|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmedena
19.5.2007 22:51:58   
Anonimen
Saj ne vem,zakaj sploh pišem, sam mogoče mi bo mal lažje
S ''partnerjem'' imava otroka in ne živiva skupaj. Nikol se nisva nevem kako dobr razumela,pa sva se vseeno skupaj odločila za otroka.Ne, nisva se slepila,da otrok kaj spremeni.Ok.to imava urejeno,otrok je primeni, živiva v stanovanju,ki je v razsulu,plačujem visoko najemnino, stroške,tako da sem finančno že čist na psu oz. še v slabši situaciji. O očetom otroka sicer normalno komunicirava,samo z moje strani ni nobenih čustv več, on pa naj bi jih še imel.Ne vem, mogoče jih ima res. Jaz se trudim, pa se nič v meni ne zbudi. Jaz še sexat več ne morem z njim. V zadnjem času  sem navezala tudi več stikov tko preko računalnika z moškimi, tako samo za  internetni pogovor, kaj več ne. Sama sebe ne razumem kaj dellam, ker tega nism nikol delala. Kr sanjam, da bi našla princa na belem konju, ki bi me imel raad, mene in otroka, me spoštoval, izkazoval nežnost, ljubezen...  Ko bi se mogla pa s kom dobit za pijačo pa čist zatrokiram, čeprav mi je ful v redu. Šla sem na pijačo  in to s poročenim moškim, mogoče zato, ker vem, da s tem se ne bom zapletala in se samskih kar 'bojim'', ne vem.
No in kje je zdaj problem. oče otroka ureja v svoji hiši stanovanje zame in za otroka. zaradi finačnega položaja sem privolila,da bom šla živet k njemu. Pač začasno,da se finančno spravim na noge, potem pa bomo videli. A je možno, da bom sčasoma še kdaj kaj začutila do njega? Naj povem,da za otroka in za vse skrbim čisto sama in tudi zato se je najin odnos vsaj z moje strani čist ohladil. Zmedena sem, ker po eni strani vem, da ne delamprav, po drugi strani pa ne vidim trenutne rešitve. Razmišljam pa tako, da je to samo začasna rešitev.
Joj, se opravičujem, ker pišem ful zmedeno, samo trenutno sem tudi sama zelo zmedena, zato bom vesela vsega, kar mi boste napisal.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmedena
19.5.2007 22:58:09   
Anonimen
Jaz na tvojem mestu ne bi šla k njemu živet. Ni šans!
Pač sta narazen, plačuje naj preživnino, ti si probej najdt še kkšno dodatno delo(likanje, občasno pomoč v gospodinjstvu...) in se postavi na svoje noge.
Selitev k nekomu ki ga sploh ne maraš ti ne bo nič pomagala in spremenila življenja na boljše, kvečjem na slabše.

Ne verjamem da boš do njega kaj začutila v romantničnem smislu.

Aja pa btw, princi na belem konju obstajajo sam v pravljicahuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2007 23:02:51   
poška
na žalost se strinjam s predhodnico. če boš živela pri njem potem pozabi na princa na belem konju. razen če imata res vse pošlihtano v glavi - varstvo za otroka bo pa bliže, če greš z nekom na pijačo. zdi se lepo, kako pa bo izpadlo, je pa odvisno od vaju.

mogoče pa ne bo slabo. če pa ti ne bo ustrezalo, greš pa še vedno lahko drugam, saj si pametna punca, kolikor lahko sklepam iz posta

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2007 23:04:26   
mojcac
Halo, kaj ti ni več všeč na očetu tvojega otroka - njegov izgled, obnašanje? Verjamem, da si zbegana, ampak če on še vedno čuti do tebe ljubezen in da se celo trudi za vaju urediti stanovanje, potem je to res prijazno od njega.  Princa na belem konju je pa težko najti, da bi bil po tvoji meri. Tipi - ali so že poročeni, ali pa so samski in vsi zblojeni, ali pa so že ločeni.

Mogoče bi morala pa sama pri sebi malo razčistiti in na koncu boš ugotovila, da imaš vse, kar si mnoge želijo, pa tega nimajo.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2007 23:04:46   
Anonimen
poška, sej tko razmišljam, kot si napisla v drugem odstavku.pa tut glede varstva je res lažje, ja, ker je še njegova mama tam.itak bi mela pa čist zase stavanje, ne z njim.

(odgovor članu poška)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2007 23:08:54   
Anonimen
mojcac sej ni ravno tko,mi v nobeni stvari drugač ne stoji ob strani,tut otrok ga komaj pozna,njemu so pomembni prijatli, za njih je vedno pripravljen tut gate slečt, ko pa jaz kaj rabim,pa nikol časa, pa zmatran, pa tko

(odgovor članu mojcac)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2007 23:11:24   
mojcac
Oprosti, v tem primeru pa bolje stran od njega. Človek se težko spremeni na bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2007 23:13:35   
poška
jah, tole zase stanovanje poglej vse poste z naslovom tašča in ti bo kmalu jasno, da če sostanovalci nimajo razčiščenih stvari v glavi, potem to ne gre. tudi jaz bi imela stanovanje zase v hiši svojih staršev, pa sem šla stran - pač včasih ne gre. to pa ne pomeni, da ni potrebno poizkusiti. dokler ne probaš ne veš. enako velja za očeta tvojega otroka, mogoče se ti kaj premakne in se spet zbližata. nobeden se ni pameten rodil, ljudje se spreminjamo in probat ni greh. 

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2007 23:13:59   
Anonimen
Sej ravno to sm hotla napisat, da si ne delam utvar, da bo on kdaj odgovorn, tuki mi gre zgolj zato, da se postavim na noge, 

(odgovor članu mojcac)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2007 23:17:47   
Gina
A ti misliš, da bi mu lahko kdaj odpustila, ker te je "pustil" iti, a bi mu lahko odpustila, da si morala sama skrbeti za otroka toliko časa? A bi lahko po tem dvojem ga sploh še kdaj ljubila? Pojma nimam kako je s tabo, jaz ga ne bi mogla.
Če misliš poskusiti ljubiti ga, potem pojdi k njemu. če misliš kdaj iti proč od njega, je brez smisla sploh k njemu iti, ker bo oditi mnogo bolj težavno, kot se priseliti tja. Verjemi mi, oditi bo zelo težavno. A se potem splača? Je cena ok? Ti razmisli...

(odgovor članu mojcac)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2007 23:18:09   
Anonimen
Na kakšen način si pa misliš "opomoči" če boš tam živela?
Finančno?
Verjetno ne pričakuješ da boš tam lahko do konca življenja, pa pomožnosti še "prince" k sebi vozila auser posted image
Torej, v vsakem primeru boš mogla spet slej ko prej plačevati najemnino in boš na istem kot sedaj. Torejuser posted image
Ali pričakuješ da boš tam toliko prihranila da si boš kaj svojega kupilauser posted image . Skor nemogoče narest to v parih letih.

Se v naprej opravičujem za to kar bom napisala sam jst mam občutek, da bi ti tam živela zastonj, vmes iskala "princa", ko/če bi ga našla bi šla pa k njemu, oz. bi ti ta "princ" omogočil boljše življenjeuser posted image

Punca imej malo ponosa in samospoštovanja in se sama, brez pomoči bivšega, princev in podobnega postavi na svoje noge. Ker v končni fazi, se lahko zanašaš samo nase. Če se boš zanašala na to da bodo moški skrbeli zase, boš neštetokrat razočarana. Moški ne rabijo ženske zato da bi za njo skrbeli, ampak da bi z njo živeli v partnerstvu, ne v odvisnosti.

Pa ignoriraj ljudi ki ti govorijo v stilu - bolje vrabec v roki kot golob na strehi. Brez ljubezni ni prijetno živet. Saj verjameš da si zaslužiš človeka, ki ga boš imela rada in bo tudi on imel tebe rad a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2007 0:58:57   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Se v naprej opravičujem za to kar bom napisala sam jst mam občutek, da bi ti tam živela zastonj, vmes iskala "princa", ko/če bi ga našla bi šla pa k njemu, oz. bi ti ta "princ" omogočil boljše življenjeuser posted image

A zakaj ne bi zivela zastonj pri otrokovemu ocetu? Ce placuje stroske, ne pa najemnine se ji to vsekakor financno pozna. In ce bo spletla vezi z nekom, ki ze ima stanovanje ali s kom se bo skupaj trudila za stanovanje, je s tem kaj narobe? Partner seveda tudi mogoci boljse zivljenje ( normalen partner seveda), na mnogoterih podrocjih, tako tudi na financnem - dve placi sta doma, a je s tem kaj narobe?

Punca imej malo ponosa in samospoštovanja in se sama, brez pomoči bivšega, princev in podobnega postavi na svoje noge.

Nekateri se sami nikoli ne postavijo na svoje noge. Mati z otrokom, mati za katero niti ne ves kaksno izobrazbo ima, kaksne moznosti za boljso sluzbo mogoce, mati, ki je morda "obsojena" na delo v proizvodnji z minimalnimi dohodki. Bivsi sicer ne pomaga samo in izkljucno njej, temvec tudi skupnemu otroku in v tem ne vidim nic strasnega, najmanj pomankanje ponosa ali samospostovanja. Nekatere so predlagale dodatno delo ( ciscenje, likanje ipd.), lepo in fajn, samo problem je kam z otrokom dokler dela dvojno sluzbo...

Ne vem... tako pogosto se ocetje napadajo ker ne skrbijo za svoje otroke, ne pomagajo materam s katerimi so se razsli, sedaj pa ko oce otroka ponuja pomoc je pa govora o ponosu in samospostovanju itd.... Kakor koli obrnes ali je moski prasec ali zenska nima ponosa in samospostovanja. Ali je res vprasanje ponosa in samospostovanja ali neke trme in potrebe za dokazovanjem. Navsezadnje s tujim onem je lahko po koprivah mlatit, se lazje pa razlagat o ponosu in samospostovanju.

Navsezadnje, ce bi nekatere zivljenjske situacije bile tako enostavne, skoraj vse samohrane matere bi brez pomoci kogar koli financno bile na zeleni veji. V realnosti pa vemo, da to nikakor ne drzi.

Ker v končni fazi, se lahko zanašaš samo nase. Če se boš zanašala na to da bodo moški skrbeli zase, boš neštetokrat razočarana. Moški ne rabijo ženske zato da bi za njo skrbeli, ampak da bi z njo živeli v partnerstvu, ne v odvisnosti.

Ne zdi se mi, da v tem primeru gre o kakrsni koli odvisnosti. Je pac mati samohranilka v financni stiski, ki ji otrokov oce ponuja pomoc, sama pa ima pomisleke zaradi njegovih custev do nje. Ona si pa seveda zeli ljubezni in moskega, ki bi ji lahko ponudil ljubezen. Ce bi bilo vprasanje kdo bo zanjo skrbel, bi se ze preselila k otrokovemu ocetu in ne bi imela taksnih pomislekov okoli njegovih custev - bili bi celo dobrodosli.
Zanasa se nase in na svojo presojo ali pomoc sprejeti ali ne sprejeti glede na okoliscine in mozne posledice.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?