|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmedena, žalostna, tečna....
1.8.2006 7:26:15   
Anonimen
Punce moram se nekomu potožiti. Pa ne me napadati, kritizirati, samo toliko da dam ven iz sebe.
Pred 4 leti sem spoznala tipa v katerega sem se zaljubila na prvi pogled. Tudi on je deloval kot da me ima rad. Vendar... bil je vezan. Tako da veze, kljub temu da mi je bilo z njim božansko lepo, nisem nadaljevala, ker nisem želela da bi me nejgov otrok kdaj obtoževal da sem mu ukradla očeta. No in sedaj me pred dvema mesecema pokliče in me vpraša če bi se lahko videla. Ko sva se videla mi je povedal da sta šla s partnerko narazan in da...Ker še vedno gojim čustva do njega sem privolila v naslednje srečanje. In tako sem spet čisto padla noter, vendar jaz ga ne razumem!!! Ko sva skupaj se super razumeva, je zelo ljubeč, da se pogovarjati z njim, vendar tako zelo nezaupljiv, neodločen. Pravi da ga je strah da se bo spet vse podrlo, da bi mogoče še bil nekaj časa sam. Kako na to razumem? Da ga je res strah? Ali želi na prefinjen način povedati da želi avanturo in ne resne zveze. Jaz pa avanture nočem! Niti nisem več tako zelo mlada (31) da bi se igrala. Jaz si samo želim da bi bila ljubljena, da ne bi bila več tako ZELO sama in osamljena. Jaz si želim družino!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmedena, žalostna, tečna....
1.8.2006 7:45:43   
anitaz
Povej mu to in ga direktno vprašaj. Pa boš videla kaj bo rekel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2006 8:17:54   
muki1
Jaz ga razumem. Skočiti takoj iz propadlega zakona v drugo vezo je morda nespametno. Po razpadu zakona je verjetno primerno si vzeti čas, razmisliti o svojem življenju, kaj smo storili narobe, da je šlo vse po gobe, kaj bi sploh radi, če to ni bilo to......
Ti si pa bila že prej z njim, malo se je mogoče ustrašil samote, pa te je poklical....
Ni nujno, da si želi samo avanture in te bo izkoristil. Lahko da se bo izteklo dobro za vaju dva. Ti mu pač povej svoje želje, ne ga siliti v odločitve, pa v nedogled ga tudi ne čakaj. Naj se gospodič ,,spravi k sebi,, potem pa vrže karte na mizo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2006 8:33:08   
cmrucek
Hmmm... dvomim, da bi on lahko izpolnil tvoje hrepenenje... On je družino že imel, pa očitno ni šlo in je odšel...user posted image Precej tvegano... sploh glede na njegove zadržke...

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2006 8:41:25   
Anonimen
Muki 1 hvala! 
Vem da ga ne smem siliti v odločitve, da mora priti sam do ugotovitve da želi biti z mano. Pravi da dosti razmišlja o sebi o naju, da me ima rad (vem da me ima rad), da želi biti z mano, vendar želi sedaj iti v zvezo bolj premišljeno. Pravi da takrat ko je vzstopal v zvezo ki je razpadla sploh ni razmišljal, da bi lahko šlo kaj narobe, da partnerstvo ni samo lepo, da pridejo tudi težki trenutki.. Samo včsih sem tako sama, žalostna, da bi kar prehitevala zadeve, pa vem da ne smem. Ker nobena prisiljena stvar ni dobra. Zudi počasi se daleč pride.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2006 9:07:49   
Anonimen
Preverjeno - čas vse pokaže.
Vem, da se sliši prekleto grozno, ampak pri meni je bilo vedno tako. Pa kolikokrat sem hotla vedet, kdaj bo ta ČAS prišel...pa sem čakala pa čakala, pa se mi je mešalo...ampak...hej, nekega dne posije sonce, zagledaš njegove oči, njegove močne roke te objamejo in te ne spustijo za nič na svetu ne.
Mogoče je res malo prehmalu za novo vezo. Bodi mu zdaj v oporo. Ne delaj traum, ne jokaj se in ne prosi ga. Ne ga obremenjevat. Ker moški so ene take male reve, in zna se zgodit, da se ustraši. Jasno, povej mu (pa sej to si mu itak že), pa počakaj.
Nobena stvar ti ne bo ušla. Tudi, če si stara 31 let. To so pa ja najlepša leta!! Otročke imaš lahko naslednje leto ali pa leto kasneje....draga moja, čas je sigurno na tvoji strani.
Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2006 9:21:37   
Polona31
Tinka 74 hvala. Ne bom mu težila, stala mu bom ob strani, pokazala kaj čutim in v prvi vrsti mu bom prijateljica. Poskusila mu bom  dokazati da mi lahko zaupa, da ga sprejemam točno takšnega kot je in da mi je takšen kot je zelo všeč! In pustimo času čas. Vsaka stvar mora dozoreti. In tako tudi midva, dozoreti tako daleč da vidiva, če bova šla z roko v roki skozi življenje ali pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2006 9:38:54   
muki1
Normalno da drugače razmišlja, tudi sama veliko drugače razmišljam kot sem pred 10 leti, ko sem spoznala svojega moža. Čas se spreminja in mi z njim, hvala Bogu, da je tako.
Upam le, da se bo dobro izšlo za vaju. Pa kljub temu, da ti svetujemo potrpežljivost, ne bodi preveč ponižna. Bo hitro prišel na idejo, da lahko s tabo dela kak se mu zazdi......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2006 9:43:32   
Pupica
Polona31 a je to še vedno isti tip o katerem si pisala pred dvema mesecema v tej debati http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=925626&mpage=1&key=&#925626

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.8.2006 10:55:34   
*Karmen*
Ja, še osel gre samo enkrat na led. Le zakaj bi šel on dvakrat? Imeti partnerja, si z njim ustvariti družino...potem pa se ti vse to podre user posted image ... Poskušaj ga razumeti, da nima ravno veliko zaupanja v ljudi. Bodita nekaj časa le prijatelja. Saj ni treba tega prijateljstva vleči eno leto ali dve, kakšna dva, tri mesece mu pa le daj časa, da pride k sebi. Veš tudi tebi ne bi bilo ravno lahko, če dobiš partnerja, ki še ni prebolel bolečin.

Mi je pa nekaj v tvojem postu še posebej padlo v oči. Namreč to, da sta ga vidva "pobiksala" že prej, ko je bil še vezan. Zato ti svetujem, da si vzameš tista dva mesec časa že zaradi sebe, da moškega vsaj še malo bolj spoznaš. Do takrat pa bodi v tem prijateljstvu bolj z glavo kot s srcem. Le s tem boš realno presodila moškega in izvedela ali si vajine zveze res želi ali ne. Vsekakor pa se odkrito pogovarjajta. Verjetno ne bi bila rada razočarana, zato si le vzemita nekaj časa - oba. LP in veliko sreče.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.8.2006 11:33:22   
Anonimen
Sem prebrala za nazaj.

Mogoče pa le ni on tisti, s katerim bi želela bit celo življenje?
Jaz mislim, da usoda vedno hodi okoli nas z odprtimi rokami.

Veš, preden sem jaz spoznala zdajšnjega moža, sem jokala, norela in se mi je trgalo zaradi bivšega. Pa sem bila prepričana, da je to to. ampak....samo z ene strani to ne more bi to. Žal. Če bi bil on tisti, bi že bil.
Oprosti. Mogoče pa rabiš samo malo na realna tla stopit.
Kaj pa če te bo zdaj samo izkoristil za tolažbo, septembra mu bo pa pot prekrižala ena tretja in ne bo ga več?

Poglej, tisti tapravi ponavadi nikoli ne odlašajo...nikoli ne rečejo, da niso pripravljeni, da ne vejo...pri tistem, enostavno veš.  Pa ne samo ti. Oba vesta.

"On je vedel kaj je moja velika želja, kaj je moj cilj v življenju. In s tem ko je govoril tisto kar sem želela slišati je dosegel svoj cilj - pozabavati se še z neno neumno, ljubezni željno trapo. "

To so tvoje besede, Polona. Si res želiš tega moškega za očeta svojih otrok?

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.8.2006 12:03:47   
Anonimen
Da tisti pravi nikoli ne rečejo, da ne vejo, ne vem no, jaz sem ženska in se po  par zmenkih gotovo ne bi zaobljubila za do smrti, najprej je treba partnerja malo spoznati, fizična privlačnost še ne pomeni, da sta dva za skupaj.

Preveč hitiš, preveč si želiš, poznam user posted image , jedla in spala nisem, ko sem se tako močno zaljubila, da sem bila ziher, da je tapravi, potem pa ni bilo nič s tega. V ljubezni je treba hitet počasi. In ne seksaj, če nisi ziher, da bi. Če je pravi, te bo čakal, dokler ne bo vedel, če bi poskusil s tabo resno zvezo, spoštuj se!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.8.2006 12:20:53   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Muki 1 hvala! 
Vem da ga ne smem siliti v odločitve, da mora priti sam do ugotovitve da želi biti z mano. Pravi da dosti razmišlja o sebi o naju, da me ima rad (vem da me ima rad), da želi biti z mano, vendar želi sedaj iti v zvezo bolj premišljeno. Pravi da takrat ko je vzstopal v zvezo ki je razpadla sploh ni razmišljal, da bi lahko šlo kaj narobe, da partnerstvo ni samo lepo, da pridejo tudi težki trenutki.. Samo včsih sem tako sama, žalostna, da bi kar prehitevala zadeve, pa vem da ne smem. Ker nobena prisiljena stvar ni dobra. Zudi počasi se daleč pride.

Točno tko. Iskreno: jaz sem sedaj v njegovi koži in lahko ti povem, da ni lahko. On me je sicer pripravljen čakati, tudi do konca življenja, vendar sama vem da ne bo tko.. Zavedam se, če bom predolgo odlašala, da ga lahko izgubim, ampak žal ne morem odpret srca... Ko sem z njim mi je prečudovito, rada ga imam, gojim določena čustva... A srca mu še nisem dala. Vse delam premišljeno in drugače, kot sem vedno do zdaj!!! On se mi smili, ker vem, da bi bil rad z mano na polno, vendar se zadovolji trenutno tudi s tem, da si vzamem čas zanj... Da skupaj hodiva okoli, se mava super, si vse poveva. Na ta način se pač spoznavava in bova čez čas ugotovila, če sva res (čisto zares) za skupaj...

Aja pa še to: tudi mene on vpraša (ne sili v mene, kar mi je všeč), če se vidim z njim ipd... in mu lepo povem da ja, sploh ko se tko lepo razumeva, a mu tudi iskreno povem, da moj srček še ni čisto njegov in da bo čas prnesu svoje... Ničesar mu ne obljubljam, imam pa odprte karte pred njim, kar si mi zdi dost fer do njega. Njegova odločitev pa je, da me bo čakal. Verjame vame.

Tko da je zdej pr teb le vprašanje, če si ti pripravljena čakat. Oz. vprašaj ga česa si želi in naj ti pove vse in tud ti njemu. Pogovarjita se odprto in ne premlevajta takih stvari vsak pri sebi... Povejta si. Vse. Čustva, misli. Če ga boš pustila, da se bo odločil sam zase, bosta samo še bl trpela. Ti in on. Ker ne bosta skupi... Če pa bosta skupi in se fino mela, pa je verjetnost, da bo on prej prišel do tega, da si ne želi bit brez tebe... Vendar pa v tem času NE SMEŠ pritiskat nanj!!!

Vso srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.8.2006 12:36:24   
david
Jaz si samo želim da bi bila ljubljena, da ne bi bila več tako ZELO sama in osamljena. Jaz si želim družino!!

Zaradi tega si ranljiva. In (žal) znajo moški to dobro izkoristiti (ne, ne, jaz ne, jaz sem drugačen, ampak drugi moški pa! user posted image ). Dobronameren nasvet: pamet v roke in pazi se, nikamor se ne mudi.

Zakaj pa se je tvoj prijatelj razšel s partnerko, kaj je bil vzrok ?

d.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.8.2006 12:53:47   
tehnofil
vendar tako zelo nezaupljiv, neodločen.

Niti nisem več tako zelo mlada (31) da bi se igrala. Jaz si samo želim da bi bila ljubljena, da ne bi bila več tako ZELO sama in osamljena. Jaz si želim družino!!

Dva meseca je res malo za kaj več. Prehitevaš in če že je zainteresiran ga boš na tak način prestrašila in bo šel. Po moje potrebuješ za resno odločitev vsaj 1 leto živeti vsak dan skupaj. Kar je manj je bolj na slepo. Ali želiš na slepo?

Tudi če želi avanturo se lahko prevesi v resno vezo. Vendar ne na hitro, po dveh mesecih.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 1.8.2006 12:54:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.8.2006 13:04:59   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Povej mu to in ga direktno vprašaj. Pa boš videla kaj bo rekel.

se strinjam. najboljše je, da takoj razčistita in sipoveta kaj pričakujeta od drugega oz.od življenja. saj se ni treba takoj jutri iti poročat.
bolje je, da se izpoveta, kot pa da bo pol kdo ranjen.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.8.2006 0:09:13   
Anonimen
Pri meni je bil isti primer kot pri tebi. Toda jaz sem vztrajala, bili so vzponi in padci, ker je bil še razdvojen.

Zdaj sva srečna že 4 leta, imava družino in dva otročka in se imava ful rada.

Če čutiš da je pravi se potrudi user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2006 11:00:14   
Anonimen
ni se pametno zapletat s moškim ,ki še nima poštimano v glavi.Pazi,ker se lahko opečeš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
9.8.2006 15:24:10   
Anonimen
Ma ja, kaj pa vem user posted image . Meni so te izjave tako znane... Razočaran, ubogi, ne morem se spet vezat, sej po eni strani te imam rad, ampak kaj če se bo spet isto končalo, bodva zaenkrat sam prjatla... (mimogrede, če se včasih dol dava ne bo nič narobe...)
Mogoče pa rabi še nekaj časa..., par let... Če bom dost vztrajna se bo itak odločil zame... (če ne prej potem, ko bo videl, da smo itak vse iste, oz. da boljše ne bo dobil)... Hvala lepa, ampak pol ga pa tudi nočem...
Sorry, nobeni nočem vzet upanja. Ampak tipi niso v tem nič drugačni kot ženske. Če se zaljubi, bo naredil vse, da te bo imel, če pa ne potem si pa lahko dobra za prijateljico al pa za tolažbo...
Ne vem no, kakor kateri paše...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?