|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmedena
10.11.2007 17:15:24   
drugga
zdravo!!

da začnem, ki???? še sama nevem rada bi edino malo pokomentirala in upam da bom dobila tudi kakšen nasvet al pa samo mišljenje..
SEM MAMICA  2 letne deklice živima z fantom imama svojo hišo stara pa sem 26 let in (neiskušena))) no če lahko tako temu rečem.....

OB PRIHODU na svojo delovno mesto sem spoznala eno novo osebo ki sem ji, OPAŽAM  zelo všeč z časom je on meni začeu premikati čustva ko sem z njih drhtim in cele dneve premišljam o njem kako in kaj zdaj počne kaj bi naredila da bi bila tista moja potreba zadovoljena in da bi končno lahko bila sama z njim....ALI SAM NORA...jas svojo družinco nebom spustila samo eno noč eno noč bi pa rada preživela z njim ali me bo potem ta sila minila , ker on ima tudi dekle  in misli tudi samo na sex...

pa kaj naj naredim ?????user posted image user posted image nevem rada bi bila z njim a kaj če me bo potem še bolj vleklo k  njemu...........

helpp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmedena
10.11.2007 17:18:28   
Anonimen
Skuliraj se.

(odgovor članu drugga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2007 17:24:24   
Anonimen
Nej to se dosti folka zgodi. Pač če nisi zaprt med štiri stene slej k prej pride kdo, sploh v službi k ljudje tolk časa preživimo, k te mal zbrklja. Pol je pa od človeka odvisno al bo to trenutno zmedenost uporabil v izgovor da vara ali pač ne. Te pa slej ko prej to mine. K to ni neka ljubezen, pač privlačnost.user posted image Običajno bolj k človeka poznaš bolj te minevauser posted image , če je pa obratno, da te skoz bolj drži ... hm....pol se je pa že za zamislit ja.

Ne vem pa če bi te minilo če bi bila z njim. No če bi bil slab bi teuser posted image , sam kaj če bi blo pa super? Kaj bi pa pol?

Premisli mal o posledicah, ki bi jih tvoja dejanja lahko prinesla. Pa razmisli če je vredno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2007 17:40:42   
Anonimen
sanjari o njem pa te bo minilo- mogoce naslednji teden, mogoce cez en mesec, mogoce cez eno leto.. ampak te bo minilo..
pa spomni se kaj imas- otroka, fanta, sluzbo, ... kaj se hoces

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2007 18:07:16   
nuala
Ma ja, sanjaj, raztmišljaj ampak drži prste stran.

Ali pa začni s tekom ali kakšnim resnim treningom aerobike. Boš tako zmahana, da ti vsaj kakšne 3 tedne moški ne bodo hodili po glavi.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu drugga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2007 18:09:51   
Anonimen
Sanjati ni greh, a posegati po tem je največji greh user posted image

Ne, resno. Premisli, kakšne so lahko posledice...

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2007 18:28:17   
Raho
Polnoletna si in delala boš, kar misliš, da je prav.

Bi pa bilo fajn malo obnoviti znanje slovenskega jezika in se truditi napisati post vsaj toliko pravilen, da bi bil razumljiv. Mogoče ti bo med ponavljanjem ta druga oseba "spuhtela" iz glave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2007 18:53:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: drugga

zdravo!!

da začnem, ki???? še sama nevem rada bi edino malo pokomentirala in upam da bom dobila tudi kakšen nasvet al pa samo mišljenje..
SEM MAMICA  2 letne deklice živima z fantom imama svojo hišo stara pa sem 26 let in (neiskušena))) no če lahko tako temu rečem.....

OB PRIHODU na svojo delovno mesto sem spoznala eno novo osebo ki sem ji, OPAŽAM  zelo všeč z časom je on meni začeu premikati čustva ko sem z njih drhtim in cele dneve premišljam o njem kako in kaj zdaj počne kaj bi naredila da bi bila tista moja potreba zadovoljena in da bi končno lahko bila sama z njim....ALI SAM NORA...jas svojo družinco nebom spustila samo eno noč eno noč bi pa rada preživela z njim ali me bo potem ta sila minila , ker on ima tudi dekle  in misli tudi samo na sex...

pa kaj naj naredim ?????user posted image user posted image nevem rada bi bila z njim a kaj če me bo potem še bolj vleklo k  njemu...........

helpp

(odgovor članu drugga)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2007 18:57:13   
Anonimen
Svoje družine ne bi izdala za voljo enega moškega, ki mu gre po glavi le sex. Kaj pa, če se kdaj to izve? Razmisli malo o tem. Nikoli nič ne ostane prikrito.

(odgovor članu drugga)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2007 18:58:32   
silvya
Te prime pa te mine. Ne poskušaj, ker se ne bo dobro končalo. Misli na svojo družinico.  Boš lahko nosila v sebi breme, da si prevarala partnerja? Je vredno riskirati eno noč, da te bo potem pekla vest? Ne išči težav, ker te težave lahko še prehitro najdejo same.

(odgovor članu drugga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2007 19:05:46   
Naja30
Na srečo se še nisem tako počutila, odkar sem s svojim partnerjem in upam, da mi bo on vse življenje dajal te občutke, ki jih ti opisuješ, da jih imaš do drugega. Sploh odkar imava otroka, nama je najina zveza še bolj sveta.

>Ne vem, kaj bi ti svetovala drugega kot to, da se posveti možu oz. partnerju in hčerkici. Tistega sodelavca pa pozabi, ker od enega seksa v bistvu ne bosta imela drugega kot praznino (verjetno bolj ti kot on).

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2007 19:24:44   
Raho
Samo v vednost: Anonimna, ki je lektorirala, nisem jaz. Da spet ne bo prišlo do kakšnega nesporazumauser posted image .

Je pa kljub temu še vedno ogromno napak (sem morala dodati, se opravičujem)user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2007 19:50:34   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: drugga
on meni začeu premikati čustva ko sem z njih drhtim in cele dneve premišljam o njem kako in kaj zdaj počne kaj bi naredila da bi bila tista moja potreba zadovoljena in da bi končno lahko bila sama z njim....ALI SAM NORA...jas svojo družinco nebom spustila samo eno noč eno noč bi pa rada preživela z njim ali me bo potem ta sila minila , ker on ima tudi dekle  in misli tudi samo na sex...

odrastiuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu drugga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2007 19:53:11   
Moyca_
pa ne mislim zato ker se ti je to zgodilo, valda smo ljudje se dogaja, ampak da to tukaj na forumu sprašuješ- saj bi ti moral biti odgovor jasen, a ne? Ali se motim.user posted image
O.k. te spolno privlači.
Ampak ne še razglabljati zdaj o tem- ker zato pa misliš toliko na njega

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.11.2007 19:55:26   
Anonimen
In kaj točno pričakuješ od nas? Nobena ti ne bo rekla go for it. user posted image  Jaz bi prej rekla no go, meni družina pomeni veliko več kot kakšen flirt. Sicer se boš pa sama odločila, ali je vredno ali ne.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.11.2007 20:09:27   
OliveOyl
Jaz ne bi,pa če bi me še tako vleklo k njemu.
Pomisli na posledice.
ne bi mogla tako živet-prikrivati stvari...jao jao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.11.2007 21:52:09   
Majuska
Samo varanje morda še ni tako grozna misel kot - kaj pa posledice? Najprej je treba pomisliti na odgovornost do družine, je vredno zaradi tega izgubiti partnerja? Je vredno otroku povzročiti travme, ko se bo zavedal početja svojih staršev? Premisli, preden zapraviš to, kar imaš. 

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2007 0:46:55   
lelaval
ALI SAM NORA...jas svojo družinco nebom spustila samo eno noč eno noč bi pa rada preživela z njim ali me bo potem ta sila minila , ker on ima tudi dekle in misli tudi samo na sex...

A si nisi že s tem sama odgovorila? Njemu gre le za sex - a boš zaradi enega sexa uničila vse, kar imaš?
Raje ostani samo pri sanjarjenju (te bo slej, ko prej minilo), potem pa boš spoznala, kaj imaš in kaj bi skoraj izgubila zaradi enega sexa.
Če bo pa hotel kaj več, kot le to, da te bolj opazuje, pa mu že v začetku povej, da nisi "lahka" in si zasedena. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu drugga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.11.2007 1:20:21   
baguSka
Vcasih bi ti svetovala: go for it!

Danes pa ti svetujem: dobro premisli kaj lahko s tem izgubis in ne samo pridobis!

(odgovor članu drugga)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.11.2007 1:22:01   
baguSka
A si nisi že s tem sama odgovorila? Njemu gre le za sex

Ja pa sej, tud njej gre za en sex. Ampak ce so custva mocna, se lahko ta sex preceeeeeej podaljsa... In potem je vprasanje, ce se splaca tvegat!? Zato pa pravim naj dobro premisli...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.11.2007 15:13:14   
tulip
A je vredno?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.11.2007 18:04:00   
tanikaa
Saj veste, kaj vedno pravim: Če človek nima problemov, si jih mora narediti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.11.2007 19:39:57   
bumerang
No, vidim da je še komu padlo na misel to kar meni, ko sem brala to skrpucalo. Se ponavadi zadržim ampak tule pa ne morem biti tiho.
Kaj ko bi preživela kako noč s Slovnico?

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 21:05:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
11.11.2007 22:38:29   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Saj veste, kaj vedno pravim: Če človek nima problemov, si jih mora narediti.

točno takouser posted image user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?