|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmedena,....
14.1.2011 8:17:51   
drejčy
Mogoče bo moje vprašanje zvenelo malo noro, pa vseeno,...

Pri mojem 22mesečnem sineku sem opazila, da mu že zelo dolgo (kakšen mesec sigurno) nisem rabila pucat uha oz. ni imel nič umazano.Ker sem mu prej redno  pucala  mi je seveda sedaj to postalo čudno.Prej sem vedno opazila ko je imel zamaščeno, sedaj pa že dolgo ne.Sliši pa dobro.

Vem da je moje vprašanje smešno, ampak me pa vseeno zanima kako to.Bom pa seveda vprašala pediatrinjo, ampak sem hotela prej vprašati  tu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmedena,....
14.1.2011 9:35:34   
Katy78
Jaz mu ušes z vatiranimi palčkami ne čistim nikoli ampak mu takrat, ko mu umijem lase, tudi ušeska umijem in potem samo z brisačo zbrišem do suhega. Samo parkrat je prilezlo ven nekaj usešnega masla, drugače pa ga ne opažam. Eni ga imajo več, drugi pa manj, bolj problem je, če ga je preveč in zapacka bobnič, kar lahko vodi do slabšega sluha itd.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zmedena,....
14.1.2011 10:35:15   
drejčy

katy78 najlepša hvala za odgovor.Si me pomirila.Res je nekaj časa je tega imel kar dosti, sedaj pa se mu je očitno umirilo user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?