Arwenko
|
Sem vseeno novo temo odprla, mislim da se na starih ne spremlja kaj preveč. Prosil bi za mnenje. Bom razložila na kratko celo zgodbo. Z mojim sva lani tak čas v januarju začela delat na in sva tak srednje aktivno delala na tem do julija meseca, pa ni bilo iz tega nič. Potem sma sporazumno spet vzpostavila zaščito (kondomi), ker sem se jaz vključila v shujševalni program za katerega precej plačuje, ampak bila je odločitev, da pač jaz raje prej vzpostavit dokaj normalno telesno težo in predvsem zdravo prehrano preden zanosim. Ker bi program v primeru zanositve morala prekinit, sva pač zaščitila dokler ne zaključim. V vmesnem času sva imela tudi srednje veliko krizo (na njegovi strani), češ da imava premalo časa drug za drugega, da sva se odtujila - ki pa sva jo razrešila. Zdaj pa naenkrat z njegovi strani ideja, praktično z enega dneva na drugega, da pa on na otroka ni pripravljen, pod nobenim pogojem, on se je odločil, da ga zdaj še noče in pika. naj povem, da sva relativno mlada, tako da se nama s tega vidika ne mudi, hkrati pa imava vse urejeno, diplome, službe, stanovanjski problem, sva že skoraj 2 leti poročena, sicer razen krajših občasnih krizic nimava v zvezi nobenih resnih težav. Najbolj pri vsem me je prizadelo da se je on kar naenkrat odločil in zdaj se noče niti pogovrit oziroma ta pogovr zgleda kot da govoriš pol ure steni, ki ti odgovarja samo, ja se strinjam in te razumem, ampak jaz nočem zdaj bebike. Nobenega napredka skratka. hkrati pa priznam, da so se meni pošteno zamajala tla pod nogami, na splošno, zdaj namreč vem samo, da enkrat bi pa jo on imel z mano...ja kdaj, ali letos, drugo leto, čez 5 let ali šele čez 10, če si je tako premislil kaj če si pa drugo leto premisli da sploh nebi. poleg tega sem zdaj šla v službo ozven svoje izobrazbe, da pal pridobim izkušnje in to in ker sva itak načrtovala bebiko, sem mislila da to vzamem kot začasno do porodniške in potem iščem službo v svoji izobrazbi in začnem delat tudi na karieri. Kaj naj zdaj, grem vseeno iskat službo in začet kariero, jo pol prekinem, kar mislim da če mi bo enkrat pošteno zalaufala niti ne bom hotela, ali naj čakam, da se bo gospod spomnil in si spet premislil? ne vem, trenutno sem popolnoma zmedena...vsako mnenje dobrodošlo!
|