|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zgaga
2.6.2007 23:56:56   
Anonimen
Joj punce, kaj naredite da vas neha zgaga pečt? Meni se bi zmešalo. Ura je polnoč, jaz pa sedim še vedno tukaj, ker se ne morem spravit spat, ker me user posted image  tako peče, da bi si želodec iztrgala če bi šlo. Ruporuta pa tudi nimam doma, pa še tako mi ni nikoli pomagal za več kot pol ure.....Še kak nasvet iz domače lekarne ali pa naj kaj pojem ali popijemuser posted image . Travarco, Jegermeister....user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zgaga
3.6.2007 0:05:39   
Marogica
Donat MG, pa čim manj sladkega jej.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2007 0:11:29   
Anonimen
Hvala. Nič sladkega ne jem, mi ne paše sploh. Mene bolj OH in slano muči. Jedla pa sem pred 5 urami špagete z bolognezom. Kaj hudiča bi mi pa pri temu lahko škodilo? Uh, kako peče, še kar tu visim in ne morem spat........user posted image .

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2007 0:19:08   
nejcko
Rupurut!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2007 0:19:36   
Marogica
Najbrž ti ni nič takega škodilo..si pač noseča, in ene imamo(smo imele) pač grozne probleme z zgago. Bolj je šlo proti koncu, bolj me je zgaga mučila, Meni je resnično pomagal samo Rupurut in Donat. PRedvsem pa Rupurut.

Kaj hočeš, otroku pač lasje rastejouser posted image   No, ja, po "moji" zgagi bi morala moja dva imeti lase vsak do kolenuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2007 0:27:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

pa čim manj sladkega jej.

Hm, to pa nisem vedla. Nič čudnega, da me tako matra zgaga, če sam od cukra živim. Drugače pa meni tudi donat omili zadevo. No, zdaj vem, zakaj mi čisto ne pomaga. Ker se mi po žilah namesto krvi pretaka cukr.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2007 0:48:47   
karamela
Če je res tako hudo pomaga Rupurut, meni vedno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2007 1:04:24   
petra81
Če te še vedno peče, pa nimaš lekarniških pripravkov doma, poskusi z mlekom, nekaterim pomaga, al pa kaj gaziranega!!!
Meni so pomagale Rennie tabletke, so kot bonbončki!!

Lp, Petra

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2007 7:32:46   
Anonimen
Joj mene to nosečnost tko zgaga peče,do riti doluser posted image Kar mislim da se mi bo iz ušes kadilo,tako žge.

Ja kakšen požirek donata malo ublaži.Samo kaj,ko ga včasih pozabim kupit,potem se pa ponoči borim z zgago.
Nimaš kej,laski rastejouser posted image

(odgovor članu petra81)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2007 9:33:56   
scubadiver
Meni pomaga rupurut ali pa mleko. KOzarec mleka mi tudi vedno čist ublaži kislino  in me neha pečt.. 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2007 9:48:53   
lorch
Meni vedno pomaga požirek donata!
Če je zelo hudo, ga pač bolj pogosto šluknem.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2007 10:03:24   
FLASK_A
Mleko samo začasno ublaži občutek zgage, dolgoročno pa ni.. Najboljš je Donat, če ga imaš, drugače pa Rupurut.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2007 11:04:12   
Samoyedka
Definitivno Rupurut ali Donat, čeprav je pri donatu treba pazit, če imaš neslano dieto- donat ima tono natrija, kar pa ni dobro, saj zadržuje vodo v telesu. Mleko je zelo dvorezen meč- najprej res fajn pomaga, ampak te lahko odzadi potem še trikrat huje peče. Mi je to ginekolog neke kemijske formule razlagal, ampak jaz in kemija user posted image Mogoče Altalex kapljice? Sicer res vsebujejo alkohol, ampak tistih par kapljic po mojem ravno ne škodi otročku, ali pačuser posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2007 12:43:31   
SU
Meni pomaga mleko-po tisti hrani, ki povzroči zgago. Rupurut/Rutacid pa sam za kratek čas. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2007 12:49:25   
Anonimen
Hvala vsemuser posted image . Bom poskušala z Donatom, ker mi mleko ne pomaga, oz. pomaga samo za kratek čas, potem pa še bolj vseka nazajuser posted image . Če ne bo boljše, pa bo treba po Ruporut.

A lasje mu rastejouser posted image . Hudiča, a bo zgledal kot težkometalec s čupouser posted image . Sicer pa je moj mož imel ob rojstvu košaro las na glavi in dolge do ramen, so mu sestre fruzure delale v porodnišniciuser posted image

(odgovor članu SU)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
3.6.2007 12:57:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.6.2007 13:37:10   
Ajvy
Jst pijem veliko vode, tudi ponoči, vsakič ko grem na wc( to je seveda velikokrat) spijem dva deci vode.. moram reči da od takrat lepše spim oz. sploh lahko spim user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2007 15:04:31   
katis
Mene tudi peklensko peče ( pa ne jem preslano ali premastno ali prezačinjeno ali sladkarij-tega skoraj nič). Po mleku mi je slabše, donat ne pomaga, radenska še manj...

Pomaga mi le Rupurut in včasih pres tem poskusim še s kakšnim ne prekislim jabolkom, ki ga pojem čisto počasi po krhljih in nato vsaj pol ure napol sedim oz.napol ležim (v glavnem, da je trebuh kar se le da nestisnjen in da je požiralnik kar se le da pokonci, da kislina ne rine nazaj gor). Včasih mi rata in se zadeva umiri.

Pa še nekaj - sem en čas čakala, dokler sem pač lahko zdržala, da ne bi vzela Rupuruta (pač, odpor do kemije) vendar je bilo na koncu vsak dan huje. Potem sem par dni vzela vsaj pol Rupuruta, ko sem začutila, da zgaga postaja hujša, tako da se je želodec po 2-3 dneh malo uiril in sedaj spet ni potreben Rupurut čisto vsako dan...

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?