Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zložljiva/prenosna posteljica 5.1.2008 0:04:52
|
|
|
|
lelaval
|
Kolikor jaz vem, niso nastavljive, lahko pa, da se motim. Naša v glavnem ni imela nastavljivega ležišča.
|
|
RE: Zložljiva/prenosna posteljica 5.1.2008 0:10:42
|
|
|
|
pt
|
Hvala, karin24, vendar ne najdem
|
|
|
|
RE: Zložljiva/prenosna posteljica 5.1.2008 0:11:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Chicco Lullaby Manhatten Zusatz : Preis : 89,95 EUR Mehrwertsteuer : 19,00 % Beschreibung : [font=""arial""] Chicco Reisebett Lullaby + Bassinet - ein Reisebett mit Extra-Komfort. Sie werden es sofort zu schätzen wissen, denn gerade für die ersten 6 Monate Ihres Babys (bis 8 kg Körpergewicht), ist der Komfort durch die Verbindung mit dem Bassinet nicht zu übertreffen. Mit wenigen Handgriffen erhöhen Sie die Liegefläche und schonen damit Ihren Rücken beim Herausnehmen Ihres Kindes. Sicherheitshaken gewähren eine sichere und korrekte Befestigung am Reisebett. Das Lullaby-Reisebett ist mit neuartigem und einfach zu handhabendem Öffnungs- bzw.. Schließsystem ausgestattet. Mit den vier leicht zugänglichen Tasten an den Seiten lässt sich das Bettchen im Nu öffnen und schließen. Dank einer doppelten Sicherung an der Bodenplatte wird ein ungewolltes Schließen verhindert. Die Sicherheitsnetze an den Seiten sorgen für Sichtkontakt und eine optimale Luftzirkulation. Ihr Kleines liegt auf einer weich gepolsterten Matratze (Liegefläche im Baumwoll-Mix). Durch zwei Rollen lässt sich das Reisebett sowohl im offenen als auch im geschlossenen Zustand bequem schieben. GS- und TÜV-geprüft. Weitere Details: * Stabiles, modernes Gestell mit abgerundeten zweifarbigen Ecken * Gepolsterter Handlauf * Inklusive Transport-Tasche * Gewicht komplett inklusive Bassinet: ca. 13,6 kg * Liegefläche: 60 x 120 cm * Außenmaße ca. 129 x 69 x 81 cm * Maße verpackt: ca. 26 x 20 x 81 cm
|
|
|
|
RE: Zložljiva/prenosna posteljica 5.1.2008 8:20:53
|
|
|
|
KT
|
Tole imamo pri nas in je tudi nastavljiva po višini (zraven pa dobiš še previjalno "mizo", ki se nastavi na vrhu, + mrežo proti komarjem), prodajajo pa jo v trgovini Pikapolonica:
|
|
|
|
RE: Zložljiva/prenosna posteljica 5.1.2008 10:00:56
|
|
|
|
babylove
|
Graco ima tudi zložljive postelje z nastavljivim ležiščem.
|
|
|
|
RE: Zložljiva/prenosna posteljica 5.1.2008 11:14:52
|
|
|
|
kristinaj
|
jst imam eno prenosno od haucka. tisti spalni del se obesi na stranice. ko je bila majhna sem notr dala še jogi, da je bila više. ko je malo zrasla sem jogi odstranila. sedaj jo uporabljam pa kot stajico.
|
|
|
|
RE: Zložljiva/prenosna posteljica 5.1.2008 15:55:08
|
|
|
|
tinaaja
|
lahko dokupis nastavek za visino, vsaj v BC sem vidla. mi imamo tole: http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=177973 kjer je ta nastavek ze zraven.
|
|
RE: Zložljiva/prenosna posteljica 5.1.2008 20:43:22
|
|
|
|
VesnaLana
|
Mi smo jo kupili v baby centru
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?