|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmedena
24.1.2006 22:43:45   
nelly
Prosim če mi kdo pomaga.Na Ringa raji mi je pokazalo da naj bi bil najbol ploden dan 28.1.Meni se pa že dva dni vleče ta cervikalna sluz. Zdaj pa ne vem a je to to ali je kaj drugega.Saj je to prozorna sluz podobna beljaku.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmedena
25.1.2006 0:33:00   
Naja30
Mogoče maš pa kakšno vnetje? Ali pa ti O prehiteva? Ni nujno, da je na sredini, včasih je tudi bolj na začetku ali koncu ciklusa. Ti samo veselo user posted image  s svojim user posted image  in ne misli toliko na te zadeve.

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2006 9:22:22   
nelly
Ja ne vem kaj bi to bilo.To se mi pojavi vsak mesec in traja tri-štiri dni.Tako da mislim da ne gre za vnetje.Jaz sem skoz mislila da gre za O.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2006 20:42:20   
Anonimen
A imaš M! točno na 28 dni?
Jaz sem imela včasih O 4 dni po M!, včasih pa 28 dni po M!, ker nikoli nisem imela rednih. Tako, da je treba vsak dan user posted image .

(odgovor članu nelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2006 21:51:55   
nelly
M imam na 29 ali 30 dni.Ne vem ali je to cervikalna sluz ali pa je kaj drugega.Veliko kje sem brala,da je bistre barve in da se vleče kot beljak zdaj pa sem malo zmedena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?