Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zimska kolekcija oblačil 12.10.2005 12:12:02
|
|
|
|
Annny
|
Naša enoletnica tudi še ne hodi v vrtec.. Ali si mislila na oblačila za zunaj ali tudi za notri? Jaz sem za zunaj kupila dvoje gležnjarčke in ene gore-tex škorenjčke, dve bundici, kombinezon, eno debelejšo jakno...drugače pa več termo podloženih kompletov, puloverčkov, žametnih hlač, žabic, termo nogavičk..vsak teden kupim nekaj stvari, ko vidim kaj lepega. Če vprašaš mene, je vsega preveč in pretiravati s količino res ni treba. Veš, kaj se mi zdi fino za doma? Trenirkice, ki imajo hlačnice spodaj z elastiko skupaj (da se ne vlečejo zadaj, če si predstavljaš, kaj mislim)- vedno gledam na to, da kupim take. Lp
|
|
|
|
RE: Zimska kolekcija oblačil 12.10.2005 16:44:24
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi smo kupili eno bundico in kapo, v planu imamo pa še en komplet bunda in hlače za na sneg, drugače pa bo nosila kakšne toplejše puloverčke in žametke ali podložene hlače (npr. kavbojke).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?