Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zimska vreča Lodger Bunker 10.11.2012 13:03:35
|
|
|
|
LiliMia
|
nobena? Katere zimske vreče pa imate?
|
|
|
|
RE: Zimska vreča Lodger Bunker 10.11.2012 20:32:08
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
Jaz jo imam in sem super zadovoljna.
|
|
RE: Zimska vreča Lodger Bunker 11.11.2012 21:35:37
|
|
|
|
tanja22
|
za vse, ki vas zanimajo izredno lepe in kakovostne univerzalne zimske vreče iz 100% ovčje volne me lahko kontaktirate na: nakupuj.kvalitetno@gmail.com
|
|
|
|
RE: Zimska vreča Lodger Bunker 11.11.2012 21:57:32
|
|
|
|
cilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: LiliMia nobena? Katere zimske vreče pa imate? Sem se slinila nad Lodgerjem ker res zgleda nekaj posebnega. A me je cena odvrnila. Nabavila sem dve vreči od Kaiserja, ki sta me skupaj s poštnino iz Nemčije koštali manj kot en Lodger, zelo zelo dobro služita svojemu namenu, pa še bistveno večja izbira barv je bila
|
|
|
|
RE: Zimska vreča Lodger Bunker 12.11.2012 0:17:46
|
|
|
|
LiliMia
|
No tudi jaz se slinim, pa mi tudi cena ne diši. Oz. tipam, če ima kdo izkušnje z njo, da jo je dolgo uporabljal in če bi jo lahko uporabljala vse letne čase, pa če je kvalitetna...potem bi še razmišljala o nakupu. Po slikah izgleda res simpatično, prijetno in uporabno, kako je pa v praksi - zaenkrat slišim le pohvale. Cilla lahko prosim pripopaš link od teh vreč, da vidim katere hvališ?
|
|
|
|
RE: Zimska vreča Lodger Bunker 12.11.2012 8:27:53
|
|
|
|
cilla
|
LiliMia, to je ta http://kakadu.si/bozic-novo-leto/1430-zimska-vreca-iglu-termo-flis-6-36m-kaiser.html A kot sem napisala zgoraj, naročila sem jo iz Nemčije, za precej nižjo ceno, pa tudi barv na izbiro je bilo cca 3x toliko. Zunanji material je tak kot za bunde - torej vodoodporen do neke mere, noter je flis, polnilo je neka umetna pena. Ima ločeno zadrgo za noge (za ko je otrok večji in že stopi tudi na tla, da lahko ostanejo njegovi umazani čevlji izven vreče) in je tako narejena, da lahko z zategom ene vrvice na vrhu vreče dobiš še "kapuco" in je tako otrok čisto zavit noter (bi prišlo v poštev v primeru hudega mraza, enak patent sem imela pri zimskih vrečah za lupinice in sem prve mesece precej koristila).
|
|
|
|
RE: Zimska vreča Lodger Bunker 12.11.2012 18:09:47
|
|
|
|
LiliMia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanja22 za vse, ki vas zanimajo izredno lepe in kakovostne univerzalne zimske vreče iz 100% ovčje volne me lahko kontaktirate na: nakupuj.kvalitetno@gmail.com uuu te so tudi zelo simpatične, niso kot bube kot l.bunker, ampak tudi izgledajo prijetne in tople... še link http://www.facebook.com/nakupuj.kvalitetno Cilla hvala za link! Iz kje iz Nemčije pa si jih naročila? Preko neta?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?