan bolj teži - tako kot mene.

ko nam je težko mi je všeč kako začne govoriti o imenih in kako rad bi imeu punčko...

no pa še ena prigodica... za novo leto sva odšla končno na medene tedne. na sredi tega tedna pa nas je obiskala user posted image . jst sm bla tako na tleh, da sm kr u supermarketu začela jokat. on je hitro plačal in v sobi me je objel in rekel: kje si pa vidla, da bi kdo imel dojenčka pred medenimi tedni?!? temu sva se tako nasmejala in preostanek naših medenih tednov je bil naravnost odličen...

ne vem kaj bi brez njega....

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2009 20:40:56   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica

JUHUHU!!!

super tema... sem vesela, da si jo odprla... se mi zdi, da včasih, ko komentiram kaj pri temi znaki, kar še mojega malo noter umešam.. user posted image
kot sem že omenila ima moj zadnje tri dni očitne znake - siten, tečen in nemogoč. danes mi je blo zadosti in sem mu rekla, da kaj se z njim dogaja pa je reku, da ne ve - da gre še sam sebi na živce....

jst iz tega sklepam par stvari - recesija je prišla tudi do njihove firme in v ponedeljek bo dopolnil 33 let - leto je mimo in našega malega črvička še vedno ni... user posted image se mi zdi, da ga to vsak dan bolj teži - tako kot mene.

ko nam je težko mi je všeč kako začne govoriti o imenih in kako rad bi imeu punčko...

no pa še ena prigodica... za novo leto sva odšla končno na medene tedne. na sredi tega tedna pa nas je obiskala user posted image . jst sm bla tako na tleh, da sm kr u supermarketu začela jokat. on je hitro plačal in v sobi me je objel in rekel: kje si pa vidla, da bi kdo imel dojenčka pred medenimi tedni?!? temu sva se tako nasmejala in preostanek naših medenih tednov je bil naravnost odličen...

hehehhe....ja moj je tudi rekel, da ko sem mu rekla zakaj še ni user posted image . je reku, da sva šele dober začela....da malo parom uspe v prvo...in seveda jest sem ponavav taka, da se jočem pol pa sem še trmasta in sem rekla : ne, pa ne. če sem brala na forumu, da je eni v prvo ratal....on pa : ja eni..kaj pa vsem tvojim kolegicam s katerimi se vsak dan dopisuješ ?....ja in pol sem dala prstek pred usta in si rekla : bom raje tiho...

on pa : no pridi k meni, da te stisnem.sej bo. obljubim...

ne vem kaj bi brez njega...

(odgovor članu majolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2009 7:12:57   
ursap
mojca345... pod tvoj komentar se moram podpisat... moj fant tudi tako pozitivno razmišlja, navija in me vzpodbuja. meni je vsak mesec, ko pride M tako hudo, on me pa takoj spravi v dobro voljo in poiskušava naprej.

rade jih mejmo...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2009 7:24:40   
majolkica
dobro jutro...

no včeraj sem se hitro prilepila k mojemu na kavč, ki je še vedno imel očitne znake..
pa sem mu šepnila na uho, da me še vedno tam pri jajčnikih malček žgačka.. se je nasmejal, me prijel za roko in stekel v sobo..... user posted image user posted image user posted image

mislim, da je odveč, če povem da so znaki izginili... user posted image user posted image

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2009 7:33:43   
rija
sorry, ker vam kvarim veselje....

ampak takšen bi moral biti normalen mož.

da se zaveda, da je neplodnost stvar para in ne samo ženske....če je pač tehnika zatajila pri njej....

ne vem no, če bi se moj obnašal samo malo drugače kot da je bil solidaren, vedno na voljo, mi vedno stal ob strani, bil prvo kar sem videla, ko so me pripeljali iz operacijske, kampiral ob moji postelji.....mi pislal spodbudna sporočilca in puščal na nočni omarici......potem bi ne ON bil tisti, ki bi šel v tisto sobo za moškeuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2009 11:25:31   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: rija

da se zaveda, da je neplodnost stvar para in ne samo ženske....če je pač tehnika zatajila pri njej....

ne vem no, če bi se moj obnašal samo malo drugače kot da je bil solidaren, vedno na voljo, mi vedno stal ob strani, bil prvo kar sem videla, ko so me pripeljali iz operacijske, kampiral ob moji postelji.....mi pislal spodbudna sporočilca in puščal na nočni omarici......potem bi ne ON bil tisti, ki bi šel v tisto sobo za moškeuser posted image

rija, welcome to the real world : takih moških je malo...očetov pa še manj... mislim, da to še zdaleč ni samoumevno...saj za mene ni. v mojem life-u...

< Sporočilo je popravil mojca345 -- 20.3.2009 11:26:45 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2009 11:26:07   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica

dobro jutro...

no včeraj sem se hitro prilepila k mojemu na kavč, ki je še vedno imel očitne znake..
pa sem mu šepnila na uho, da me še vedno tam pri jajčnikih malček žgačka.. se je nasmejal, me prijel za roko in stekel v sobo..... user posted image user posted image user posted image

mislim, da je odveč, če povem da so znaki izginili... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ....kaj je pa v sobi delal ???

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2009 13:56:23   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

rija, welcome to the real world : takih moških je malo...očetov pa še manj... mislim, da to še zdaleč ni samoumevno...saj za mene ni. v mojem life-u...

kakšen bo tvoy life in world.....si v končni fazi izbereš sama. user posted image

...vox populi...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2009 17:20:39   
majolkica
IZVIRNO SPOROČILO: rija

sorry, ne razumem... kako nam kvariš veselje?! user posted image

sej ta tema se je odprla, da malo povemo kako naši partnerji/moži doživljajo to čakanje na naraščaj... in mislim, da se prav vsak zaveda, da je neplodnost stvar para.. ne vem no - boga tista, ki jo mož obdolži, da je pa ona za to kriva.

mene moj vedno podpira in jaz njega. on mene tolaži, jaz njega. on stoji ob meni. jaz stojim ob njemu.

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2009 17:21:27   
majolkica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

user posted image user posted image user posted image ....kaj je pa v sobi delal ???

ammm... kvačkal... user posted image user posted image user posted image

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?