|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmeda...
26.1.2012 6:45:33   
Anonimen
...v plodnih dnevih, ki jo želim deliti z vami....

Nedavno začela delati na user posted image . M imam redno, na 29 dni, dan gor ali dol, ne zamuja....Krvavitev traja morda 2-3 dni, potem pa nadaljnih 5 dni bolj rjav izcedek ali malo krvi...

Določitev plodnih dni naj tako ne bi bil noben problem, glede na to kako točna je, pa.....Kupim za vsak slučaj OVUL.TEST in ga naredim 1 dan pred pričakovano ovulacijo in...NIČ. Niti da prihaja nič....Poskusim naslednji dan...Spet nič?

Teorija je očitno zelo hitro "padla", verjetno prav zaradi tega toliko parov čaka na + toliko časa..Pa vseeno....Se mi zdi čudno, ker imam redne cikluse, sem pričakovala da bi bili plodni dnevi potem nekako "normalni"...

Verjetno pa je to precej normalen pojav, kajne?

Pa veliko sreče vsem! :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmeda...
26.1.2012 8:24:38   
Anonimen
znak ovulacije je tudi prozorna, vlečljiva sluz..

lej..če bo men ratalo k mam neredne, bo tud teb k maš redne..
baje se pa 2x v letu zgodi da nimaš ovulacije, tko da s polno paro naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2012 8:33:34   
HeLenčica
Težko je, da sama predvidiš kdaj imaš O. Z enim testom pa sploh ne. Če imaš M na 29 dni, potem bi jaz na tvojem mestu začela s testi nekje od 13. dne pa jo boš sigurno ujela.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2012 9:07:56   
janapan
V glavnem ti user posted image na dva dni in nimaš kaj falit. Pa še fajn ti bo in ne bo ti treba zapravljat denarja za ovul teste.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2012 9:12:02   
Anonimen
Pred 1. nosečnostjo sem delala ovul. teste in vedno so mi pokazali ovulacijo in tudi zanosila sem v 3. ciklusu. Pred 2. nosečnostjo sem prav tako delala teste in kljub vsem prisotnim znakom (špikanje, nekoliko sluzi), je bila testna črtica vedno samo rahlo obarvana, nikoli ni bila bolj močna ali vsaj enako močna kot kontrolna, kar naj bi pomenilo, da ovulacije ni. Teste sem delala na 24 ur tako kot pri 1. nosečnosti. Potem sem pa za štos poskusila teste delati na 12 ur in testna črtica je bila že ob prvem poskusu bolj močna kot kontrolna. Ko sem zvečer test za štos ponovila, je bila testna črtica spet bolj šibka od kontrolne. Se pravi je bil vrh LH zjutraj in test ga je zaznal, zvečer pa je bil vrh LH že mimo in zato je bila testna črtica šibkejša. Tudi Pušenjak je enkrat napisal, da ovul. testi zaznajo vrh LH, ki pa zelo hitro mine in če ga ujameš, test pokaže, sicer pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2012 9:56:42   
Ajra RR
Drage bodoče nosečkeuser posted image  , za nasvet se lahko obrnete tudi na zelo fajn ginekologinjo Ireno Virant, vam bo dala kak fajn nasvet. Vprašanje ji lahko zastavite tukaj, hitro odgovori: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2012 9:47:24   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: janapan

V glavnem ti user posted image na dva dni in nimaš kaj falit. Pa še fajn ti bo in ne bo ti treba zapravljat denarja za ovul teste.

Točno tako!

Nikoli se nisem obremenjevala s tem kdaj imam ovolucijo in iskreno povedano niti ne vem. Ko sva se s partnerjem odločila, da bi imela dojenčka, sem dala kontracepcijo stran in začela delat na tem. Pa je prvič uspelo v drugem ciklusu, drugič takoj, tretjič pa tudi takoj.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2012 10:20:15   
Anonimen

Ti tole teorijo mojemu podaj če moreš user posted image . Delava na dojenčku že nekaj časa in ko sem mu omenila, da bi bilo fino, če bi slončkala na dva dni, mi je samo rekel, da on ni robot, da bi na ukaz in da bova, ko bo obema pasalo. Tako da imava sedaj že nekaj časa nezaščitene odnose in še ni nič user posted image

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2012 10:27:24   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Točno tako!

Nikoli se nisem obremenjevala s tem kdaj imam ovolucijo in iskreno povedano niti ne vem. Ko sva se s partnerjem odločila, da bi imela dojenčka, sem dala kontracepcijo stran in začela delat na tem. Pa je prvič uspelo v drugem ciklusu, drugič takoj, tretjič pa tudi takoj.

Nina, lahko je tako govoriti, ko ne traja več kot 2 meseca da zanosiš. Če ne bi zanosila po pol leta ali pa celo po enem letu, pa verjemi, da bi prekleto dobro vedela kdaj imaš ovulacijo. Brez zamere, ampak verjemi, vem kako je to. Jaz se prvih nekaj mesecev tudi nisem obremenjevala s temi stvarmi.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2012 12:10:34   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Točno tako!

Nina, lahko je tako govoriti, ko ne traja več kot 2 meseca da zanosiš. Če ne bi zanosila po pol leta ali pa celo po enem letu, pa verjemi, da bi prekleto dobro vedela kdaj imaš ovulacijo. Brez zamere, ampak verjemi, vem kako je to. Jaz se prvih nekaj mesecev tudi nisem obremenjevala s temi stvarmi.

Se popolnoma strinjam, vendar je anonimna napisala, da sta šele nedavno začela delat na dojenčku in sem mnenja, da se ti v začetku še res ni treba obremenjevat z ovulacijo...mislim da lahko obremenjevanje že takoj na začetku vpliva tudi na psiho. Zato mislim, da se v samem začetku res ni treba obremenjevat glede tega, če pa po parih mesecih ne uspe, potem pa je normalno, da začne ženska sledit kdaj ima ovulacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2012 12:32:24   
HeLenčica
Aha, ja, to pa je res. user posted image Sem zgleda že preveč občutljiva na to temo user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2012 7:29:57   
Anonimen
Hola,
veliko mnenj ste dale - in hvala. Je pa tako - absolutno se strinjam, da se na začetku ni potrebno tako obremenjevati in se nekaj mesecev nisva, potem pa sem ugotovila, da na slepo kar tako ne bo šlo....Problem je, da sva oba precej zaposlena človeka in user posted image na dva dni enostavno ne znese vedno, on je tudi veliko službeno odsoten, tako da je vse skupaj lažje, če veš približno kdaj je pravi čas, če me razumete....Iskreno povedano jaz tudi nimam energije, volje user posted image cel mesec vsak drug dan, pa če je to čudno, nenormalno...Tako pač je. Sva pa seveda user posted image vsak drugi dan med "plodnimi dnevi", ko naj bi bila možnost zanositve najvišja.

Neskončno pa zavidam tistim, ki jim rata v prvih mesecih, ker, je res tako, vsak nadaljni mesec se čisto majčkeno bolj obremenjuješ, hote ali nehote....:)

Pa lep sončen dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?