|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki in znakci
16.7.2012 8:49:39   
Anonimen
Veliko je bilo že napisano na temo znakov, ki so vam povedali da ste noseči, že pred tistim čudežnim user posted image

Jaz imam dva dni do pričakovane M:
bolečine v križu
težke noge
rahlo čuden občutek v grlu, kot da bi hotelo biti malo vneto
zelo izrazit izcedek

upam, da je to touser posted image user posted image

katere znake ste pa ve imele?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znaki in znakci
16.7.2012 8:50:30   
SMT3
Teh ne user posted image ampak ti želim,da si user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2012 8:56:58   
Tippi
Nočem ti jemat volje, pa tud iz srca ti želim, da nalulaš user posted image , ampak jaz sem bila že tolikokrat nosečka, kot še nobena na svetu user posted image

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2012 9:03:06   
amyZ
Jaz sem imela čisto tipične znake:
-boleče prsi
-špikanje v jajčnikih
-napihnjenost
-rjavkast izcedek ene 2 dni pred pričakovano M in potem je izginil

Držim pesti, da bo user posted image !!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2012 9:04:23   
LittleSun
Nobenih znakovuser posted image user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2012 9:58:40   
MioBambino
Jaz od tvojih znakov, razen mogoče izcedka, nisem imela nič.user posted image

Jaz sem vedela, da sem noseča, ko sem naredila test. No, prej se mi je zdelo, da imam še prsi malo povečane. To je pa to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2012 10:02:56   
tix
čuden občutek v grlu misliš kot zgaga? no tak občutek sem imela predno sem naredila test v prvi user posted image

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
16.7.2012 11:52:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tix)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2012 8:28:30   
Tippi

Malo boleče, pa tako velike. Kamot bi konkurila kaki od deklet na plakatih user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2012 17:46:01   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Nočem ti jemat volje, pa tud iz srca ti želim, da nalulaš user posted image , ampak jaz sem bila že tolikokrat nosečka, kot še nobena na svetu user posted image

Jaz sem bila 3 leta vsak mesec "noseča", prosim lepo user posted image ...no, vse dokler nismo zvedeli, da po naravni poti več ne bo šlo.
Tako da, teh zgoraj opisanih znakov pri meni ni bilo, so pa bili vsi ostali.
Ko pa sem v resnici zanosila, ni bilo pa niti enega user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2012 19:10:55   
lillith82
Tud jaz sem ena od tistih ki ima vsak mesec vse znake da sem noseča. Preden sva začela delat na user posted image , sem imela menstruacijo popolnoma točno. Ponavadi sem jo dobila še ob isti uri. Zdaj ko se ubadam z vsemi možnimi znaki, mi zna zamujat tudi teden dni.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2012 17:59:42   
zala1
Živjo,

tudi mene zanima kako je s prvimi znaki. V prvi nosečnosti ni bilo nič posebnega. Sedaj tudi ne - a lahko prosim pogledate v moj album, če se vam zdi da je to plus, jaz res več ne vem. Mož pravi, da ni najbolj očitno, jaz si pa ful želim plus. Hvala.

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.7.2012 18:07:01   
Shana86
Meni se zdi, da je plus. Čestitam user posted image

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
23.7.2012 19:08:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.7.2012 19:31:21   
latka
To je že kar močan plus, kar pomeni, da imaš že veliko nosečniškega hormona v telesu, zato se ti je navpična črta močneje obarvala. Čestitam!!Ti se samo kar naroči na prvi UZ. Srečno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2012 13:38:10   
allstarka
Pozdravljene,

6.7. sem imela prvi dan svoje zadnje menstruacije. S fantom sva se odločila za naraščaj. Nezaščitene spolne odnose sva imela takoj po menstruaciji in v času ovulacije (prejšnji teden) in včeraj. Če je bilo jajčece oplojeno, bi sedaj že morala čutit/opazit kakšne znake? Tak sem nestrpna :)
V eni reviji sem prebrala, da je oploditev možna samo 12ur.. :/

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2012 16:41:18   
Shana86
Ja, jajčece je sposobno biti oplojeno samo nekje 12-48 ur. Znakci so načeloma šele po vgnezditvi, to je pa cca. 6-9 dni po oploditvi. Pa ne jih čakat, ne opazuj se preveč, ker se ti bo zmešalo user posted image Znaki nosečnosti in znaki za prihajajočo user posted image so zelo podobni. Srečno user posted image

(odgovor članu allstarka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2012 7:06:12   
allstarka
Danes zjutraj sem se zbudila ob 3:30, da sem šla na wc. Kar naenkrat mi postane grozno slabo, se usedem poleg školjke. Sem mogla bruhat. Grem pol nazaj spat. Ko se pa vstanem pred pol ure, me pa začne ful šraufat. Grem na wc in sem imela drisko. Ali je možna jutranja slabost ob 3:30? Ali pa sem se kaj s hrano zastrupila, saj sem zvečer pojedla dosti čipsa, politank in pila sok..

Pa še nekaj: pred tremi meseci mi je ginekologinja predpisala tri tablete Diflucan (150mg), zaradi vaginalnega vnetja. Ena tableta na mesec. Mi je rekla, da v tem času naj ne zanosim, pol pa lahko. Zadnjo tableto sem vzela 6.7. Na ta dan sem dobila tudi menstruacijo. Nezaščitene spolne odnose sem pa imela pet dni po menstruaciji. Sedaj me pa malo skrbi, da če sem slučajno zanosila, če lahko Diflucan vpliva na plod?? user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.7.2012 8:17:16   
astrid1
Vsekakor takšna prehrana ni primerna, če imaš težave zaradi glivic. Čim manj sladkorja bi bilo bolj ustrezno. Glede na to, da si imela drisko, bi bila tale slabost bolj vezana na neustrezno večerjo.

Drugače pa po moje Diflucan. če si ga vzela tako zgodaj v ciklusu, ne bi smel imeti nekega vpliva. Dr. Pušenjak pravi, da tako zgodaj velja pravilo: "Vse ali nič." To pomeni, da če zaužiješ kaj škodljivega, se nosečnost ne bo razvijala in bo sama po sebi odmrla. Če pa se nosečnost razvija naprej, pa zadeva vsekakor ni škodovala. Problem so zdravila, ki jih nosečnica jemlje kasneje in lahko vplivajo na razvoj ploda, ga deformirajo.

Če si res noseča, boš pa tako ali tako izvedela čez nekaj dni. Najverjetnejše je, da se ti bodo šele takrat začele slabosti. Meni so se v 6. tednu nosečnosti, prej ne.

Neposredna povezava do sporočila: 19
31.7.2012 8:24:10   
Inigo
jst sm kar hitro po ovulaciji začutila bolečine in neprijeten obutek bradavic. in ogromno mozoljev. potem so mi zizike počasi začele rast in sem opazila razliko tudi, da niso tok "mehke" ampak so bile bolj trde. malo so bolele. malo sem opažala, da ne morem dat vse od sebe - takrat sem trenirala za maraton, ki sem ga dan pred testom vseeno uspešno odtekla.

kakšen teden po testu (predvidevam, da je bil nekje 6 teden) so se pa pojavile slabosti. nič prej. po 5 tednih groznih slabosti je bil mir nekje 3 dni, potem pa glavoboli... cel mesec me je bolela glava. grozn! zdaj sem pa ok user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.7.2012 9:02:43   
HeLenčica
Znakci, ki mi tisti trenutek niso "povedali" da sem noseča, pa sem bila (naj povem, da sem predtem dala skozi vse nosečniške znake pa ni bilo +):

- velike boleče prsi (kar je bilo vedno pred M)
- vgnezditvena krvavitev 7/8 dni po O
- občutek, kot da sem bolana (sem celo vzela dva Cold 3)

Po testu pa: slabosti (sicer brez bruhanja) in strašna utrujenost, boleče prsi do 3. meseca N.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.8.2012 9:54:26   
allstarka
Danes je že 30.dan in še ni user posted image . Ponavadi imam na 27 ali 28 dni. Me pa nekaj dni že boli v spodnjem delu trebuha (okolica jajčnikov)..tak kot pred menstruacijo..ko te tak "trga" v jajčnikih. So takšne bolečine tudi lahko prisotne ob zanositvi? Jaz zdaj samo upam, da ne bo user posted image na hlačkah :) Jutri nameravam delati test. V ponedeljek pa šibnema z dragim na morje.
Drugače je pa moje počutje ok. Prsi me že kakšen teden bolijo..samo to je tak skoraj pred vsako menzo (a tako dolgo pa ne vem če so me kdaj). Jem ogromno zelenjave (kar vrt v tem času ponuja), slab mesec že jemljem Tifol, občasno tečem, hodim v hribe.

Če ne bodo ta mesec user posted image , bosta pač naslednji ;)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.8.2012 11:37:25   
astrid1
Držimo pesti! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
4.8.2012 7:37:20   
allstarka
Malo prejle opravila test s testom First Sign. Piše, da v manj kot 5 min pokaže rezultat, a da ga naj odčitamo po 5. minutah. Ne smemo pa ga odčitati po 10 minutah. Uh se mi je 5 minut vleklo :) No, grem pogledat mogoče nekaj sekund pred 5 minut in ni bilo nič :/ Pol sem pa pogledala 7. minuto in je druga črtica čist narahlo, se vidi, a je zelo bleda. Kaj to pomeni, da sem user posted image ?? Ali še raje malo počakam in naredim test ko pridem z dopusta? Ali si grem danes kupit Clear Blue pa test še enkrat izvedem? user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.8.2012 8:49:40   
astrid1
Meni je First sign takoj pokazal obe črtici, ko je še urin plezal po listku. Je pa res, da mi je menstruacija takrat zaostajala že 10 dni.

Jaz bi za vsak slučaj čez dva dni naredila še Clear Blue, če pa še ne bi bilo menstruacije, bi pa po prihodu z morja še enkrat naredila test.
Pa na morju bi se zavestno odločila odmisliti vse skupaj, ker je škoda, da imaš pokvarjen dopust s tuhtanjem.

< Sporočilo je popravil astrid1 -- 4.8.2012 8:51:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?