|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmenek v Mb-kam in kako?
8.4.2006 14:20:19   
Anonimen
Spoznala sem nekoga.Bila sma že na kosilu.Vsak dan se slišima.V četrtek me je povabil na zmenek,ki naj bi bil presenečenje zame,a je vse skupaj padlo v vodo,ker sem bila predolgo na faksu.Včeraj mi je povedal,kaj je imel pripravljeno-hotel me je povabiti na dražbo starin,kjer bi mi kupil šatuljico za uhane,ki jih obožujem.Lepa ideja in zelo se je potrudil.Ker je rekel,da je njegova ideja padla v vodo in da sm jaz sedaj na vrsti,da organiziram zmenek,imam do tega ponedeljka čas,da organiziram nekaj "extra" v Mariboru(center Mb,ker nimama avta).Pa sm ostala brez ideje-zato se obračam na vas...kam in kako?Aja,pa dobila se bi zvečer,brez časovnih ovir.

Že v naprej hvala za ideje.:)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmenek v Mb-kam in kako?
8.4.2006 16:16:57   
Tejči
Uf, zakaj pa mora biti ravno nekaj posebnegauser posted image  Lahko je čisto normalen zmenek in se bosta prav tako imela lušno. Lahko gresta v park, malo poklepetata, kljunčkatauser posted image  Ali pa na Lent-na sprehod ob dravi (če se ne bojita ptičje gripe), ali pa v kino,...
Nekih posebnih idej pa žal nimam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2006 19:12:58   
k1
mogoče najino varianto: romantični sprehod okoli treh ribnikov, pol pa na en kozarček dobrega vinčka? 

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2006 19:30:29   
frutka_
V ponedeljek je marsikatera gostilna zaprta. Sicer pa ti priporočam Tako's ali pa Novi Svet.Prija tudi kakšna tortica iz Ilicha alipa taboljša kava iz Bariste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2006 20:31:32   
andrejka82
Toplo priporocam Novi svet pri stolnici. Rezerviraj prej mizo in izrazi zeljo po romanticnem in intimnem prostoru. Super.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?