Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zmešana in polna upanja 22.2.2011 20:44:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
Za popolno evforijo še počakaj kakšen teden, vseeno pa rjavkast izcedek in krče v trebuhu jemlji kot dokaj veliko verjetnost vgnezditve.
|
|
|
|
RE: Zmešana in polna upanja 22.2.2011 21:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, raje še počakaj, misli pa vsekakor pozitivno , držim pesti No, da semle napišem še mojo dogodivščino s testi za ugotavljanje nosečnosti , včeraj, cca. 4-5 dni pred predvidenim prihodom tete menstruacije sem delala lekarniški test seratec. Naj povem, da so mi vsi testi, ki so bili negativni to jasno pokazali, polje, kjer se pojavi "tadruga" črtica je bilo VEDNO snežno belo, no tokrat je tam svetla, ampak resnično svetla komaj vidna črtica, debelina je ista kot kontrolna, le, da je tadruga vidna, če res dobro pogledaš...
|
|
|
|
RE: Zmešana in polna upanja 28.2.2011 8:17:38
|
|
|
|
Jada82
|
Anonimna, če si delala še pred napovedano M, raje še počakaj, ker včasih je rezultat vseeno lažen. Pa poskusi spet čez 5 dni, če bosta ,pol Sladkorna vila, ti pa tudi malo počakaj s popolno evforijo, čeprav vseeno mislim, da je to to!!! Saj znaki naj bi bili podobni kot za M, tako da kar pogumno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?