Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:03:40
|
|
|
|
sašaš
|
A je to kej važn? :zmeden2: Lp :muca:
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:04:15
|
|
|
|
Anitka
|
Lahko vsakič ;)
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:04:37
|
|
|
|
anajmad
|
Kadar ti paše:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- en lp:morje:D.
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:07:24
|
|
|
|
aljča
|
Ja pravjo, da je zaradi vojačkov.Slišala sem, da je najbolje:sloncek::sloncek::sloncek:tam med 16 in 15 uro popoldan.Sam ne vem kolk res to drži?:) l.p.Alja:metulj::metulj:ki si želi bit:nosecka::nosecka:
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, drži, ob 16:35,12.
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:11:54
|
|
|
|
Anitka
|
Splišni :)-:)-:)- in če malce zamudiš? :zmeden2::)-:zmeden2::)-:zmeden2::)- Ti, ti, ti!:)-:)-:)-
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:15:51
|
|
|
|
aljča
|
ejjejej sem ker uro kontra obrla namesto med15 in 16 uro sem naredila eno veliko:zmeden::zmeden:vidim da je bolj da grem počas med rjuhe:zaspan::zaspan:ane?:):) Alja
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:17:11
|
|
|
|
Sisy
|
ma jst tud glasujem za vsak dan! ampak z užitkom! ;)
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:19:00
|
|
|
|
Sisy
|
aja o uri govorimo...uuuups-zamešala s spodnjim postom....itak ni variante da veš ob kateri uri se bo O. zgodila tko da po mojem nima veze...sam čimvečkrat.....;)
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:20:30
|
|
|
|
KMALU
|
Kadarkoli
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 6.4.2005 7:31:13
|
|
|
|
girly
|
ej, ura ni važna! jajčece je pripravljeno na oploditev samo 8 ur, tko da ti nč ne pomaga. torej :sloncek: vedno samo zarad užitka in kmalu bosta :modri: namesto :hudicek:. lep dan :kuza:
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 6.4.2005 7:38:10
|
|
|
|
Špelka
|
Zjutraj ni dobr, ker vojački še spijo :)-:)-:)- Lahko pa tud obrneš - takrat so najbolj spočiti. :)-:)-:)- Pol je pa tuki še luna in njeno magnetno polje, pa spomladanska utrujenost, pa - sej veš - po jedi so malo bolj zaspani, pa ko se pripravlja k dežju, jih glavce bolijo....:)-:)-:)- Hecam se. Ja, menda je najboljš takrat ko ti paše. Al pa vsaj da ujameš cajt pred O. Ker itak živijo ene par dni. Čau, pa brez zamere. ;)
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 6.4.2005 9:07:21
|
|
|
|
GoYa
|
PUNCE, NE KOMPLICIRAJTE!!!!
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 6.4.2005 10:51:01
|
|
|
|
koala
|
JAz sem pa slišala, da so vojački najbolj dejavni med 3 in 4 uro zjutraj. Tak da budilke navit:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?