|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmedena, totalno?!
6.1.2006 17:45:47   
enia
Punce, pozdravljene!
Se še spomnite mojih tegob in težav s testi? Danes sem naredila ponovni test s CB - po navodilih G, ker je tudi druga moja user posted image šibka. Ker piše, da ga lahko delaš kadarkoli sem ga pred dobro uro. Pokazal se je +! Amapak sedaj sploh ne vem več, če se je res. Zmeda, totalna! Problem je v tem, da je vodoravna črta še kar lepo vedna (tudi ne premočna), ampak navpična je pa čist švoh, še bolj kot na zadnji slikci, ki je narisana v navodilih. Pa ne vem, je to možno ali ni? Sem ali nisem? Prekmalu pa tudi najbrž nisem delala glede na to, da je bila moja user posted image že 5.12. čudna (2 dni), ta pa tudi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmedena, totalno?!
6.1.2006 18:08:56   
SANČI*
ŽIVJO!
tudi jaz sem imela isteprobleme pri prvi nosečnosti pred 9 leti, takrat sem bila stara 20 let.
krvavela sem vsak mesec takrat ko bi morala dobit M po dan ali dva Gmi je potrdila nosečnost in rekla da obstaja procent žensk ki imajo skoz M ampak res šibko sam sem pa potem prehiter rodila z 6,5 meseci sam je vse ok hčerka hodi že v 2 razred pa je čist brez problemov.
pojdi čimprej k svoji G.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 18:17:37   
enia
Se pravi, možno je, da imam že 2 meseca ''menstruacijo'' in sem noseča? Ampak a je možno, da sploh sem noseča, če je tista črtica tolk bleda? Me je strah, da ni privid!

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2006 18:41:20   
yennika
Svetujem ti, da narediš test jutri ali pojutrišnjem, ampak daj naredi ga z jutranjim prvim urinom-ta vsebuje največ hcg-nosečnostnega hormona.
Res, da piše v navodilih, da lahk narediš test kadarkoli , vendar se urin z pitjem tekočine tako razredči, da lahk pokaže napačne rezultate!

Jaz sem naredila dva dni po zaostanku user posted image  test first sign, ki mi je pokazal zelo spackano črtico, čeprav piše v navodilih, da je lahk ena črtica bolj rahla.
Potem pa sem čez nekaj dni-ko je bila bt povišana 16 dni-ponovila test  (romed, kjer nakapaš na kaseto 5 kapljic jutranjega urina) in mi je res takoj pokazalo zelo lepi user posted image user posted image .

Držim pesti, da si srečka user posted image !

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2006 18:54:07   
enia
Hvala yennika. Pa tolk testov sem že nardila, pa še ta noče bit jasen. Kriza, ne? Me najbolj skrbi to, k kr dvomim, da je res tam črtica, hodim gledat pa se mi včasih zdi, da je, pač šibka, pol pa spet, da narobe vidim. Mah, totalno zmedena.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2006 19:01:37   
matahari
Kaj vse delajo naše želje?? Včasih se nam zdi res, da imamo prave nosečniške znake, potem sped privide....kar na smeh mi gre..danes mi prvi dan zamuja user posted image  in imam zelo mešane občutke..zelo napet trebuh in prsi...zdi se mi da bom dobila po drugi strani pa niti kapljice...ko bi vsaj ta mesec test pokazal user posted image ..če po pravici povem se ga sploh ne upam narediti, ker se bojim razočaranja...Sem nova na ringaraji in me zanima kakšne izkušnje imate ve drage sotrpinke???

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2006 19:02:54   
matahari
Potem pa še enka kolegica noseča, pa sestrična tretjič nenačrtovano..full jim privoščim v resnici pa tudi fulll zavidam..user posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2006 19:18:19   
Jančika_
Buhvald, pojdi v laboratorij na krvni test, ki je bolj zanesljiv. V LJ lahko greš samoplačniško v Adrialab, v MB menda na Fontano. Stane okoli 2800.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2006 19:26:14   
enia
Sem se odločla, da v ponedeljek pokličem ginekologinjo in ji povem, da sem ugledala plusek. Pame da na UZ, pol bo pa ziher, ne?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2006 20:05:45   
Naja30
Ta tolažbo - tud men se je na CB pokazal zelo zelo slab plusek. Še slabši od tiste zadnje slikice, pa sem bila user posted image . Držim pesti tudi zate!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2006 20:08:19   
matahari
Ko bi vsaj tudi jaz zagledala rahlo črtico...Drage sotrpinke kdaj ponavadi delate teste?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2006 21:02:37   
Anonimen
Jaz sem prvi test naredila 36. dan ciklusa in je bil negativen. Potem sem na user posted image  čakala še celih 6 dni, da se je gospa prikazala v vsej svoji veličiniuser posted image ... Potem sem se odločila, da bom naslednjič čakala 46 dni - 45. dan je prišla user posted image . In sedaj spet čakam... Danes je "šele" 31. dan...

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2006 8:34:13   
inja2
 buhvald, a potem si se le odločila da greš k ginekologu
a si probala še en test z jutranjim urinom ali ne boš več poskušala

lp, muser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2006 10:48:05   
enia
Nisem več poskušala z novim testom. Danes študeram, če bi mogoče še enkrat test nardila preden grem k G, da ne bom tam kej čudna izpadla. user posted image
Naja, hvala za tolažbo. Očitno pol je lahko še šibkejši. Ne veš kolk me je to pomiril, ker res nisem vedla, če to sploh je + oz. ne vem.
Sporočim svojo odločitev.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2006 14:55:18   
Naja30
Mogoče si samo prehitro delala test. Jaz sem ga prvi dan izostanka M in je bil nosečniški hormon še zgleda šibek.

Držim pesti za novo user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2006 11:04:22   
enia
Evo. odločitev je padla. Jutri pokličem G in ji povem za rahel +, potem pa upam, da me čimprej vzame na pregled. In potem sporočim, kaj in kako.

Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.1.2006 9:34:24   
inja2
ojla buhvald

kako je s tabo, a si že kaj opravila
držim pesti da si nova user posted image

lp, m

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.1.2006 11:01:47   
enia
Ne še nič nisem opravla. G dela popoldne. Komaj čakam, da izvem, kaj se dogaja!

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.1.2006 11:14:30   
Skorpija
buhvald tudi jaz ti, tako kot Jančika svetujem, da greš raje samoplačniško dat kri. Opraviš takoj, rezultate ti pa pošljejo po pošti. Na UZ se ne bo še nič videlo...

Vsekakor sporoči rezultat, pa držim pesti!!!!!!!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.1.2006 13:20:25   
Ocenia
Še jaz napišem nekaj besed...

Ko sem zanosila sem naredila test že ko mi je zamuja en dan.
Se pravi, cikel sem imela na 28 dni, 29-ti dan sem naredila test (C. Blue).
Bila sem tako vzhičena, da sem takoj klicala v laboratorij, če se da, da mi vzamejo kri... pa so rekli da moram h G.
Zelo zelo me je bilo strah, ker me je po trebuhu špikalo, imela sem takšne simptome, kot da bom vsak čas dobila user posted image .
Naslednji dan, zjutraj, sem naredila še en test. Tudi ta je bil pozitiven, in črtica bolj  vidna kot prejšni dan. Pri prvem testu tudi sama nisem vedela, al je to res črtica, al imam le previde... user posted image  user posted image
No, potem sem se prijavila h G., tam pa so me sestre tako grdo oslovile, češ, da je še prezgodaj in da je do treh mesecev itak riziko za vsako nosečnico, da se mi naj nič ne mudi. K sreči sem dobila svojega Ginekologa, ki me je pogledal tisti dan in potrdil nosečnost...

Kakorkoli dekleta, bodite pripravljene na neprijazno ravnanje sester. Za njih so nosečnice, za katere poskrbijo dobro šele tiste, ki se "pregurajo" skozi prvo trimesečje.

Želim vam, da bi se uresničile vaše želje...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.1.2006 13:29:05   
KODA
Najbolj ziher je glede testa,če greš dat kri za ß-HCG.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.1.2006 14:43:35   
A_A
ocenia,
mislim, da neprijaznost sester izvira iz dejstva, da se 20-25% nosečnosti konča s splavom v prvih treh mesecih.  Ker je verjetnost ss tako visoka, tudi veliko žensk počaka, da mine prve tri mesece in potem ostalim povedo, da so user posted image

žal je tako, da ss ne moreš preprečiti, pa četudi preležiš prve tri mesece. Če ti je usojeno, ti je pač usojeno.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.1.2006 18:17:42   
Ocenia
To je že res!
Ampak glede na to da so nosečke v tem času še bolj občutljive, bi morale ravnati sestre še bolj človeško z nami.
In ni treba glih direkt rečt "jah kr bo bo, do treh mesecev je itak rizičn"

Ma kaj sestre vejo? Kaj vejo kaj se dogaja tam doli?!!!!
A je v maternici al je izven? Mogoče te vidjo sestre že po obrazni mimiki user posted image  

To se v našem zdravstvu ne bi smelo dogajati. Vsakega pacienta je potrebno sprejeti človeško! Mnogi pa se obnašajo kot user posted image  !Predvsem ženske (prevladujejo med. sestre), bi morale imeti malce več občutka do nosečk, ki so bolj občutljive kot ponavadi...

No, pa to je moje mnenje... najbrž ni povsod isto.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.1.2006 19:04:39   
tasha23
Strinjam se z Ocenia, saj nas ne morejo dati vse v isti koš. Ko sem pre 9 m začela krvaveti v 6T sem ostala v bolnici, kjer sem imela strogo ležanje in posodo samo za mene, kjer sem zbirala vložke zaradi kontrole - koliko krvavim. Jaz sem v enem tednu toliko skrvavela, da ne govorimo o temu kaj vse je šlo iz mene. Ko pa sem poklicala sestro (jaz vsa panična, da sem splavila) je bil njen odgovor : Ah sja to ni nič. Po 4 dneh ležanja (glih sem stopila v 7T) sem končno imela 2. UZ a na žalost sem me dčakanjem v čakalnici se znašla v luži krvi -imela sem ss. Ker pa po vseh krvavitvah je mrtev plod bil še vedno v meni sem morala na abrazijo.user posted image user posted image
A najbolj grozno sem se počutila, ko sem čakala na poseg in mi je sestra sledila celo na VC in šele takrat prvič v enem tedno pogledala situacijo - koliko sem v tistem tednu krvavela. Ob pogledu v posodo je vzkliknila:'' JOJ, vi ste pa res veliko krvavela - zakaj tega niste povedali''

Saj sem tudi povedala, a odgovor je bil : Veste koliko žensk pretirava!!!

Ma kaj niso one tam, da to ločijo????
Ko pa se že zgodi ti znajo v tolažbo samo eno rečt: Veste koliko jih je kot vi!? Bolje zdaj kot  potem,...

AH se opravičujem, ampak ko se spomnem na tisti teden, ko so se sanje spremenile v moro me še danes segreje.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.1.2006 20:11:23   
Ocenia
Saj pravim... samo malo več čustvenosti... vsaj zaigrajo naj da sočustvujejo z nami, ne pa da so trdi k kamen

Srečno

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?