|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmešnjava po dopustu
6.7.2010 22:56:52   
neli365
Naš fant je star 11 mesecev in do sedaj je spal v svoji posteljici v svoji sobi, zaspal je sam, ko je spil flaško.
Sedaj pa smo bili na morju, spal je sicer v svoji prenosni postelji vendar smo bili z njim v sobi. Sedaj pa se je tega seveda gospod navadil in doma ni šans da sam zaspi, takoj ko grem iz sobe začne grozno jokat. Zaspi samo ob meni, potem pa ga prestavim v njegovo posteljico.

Kako pa je pri vas po dopustu? Prej je bil tako fajn navajen, sedaj pa je vse narobe, pa verjetno bo tako tudi ostalo user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 23:23:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neli365)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zmešnjava po dopustu
7.7.2010 8:45:59   
salcka
naša (13 mesecev) s tem nima problemov. hvalabogu...
je na dopustu  spala že na isti postelji med nama. sicer je spanje čez dan bolj tak tak... se preveč dogaja.
ampak ko pridemo domov, je stari režim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2010 14:47:23   
darja.mark
Mi že doma spimo vsi v eni sobi, le da mali vedno spi v svoji posteljici. Nikoli ni zaspal pri nama. Ko smo lani šli na morje sem s sabo vzela prenosno posteljico ki sva jo tudi mela pri sebi v sobi. Sem mislila da bo kak problem zaradi menjave okolja, pa je šlo gladko. Tudi ko smo prišli nazaj domov ni blo problemov. Bi bilo pa verjetno drugače če bi doma mel svojo sobo tako kot je pri vas. Jaz bi na tvojem mestu vztrajala saj se bo privadil nazaj. Mogoče bo kak teden kriza da dojame da je spet doma ampak bo ziher minilo....srečno user posted image

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2010 15:03:44   
livia
Ne bo tako ostalo, razen, če boš popuščala še doma. En teden bo jok, potem bo pa videl, da tako je doma in da niste več na dopustu.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2010 20:58:12   
koala.cek
se podpišem pod livio. vztrajaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2010 21:46:48   
pelin
Tudi jaz bi rekla , da vztrajaj...po moje bo to kar hitro spet padlo v stare tirnice...Naša ta večja je bila tudi občutljiva kot mimozica...Po vsakem dopustu smo imeli nekaj časa vse skupaj na cigu migu, vendar smo se tega kar navadili in je bilo že drugi ali tretji dan  doma spet vse v redu.Je pač tako, da so nekateri bolj občutljivi na spremembe kot drugi. Saj tudi jaz rabim kakšen dan, da se privadim na novo  okolje in posteljo, pa potem spet na domače.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2010 22:41:47   
neli365
Težko je vztrajat, ker se res zelo joče. Včeraj je bil cel kaos pred opoldanskim spanjem. No danes pa je samo nekaj malega jokal in zaspal. Zdaj zvečer pa je sam zaspal. Joj prosim naj tak ostane user posted image  vsak dan.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2010 11:27:10   
darja.mark
Sej bo boš vidla. Vsak dan bo boljše. Vidiš, včeraj je celo zaspal brez problema. Sam ne obupaj. user posted image

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Uvajanje goste hrane
dejzi

Koliko časa ste potrebovale pri vaših sončkih, da ste popolnoma zamenjale en mlečni obrok z zelenjavo/sadjem/...?

1t (46%)

2t (15%)

3t (12%)

4t (12%)

več (15%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!