|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zibelka!
8.1.2009 17:13:08   
KaOs
Drage mamice!

user posted image Ne vem več kje vprašati, pa se mi tukaj zdi zelo primerno?!user posted image

A mogoče katera prodaja zibelko?user posted image Če ja vas prosim, da mi pišite kakšne dimenzije in seveda ceno?!?

Hvala!

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zibelka!
8.1.2009 18:12:58   
Petr_a
Samo en dobronamerni nasvet: zibelka je samo bolj fancy,toliko denarja dati za tista 3 meseca je pa škoda ;)

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2009 18:25:50   
Vilma
Se strinjam s Petro.
Če že, potem raje košek, ki ga lahko premikaš sem in tja in imaš notri lahko dojenčka do 6.meseca starosti. Mi smo imeli sposojenega in sem bila super zadovoljna.

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2009 18:40:15   
KaOs
user posted image Drage Petr_a in Vilma!!user posted image

Hvala za vajine odgovore, ker pa sem zzzzzeeeellllooooo neizkušena - moja 1.user posted image , vaju moram vprašati še to kaj "košek" sploh jeuser posted image in kje bi se ga dalo nabaviti. user posted image

V spalnici imamo namreč premalo prostora za kinderpetuser posted image , želela pa bi imeti otočeka blizu,vsaj dokler bom dojila ponoči.user posted image

Lep pozdrav s štajerske!

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2009 19:20:02   
Vilma
Tu je fotka enega koška. http://www.preprodaja.com/inc/showpic.php??&mode=art&id=1362817&img=primary&w=800&h=600&wrap=1&title=ko%C5%A1ek+za+dojen%C4%8Dka
Problem je v tem, da so novi ful dragi! In se ga ne splača kupit za šest mesecev.
Poglej na bolhi, mogoče kdo prodaja rabljenega.
Al pa vprašaj svojo babico, nono, mogoče se kaj skriva na podsrešju. user posted image
Zibka je široka 50 in dolga 70, košek pa 65x85 (no toliko je bil moj).
Se pa dobijo novi koški tudi pri Ribnčanih pri suhi robi. Sem zadnjič vidla na enem sejmu. Mogoče je tam kaj ceneje?

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2009 19:22:46   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Samo en dobronamerni nasvet: zibelka je samo bolj fancy,toliko denarja dati za tista 3 meseca je pa škoda ;)

se strinjam kupi posteljo manjše dimenzije ali pa jo dajta delat po meri.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2009 20:03:56   
arabela*
mi smo pri prvi kar dolgo zibelko uporabljali,ne samo tri meseceuser posted image
Meni je bila superuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2009 20:49:34   
anckabancka
Mi tudi pri 4 mesecih še uporabljamo zibelko in jo bomo še nekaj časa, čeprav je naš fantek kar velik za svoje mesece. Mali ful rad zaspi v njej, ker se počuti varno.

Sem jo šla pa izmerit in je dolga 90 in široka 40. Mogoče bi lahko bila malo širša ampak ga tudi to ne moti.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2009 21:01:48   
pomlad08
khm, mogoče pa za začetek sploh nič ne rabiš, ker boš ugotovila, da je enostavneje, če imaš dojenčka kar pri sebi? mi smo imel najprej zibko, potem pojstlo, pa smo vse vrnili neuporabljeno sestri nazaj, ker nam najbolj paše, če smo vsi skupaj ... nič vstajanja, zbujanja, skratka super se mamo :)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2009 23:03:25   
Andromeda
Moja izkušnja s koškom pa je takšna, da je moj user posted image po 2 mesecih (pa še prezgodaj rojen in zato bolj majhen) dobesedno sesul košek, ker se je kar naprej premetaval po njem, ko smo ga dali pa v posteljico 120x60 pa se je takoj udomačil v njej. in zdaj spi v njem sladko kot polhek, v košku pa je bil od 1 meseca dlaje nemiren.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.