Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Jaz sem včeraj zvečer kar ugasnila TV, ker mi gre blazno na ****, da iz vsakega sneženja delajo tako paniko, ljudje in za povrh novinarji. Pa delajo prispevek o zasneženi cesti, cesta pa skoraj kopna . Pa kaj se norca delajo, al kaj? Če folk nima kaj druzga za počet, kot zadnjo minuto rit dvignit, pa z letnimi gumami vozit, pa ne znat vozit v snegu, naj rajši doma ostanejo. Bemti no, 10 let se fjakamo v LJ, pa smo v nekih rovtah, kjer se ne vozimo samo po ravnem, pa še nikoli nismo nikjer ostali. To je pa čisto višek, kar se zdaj dela. Samo čimfa se. Pol pa vidiš nekega frajerja, z širokimi gumami, s šipo do tal, z nabijano musko tam v avtu....da bi ga tako po gobcu treščila, mulca lenega . Ja, jezna sem, prav res. Samo napihovanje in grajanje je še na tem svetu. Kolikor vem, drugje po državah, npr. v Avstriji, sploh ne delajo raznih prispevkov o tem, pa so tudi kolone, pa noben ne pisne, tle pa ne morejo 90 vozit, pa sam pizdijo. se podpišem,... dodam še to, da me moti, ko v kakšnem strnjenem naselju prideš do avta, ki je itak že zametan od snega, ki je zapadel, pol ti ga pa vsak sosed iz leve in iz desne nameče na stran, da ja še bolj zameče tvoj avto, bog ne daj da bi naprej al nazaj, mislm kamorkoli vrgel, ne da morm trojno odmetavat, pa mi ni težko ker to mi je pa res eno fajno delo - kidat,..jaz vedno pomislim na soseda in ga ne zamečem
|