|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zimski cirkus - dobesedno
29.12.2005 1:12:56   
nejcko
Saj je vse lepo in prav, zimske radosti in to, ampak meni se po dveh dneh že malo meša od vsega tega. Kreganje, jok, slaba volja na repertuarju vsak dan. In kot ponavadi sem sama za vse, dva mulca, prvi trmasto trmasti 4-letnik,  leto in pol dokaj nestabilna pupa in ene sanke. Pa bi tavečji sedel spredaj, ampak mora pač tamala, ker na sankah nimamo naslonjala, in je kreg in prerivanje ...  Potem ni šans, da bi se lahko samo jaz s tamalo spustila po klancu, ok se pač vsi trije, ampak potem tavečji najde kompanjona in vzame sani, tamala pa v jok ... pa hočem ta večjemu vsiliti lopato, ki je bila lansko zimo oh in sploh zadeva, letos pa niti najmanj ni več zanimiva, in normalno spet jok in dretje in trmarjenje. Ma, da pop**** Potem se ta večji lepo sanka, midve s tamalo pa špancirava gor in dol, pa nosit jo moram, pa ta večjega pobirat, pa mu sani gor vleči. Saj, hvala bogu, kakšen starš priskoči na pomoč, ampak to prerivanje in trmarjenje mi pa najeda živce.
Sem razmišljala, da bi kupila še ene sanke, ampak kako bom potem vse skupaj vlačila in prenašala okoli. Gledam druge starše, niti eden se ne zaj*** z dvema naenkrat, ali sta oba starša z dvema otrokoma ali pa en starš z enim otrokom, le jaz sem tisti junak, ki si vsakodnevno kravžljam živce na belih strminah z dvema naenkrat. Sem tako jezna na deca in njegovo službo, da se kar kadi. Itak pol ljudi misli, da sem najmanj samohranilka, če že ne vdova.

Sem mogla malo pojamrati. Komaj čakam pomlad in poletje, da ju bom lepo naterala vsakega s svojim kolesom, jaz pa lepo roke v žep ... in svinja sanja kukurus ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zimski cirkus - dobesedno
29.12.2005 6:35:02   
Primoza
Ne obupovati, de da tudi če je eden. Pa še miga človek malo bolj, kar ni slabo ga vsaj ne zebe, pa kalorije kuri.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2005 6:50:27   
Anonimen
ja, to tudi zame verjtno mislijo, da sem vdova...user posted image vedno sama, kjerkoli, kadarkoli, sama....

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2005 8:06:07   
Marogica
Pri nas mislijo, da je moj mož vdovec, vsaj dve leti(lani sem imela strogo mirovanje, letos pa je Brin še premajhen, da bi vsi skupaj po 4 ure viseli zunaj).
Nejcko, mogoče bi bob kaj pomagal. PRi nas je, tako, da ga mali sam vleče, ker je pač "frajersko". Ne vem pa, koliko sta tvoja stara in če to pride v poštev.
Saj bo bolje, da uporabim to oguljeno frazo, ker ne vem, kaj naj ti drugega rečem. ALi pa mogoče ta: po novem letu bo bolje...........user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2005 10:29:52   
mala maja
user posted image user posted image user posted image  ja ja zdej si pa predstavlej mene s tremiuser posted image user posted image user posted image  zauser posted image user posted image

en bi smučal, drug bi se sankal, tamal še ne hod in ga mam velčino po rokah.
Hvala bogu da živimo v hiš in mamo velik vrt da se tam pojata pa zdej k je velik snega smo jima naredl tam en kup da se sankata.

Drugače pa ti lahko rečem samo to da bosta prerasla in drugo leto bo že bolj. Ne vem pa zakaj tamalemu ne poveš lepo da je pač on velik fant in da mora sanke tud kdaj sam mal pelat. PA kupi tisto ograjco. stane cca 3000sit  pa namotiraj gor. Veš kolk se mu bo fajn zdel k bo sestrco pelal. Jaz sem svojega kar s šalom privezala pa ga je pelal.
Kar se tiče pa lopate, se pa vidve pelta dol po hribčku ene parkrat pa mu bo spet zanimiva.

pa glavo pokonciuser posted image user posted image user posted image  .

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?