Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bong Malo sem razmišljala pa me zanima ali lahko Slovece opredelimo kako zgledajo po zunanjosti. Odvisno, katere Slovence... jaz to kar na skupine razdelim. - najstnice so kopije balkanskih turbofolk kao zvezdnic, najstniki pa kopije že zdavnaj prežvečenih in niti pod razno ne več zanimivih "macho-tov" a la "čapac" - mlade ženske blefirajo eleganco, ker po nočejo več izgledati najstnice in želijo, da bi se jih jemalo kot resne in odrasle ženske, mladi moški pa ugotovijo, da jih "čapac look" ne bo pripeljal do žensk in postanejo to, kar so že ves čas - freestylerji - odrasle ženske se da razdeliti v 3 kategorije: a) "rada bi bila mlada", ki izgleda kakor študentka, b) tipična delavka v jeansu in jakni in c) bussineswoman - moške lahko vtaknemo na približno isto mesto - penzionisti so tudi trije: a) sport-granny, b) tipična slovenska babica/dedek v jopici iz volne in copatih čez gležnje in c) ostareli ljudje, ki so iz mnogih razlogov prenehali skrbeti zase Konkreten videz (poteze obraza in oblika telesa) pa... smo tako različni, da Bog pomagaj... poznam Slovenca, za katerega bi vsakdo rekel, da je iz kakšne druge republike bivše YU (temnejša polt, orlovski nos, tanke ustnice, črni lasje, hoja z guncanjem), poznam pa Balkanko, za katero nihče ne ve, da je iz Srbije... mislim, da Slovenci nimamo tipičnih telesnih značilnosti, ampak kvečjemu kakšno karakterno, a la: "Če fovšija bi gorela, bi bila v ognju cela, ti, Slovenijaaa..."
|