|
RE: Zmedena, žalostna, tečna.... 1.8.2006 12:20:53
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Muki 1 hvala! Vem da ga ne smem siliti v odločitve, da mora priti sam do ugotovitve da želi biti z mano. Pravi da dosti razmišlja o sebi o naju, da me ima rad (vem da me ima rad), da želi biti z mano, vendar želi sedaj iti v zvezo bolj premišljeno. Pravi da takrat ko je vzstopal v zvezo ki je razpadla sploh ni razmišljal, da bi lahko šlo kaj narobe, da partnerstvo ni samo lepo, da pridejo tudi težki trenutki.. Samo včsih sem tako sama, žalostna, da bi kar prehitevala zadeve, pa vem da ne smem. Ker nobena prisiljena stvar ni dobra. Zudi počasi se daleč pride. Točno tko. Iskreno: jaz sem sedaj v njegovi koži in lahko ti povem, da ni lahko. On me je sicer pripravljen čakati, tudi do konca življenja, vendar sama vem da ne bo tko.. Zavedam se, če bom predolgo odlašala, da ga lahko izgubim, ampak žal ne morem odpret srca... Ko sem z njim mi je prečudovito, rada ga imam, gojim določena čustva... A srca mu še nisem dala. Vse delam premišljeno in drugače, kot sem vedno do zdaj!!! On se mi smili, ker vem, da bi bil rad z mano na polno, vendar se zadovolji trenutno tudi s tem, da si vzamem čas zanj... Da skupaj hodiva okoli, se mava super, si vse poveva. Na ta način se pač spoznavava in bova čez čas ugotovila, če sva res (čisto zares) za skupaj... Aja pa še to: tudi mene on vpraša (ne sili v mene, kar mi je všeč), če se vidim z njim ipd... in mu lepo povem da ja, sploh ko se tko lepo razumeva, a mu tudi iskreno povem, da moj srček še ni čisto njegov in da bo čas prnesu svoje... Ničesar mu ne obljubljam, imam pa odprte karte pred njim, kar si mi zdi dost fer do njega. Njegova odločitev pa je, da me bo čakal. Verjame vame. Tko da je zdej pr teb le vprašanje, če si ti pripravljena čakat. Oz. vprašaj ga česa si želi in naj ti pove vse in tud ti njemu. Pogovarjita se odprto in ne premlevajta takih stvari vsak pri sebi... Povejta si. Vse. Čustva, misli. Če ga boš pustila, da se bo odločil sam zase, bosta samo še bl trpela. Ti in on. Ker ne bosta skupi... Če pa bosta skupi in se fino mela, pa je verjetnost, da bo on prej prišel do tega, da si ne želi bit brez tebe... Vendar pa v tem času NE SMEŠ pritiskat nanj!!! Vso srečo.
|
|
|