anajmad
|
Mogoče ste me nekatere pogrešale,jst sem vas vsaj malo.Moram vam povedati,da sem od 22.12.2005 mamica naši mali Uli.Na žalost ,ali pa na srečo me je zopet prehitelo.Moram potrkati,da z našo malo Ulo je vse zaenkrat v redu.Iz tahujšega smo ven in sedaj čakamo,kdaj bo naša punčica toliko močna,da bomo zapustile LJ-porodnišnico,oz.EINT. Začelo se je 22.12. točno opoldne.Prišla sem domov in sem se počutila,kot bi se me lotevala gripa.Mož ( na srečo) je zagnal paniko in sva šla v zloglasno Izolsko porodnišnico na pregled.Tam me je sprejela zelo dobra mlada babica Mojca Kavčič.Ko sem ji povedala mojo zgodbo od mojga Vida,je takoj poklicala zdravnico,da me pregleda.Bila sem odprta že 4 cm. Zagrabila me je panika. V bolnišnici so zopet začeli štrikat po domače.Da bodo čakali,kako se bom odpirala itd.Moj mož je začel noreti,jst pa tudi.Prosila sem,da pokličejo Dr.Guzejevo,ki me je vodila lani pri Vidu.Takoj,ko me je zagledala je poklicala rešilca za v LJ.Drage moje, na začetku avtoceste sem imela popadke že na 2 minuti.Govorila sem si,da moram zdržati do LJ.Res vsaka čast babici Mojci,ki je bila z mano.Tolažila me je,dihala z mano ,res sem ji hvaležna.Vozili smo 1 uro v LJ.Pri Kliničnem mi je odtekla voda,pri vhodu v porodnišnico sem bila ob 15.50 in ob 15.58 sem rodila našo Ulo.Ekipa v porodni je bila prvovrstna.Babica Vida me je prvo pomirila in z lahkoto sem pritisnila in naša Ula je bila že vzunaj.Pogleda me je s svojimi temnimi očkami in tako milo zajokala.Jst sem si samo mislilila in sem tudi rekla:l"jubica moja preživi zame".Naša punčka je tehtala 940g,dolga je bila 35 cm in obseg glavice je imela 24,5 cm. Potem so mi naredili zopet abrazijo.Našo punčko sem videla komaj naslednji dan,na enoti intezivne nege,kjer sem se iz srca zjokala.Naša Ula je močna babnica.Dali smo že veliko hudega skozi.Toda deklica je taprava borka.Bori se za nas in jst z njo. Lahko rečem sedaj po dveh tednih,najhujše je za nami.Sedaj bo potreben čas in samo čas. V glavnem,dobili so najlepše darilo za Božič - našo lepo punčico Ulo. en lp D.