Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zimski (prehodni) čeveljčki za 14 mesečnika 22.10.2009 15:42:09
|
|
|
|
Julija08
|
A res nobene nima nobenih nasvetov, predlogov?
|
|
|
|
RE: Zimski (prehodni) čeveljčki za 14 mesečnika 22.10.2009 20:53:18
|
|
|
|
lan3
|
Zadnjič sem v Geoxu videla zelo lušne čeveljčke za prve korake, primerne za zimo. Cena tako kot večina ostalih čevljev cca 35€. Mi smo z Geox zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Zimski (prehodni) čeveljčki za 14 mesečnika 23.10.2009 12:41:55
|
|
|
|
Julija08
|
Ja saj sem jaz tudi razmišljala o Geoxu, ampak kolk sem jaz gledala so cene precej višje tam okoli 60€.
|
|
|
|
RE: Zimski (prehodni) čeveljčki za 14 mesečnika 23.10.2009 14:55:30
|
|
|
|
lan3
|
Če kupiš čeveljčke za prve korake je cena cca35€. Sem jih sama kupila in cena je res taka pa niso bile v akciji, to je redna cena. Ne vem pa do katere številke se smatrajo čevlji za prve korake. Jaz sem kupila št.20. Lahko ti povem še, da so imeli za fante več izbire kot za punce. Kupila sem jih pa v trgovini na Šubičevi zraven Maxija. Če boš hodila kaj tam zavij notri in poglej.
|
|
|
|
RE: Zimski (prehodni) čeveljčki za 14 mesečnika 23.10.2009 16:27:38
|
|
|
|
Julija08
|
Bom šla pogledat, hvala ;)
|
|
|
|
RE: Zimski (prehodni) čeveljčki za 14 mesečnika 23.10.2009 16:39:48
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Te Geox čeveljčke za prve korake imajo samo do št. 20- ker jaz imam isti problem- samo naša ima št.21 -kupila bom ene take Elephanten čeveljčke z volno notri obložene (34€) in Super fit ski bucke (pa niso čisto prave, malo nižje in za zavezat), ki stanejo 46€- sem ravno včeraj gledala... me pa mikajo tudi Stonz- ampak nimam podatka, kako se hodi v njih po snegu, če jih obuješ na čeveljčke. Drugače mi je pa ideja všeč in se mi zdijo praktični.
|
|
RE: Zimski (prehodni) čeveljčki za 14 mesečnika 23.10.2009 18:30:39
|
|
|
|
Julija08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja Te Geox čeveljčke za prve korake imajo samo do št. 20- ker jaz imam isti problem- samo naša ima št.21 -kupila bom ene take Elephanten čeveljčke z volno notri obložene (34€) in Super fit ski bucke (pa niso čisto prave, malo nižje in za zavezat), ki stanejo 46€- sem ravno včeraj gledala... me pa mikajo tudi Stonz- ampak nimam podatka, kako se hodi v njih po snegu, če jih obuješ na čeveljčke. Drugače mi je pa ideja všeč in se mi zdijo praktični. Kje pa imajo Super fit čeveljčke? Sem jih že tudi jaz gledala. Kaj pa je to Stonz?
|
|
|
|
RE: Zimski (prehodni) čeveljčki za 14 mesečnika 23.10.2009 20:52:40
|
|
|
|
mateyka
|
evo stonzke http://www.minisvet.si/stonz-c-251_330.php majo pa razne barve in teme - point je, da jih lahko obuješ na čevlje ali copate. torej so številke od-do kar komot (npr. 6-18 mes.ali EU 22 ali 13,5 cm, in nato sledi 1-3 let ali EU 24 ali 15,5 cm). pa v stroju jih pereš. Julija08, mi smo imeli tiste mehke Geox-ke (škorenjce), ko je shodila in jih ne morem prehvalit. superfitke smo letos kupili, ker rada gazi po lužah in največji moči (sneg bo verjetno tud zelo popularen). superfitke majo garancijo na goretex - četi premočijo, jih lahko neseš nazaj z računom in ti jih zamenjajo za našo malo močarko je to dobro met za rezervo mi smo kupili testni model in so prišli 43€, zgledajo pa takole
< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.10.2009 21:02:36 >
|
|
|
|
RE: Zimski (prehodni) čeveljčki za 14 mesečnika 23.10.2009 21:04:25
|
|
|
|
mateyka
|
ali pa takole:
|
|
|
|
RE: Zimski (prehodni) čeveljčki za 14 mesečnika 26.10.2009 13:15:40
|
|
|
|
Julija08
|
Vau, te Stonzke pa gledajo ful fletno...ampak a niso štoraste? Pa kok bi mogla pa jaz kupit velike, če je sin star 14 m, ker ko jih bo rabil bo že cca. 16...da ne bodo premajhne... No, pa sem kupila tudi take gležnarčke za čez zimo. So Geoxovi, nepremočljivi, zračni, usnjeni, ful mehki...številka 21, tako da cena je bila 75€, ampak ker so lanski model sem dala 52,50 €. Ampak so vredni svojega denarja...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?