Anonimen
|
Radda bi se nekomu izpovedala, mogoče pa ima celo kdo kakšen pameten predlog kako ga pozabiti.Pred 11 leti sem imela prijatelja ki ima družino, občasn sva se dobivala, se pogovarjala, dlje od poljubov nisva šla, jaz sem bila takrat samska in noro zaljubljena vanj, in tako sva se nekje 2 leti občsno dobivala, dokler mi enega dne ni rekel da me ljubi, potem sva končala, prekinila sva stike, ko smo se kdaj kje videli, nama je obema pokočila iskrca v očeh. Sedaj imam sama družino in moža, kdaj sem tega prijatelja videla kje še par dni nisem mogla nehat mislit na njega. V soboto sva bila z mojjim zvečer zunaj in tam pri sosednji mizi je bil ON z družbo, brez žene, zastal mi je dih ko sem ga videla, vsedel se je točćno nasproti mene, in tako sva se spogledovala cel večer, moj je sedel zraven mene in seveda sem se počutila krivo, zakaj , zaj si noro želim NJEGA, ki me tako želo privlači, noro,..Ko sem odšla na wc je prišel za menoj in rekel da je zelo vesel, da me je videl in če se lahko dobima na kavi, težko sem ga zavrnila, ampak seveda sem ga saj ne želim izgubit družine. Tako je, moža imam zelo rada, v skupnem času mi je že oliko pomagal kot mi nihče drug ne bi, niti ON, to vem zagotovo, ampak nevem če ga ljubim, ljubim pa njega, jočem ker ga ne morem pozabiti, nocoj sem ga sanjala,.. noro ga pogrešam, moislim da sem po toliko letih še vedno zaljubljena vanj, vem pa tudi da mi tako lepo kot mi gre ob možu mi ne bo šlo ob nobenem, je potrpežljiv, dober do mene, ...ampak ni pa zaljubljenosti vsaj iz moje strani, aja poročena pa sva 8 leto. Kako naj pozabim NJEGA, žalostna sem, zmedena rada bi ga spravila iz glave vendar ga ne morem, vem da po karakterju ni tako dober kot moj, ampak jaz ga pogrešammmmmm,........... MOGOČE KAK NASVET
|