|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmrzljiva 100 na uro
28.11.2005 8:51:44   
prepelica
A je sploh še kdo tako zmrzljiv kot jaz? Doma imamo 20 stopinj jaz pa zmrzujem. Pa ne samo danes, včeraj, jutri....jaz skos zmrzujem. Moram imeti obute (obute ali oblečene?) debele nogavice in poleg majice z dolgimi rokavi še termo pulover. Ko grem ven pa pod debel puli oblečem še majico z dolgimi rokavi in čez plašč. A je to sploh še normalno. Tudi v službi sem jaz zmeraj največ oblečena. Zgleda, da imam slabo cirkulacijo.?user posted image  Da o tuširanju ne govorim, ker kalorifer že 15 minut prej greje kopalnico. user posted image
Naj me katera potolaži, da nisem edina zmrznjena tukaj gor! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmrzljiva 100 na uro
28.11.2005 8:54:57   
ur+sa
prepelica..nisiedina.. mi imamo pomoj vec kot 20 sopinj, pa mam cist ledene roke in noge, pa dam gor volnene sumfe, pa mi nc ne pomagauser posted image  tako je..najoblj se bo pomoj v deko zavit, alpa eno vorco kopel naredit:)user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu prepelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2005 8:56:40   
Anonimen
Jaz zadnje čase opažam, da sem taka par dni pred menstruacijo. Takrat tudi spim s flisom in nogavicami, pa z dvema kovtroma pokrita.

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2005 8:58:47   
Anonimen
Drugače je pa je občutek mraza tudi eden od znakov napačnega delovanja ščitnice. Ampak so še drugi znaki zraven, se mi zdi, da suha koža pa ne vem kaj še vse. Malo prečekiraj po netu ali kar pri zdravniku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2005 9:03:16   
tanikaa
jaz še v službi delam oblečena v zimsko jaknouser posted image . kriv pa je lahko tudi nizki krvni pritisk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2005 9:09:05   
Anonimen
ne vem..men se pa to zdi čist normalno? js mam tut 20 stopin v dnevni pa sem vedno recimo v trenerki, debelih štunfih in copatih, spodna majca, majca z dolgimi rokavi pa čez še pulover ponavad naštrikan. pa mam velikrat še mrzle roke pa noge. za vn pa še bunda čez. pa šal pa rokavice :)
in pol na ta način napravlam še tamalo in vsi naju čudn gledajo..men so pa drugi čudni k se mi zdijo da na pol nagi okol hodjo. nasploh se zgražam nad tistimi brez spodnih majc pa z ledvicam pa popki vn sred zime...brrrrr

Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2005 9:10:42   
prepelica
Ja pa imam res nizek pritisk! Pa pred ene 8-imi leti, ko sem imela en zdravniški pregled so rekli, da nimam ravno idealno ščitnico. Mogoče pa res...user posted image
No, če drugega ne, vidim vsaj da nisem edina.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
28.11.2005 9:16:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2005 9:20:47   
tanikaa
v dnevni sobi imamo 22 ali 23 stopinj. drugače se bom spremenila v eskima. edino spati ne morem na toplem. tam imava 18 stopinj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2005 10:21:48   
tanaja*
He heh he, punce, mi imamo pozimi v stanovanju vedno med 28 in 30 stopinj, pa se vseeno sprehajam v volnenem puliju, toplih nogavicah in copatih. No, razen, ko kaj delam sem v kratkih rokavih. Če pa gledam Tv, kaj počnem na pc-ju, sem pa orenk oblečenauser posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2005 10:24:58   
paris
Uh, jest sem tud zmrznjena. Doma mormo met najmanj 24 stopinj, drugač me zebe. Pozimi mam vedno debele zokne gor, če pa na kavču ležim, se pa še z deko pokrijem!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2005 10:32:54   
Anonimen
Ja, saj 20 stopinj se meni tudi zdi malo, ampak gotovo bolj zdravo kot 28 ali celo 30. Mogoče se človek navadi, kaj pa vem. Preden sem jaz spoznala mojega sedanjega karkoli že, sem tudi imela navado pozimi imeti vse radiatorje do fula odprte in je moralo biti tudi zelo vroče v stanovanju. On pa je ful vroč človek, tako da sem morala potem radiatorje zapirati (takrat sem jih res, sem bila pač še zaljubljenauser posted image ). V začetku me je zeblo, ampak sem se potem navadila.
Na 20 stopinj ne vem, če bi se navadila, imamo pa zdaj tam nekje okrog 23 stopinj in to se mi zdi v redu.

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2005 11:12:35   
darjatimci
Jaz sem tudi med zmrznjenimi sploh en teden pred M,dvajset stopinj se mi zdi premalo je pa res,da je bolj zdravo. Mogoče imaš res slabo prekrvavitev to lahko ugotoviš,če je bolje takrat ko se giblješ in kaj delaš situacija kaj boljša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2005 11:30:16   
mala maja
evo da vas vse potolažim k ste na toplem.

Mi smo od sobote zvečer na mrzlem ker je c... gorilecuser posted image user posted image user posted image  je mehanik obljubu da bo koj prišel v ponedeljek pa ga še niuser posted image  jaz ga pa v mrazu  čakamuser posted image

ZEBEEEEEEEEEEE me pa 10000 na uro.

Dobr da mam tašččo bliz da pazi malegauser posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2005 11:36:52   
KODA
Jaz sem pa tudi med bolj zmrzljivimi.To se mi je začelo dogajati po tadrugem porodu.Vedno me zebe.Prej mi je bilo, vedno vroče.
Pa še ta šok danes zjutraj.V dveh blokih ne dela kurjava.Ne vemo kaj je,ker hišnika ni doma.user posted image user posted image .Mraz je.Mene zebe,otroke imam fajn oblečene,pa kaloriferji laufajo.user posted image To bo spet elektrike za plačat.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2005 11:42:27   
Anonimen
Jaz sem tud zrznjena, ampak samo ko sem na miru. Če gledam TV, ali sedim pred računalnikom. Ko delam kej, ne.
Pa ponoči, jaz tud poleti spim z nogavicami, pa tud čez dan mene nikol brez nogavic ne dobite. Pa pokrita sem z odejo in kovtrom, tja od septembra do junija. user posted image  Torej samo poleti ne, takrat je pa samo kovter dovolj.user posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?