|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:07:33   
sarči
Danes je dan,ko sem se odločila,da mojo punčko preselimo v svojop sobico!
Zdaj že lepo pančka,meni pa se trga srčke,saj ne vem,če sem storila prav in ali sem pripravljena!!!
Kako in kdaj ste se pa vi odločile svoje sončke preselit v svojo sobico?

Naj moja princeska:duda: danes lepo pančka!!!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:10:18   
Nataša R.
Mi smo se pa odločili da naj se sam odloči kdaj bo šel spat v svojo sobo. Razumem te in upam da boste vsi lepo spali. Ampak mislim da boš ti bolj malo. ker boš z mislimi pri nje.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:12:35   
k1
moja spi že od začetka v svoji sobici,,,,

želim vam mirno noč :rozica:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:13:06   
Anonimen
Ja, hudo, a ne? Včasih niso pripravljeni otroci, včasih pa mamice. Saj bo. Če dete lepo spi, potem je tako bolje za vse. Midva sva se izselila iz skupne spalnice v svojo in to pri približno 7 mesecih, tam nekje je moralo biti. Le da pri nas je to prineslo olajšanje, ker se mali ni nič več zbujal, prej pa že na pet minut, vsaj zdelo se mi je tako. Zato mi je bilo lažje. Verjamem pa, da je hudo, ko narediš prvi tak večji korak pri osamosvajanju otročka. Ko pa je še tako majčken. Smrk. Zdaj sem še jaz žalostna postala, namesto da bi tebe v boljšo voljo spravila. Ampak, saj se boste kmalu navadili, glavno da dete lepo spančka. Malo jo pojdi pogledat vsake toliko časa, če ima trden spanec. Ti bo lažje.:)

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:14:32   
SANDY
Midva sva jo tud selila nekje pri 7 mesecih. Je tud bolš za vse, Zrina ima lepo mir v sobi, midva pa tud, da lahko delava kar se nama zljubi ;)

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:14:57   
SANDY
Trina ne Zrina:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:17:12   
Dadi
Midva sva najino pupo preselila v svojo sobico ko se ni več dojila ponoči....pri 6 m. Tako je navajena da lepo zaspi v svoji postelji, v svoji sobici. Možev nečak pa še zdaj pri 5-ih letih hodi vsako noč k staršema spat sredi noči. In se sploh ne naspijo.V svojo sobo sta ga pa dala pri treh letih....tako da ko je otroček dovolj star naj gre v svojo sobico in je pol mir, pa tudi vidva se lahko potem nemoteno pogovarjata ali pa kaj drugega:)

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:18:16   
cmokec
Pri nas je šla v svojo sobico za 1. rojsni dan. Je bla pa že tako velika, da je približno vedla zakaj se gre in je bla važna, ker je že velika punca. Smo pa selili tudi Babyfon in ga uporabljam še danes po 4 letih. No, danes zaradi lumparij v sobi.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:22:44   
Jančika_
Midva sva se preselila iz otroške v dnevno pri Vasjevih petih mesecih. Prvih nekaj noči sem kljub elektronski varuški na vso moč napenjala ušesa in srček me je bolel...a mali je fino spal in ugleda niti pogruntal ni, da je kaj drugače. Me je bilo pa tako strah, da bi ga zbudila, da ga sploh nisem hodila gledat ponoči. To naredim šele zdaj tu in tam.

Od takrat vsi bolje spimo, mene ne prebudi več vsak njegov vzdih, pa še :sloncek: lahko v lastni postelji:bravo:. Saj je zabavno na tleh v predsobi, ampak ne na dolgi rok:)-.

Zdaj na dopustu smo 10 dni spali v isti sobi (mali v svoji posteljici) in sem se bala, kako bo, pa je bilo vredu, mali se ni zbujal, jaz pa tudi ne pretirano pogosto. In tudi prva noč doma je bila normalna.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:25:22   
sarči
Ja cmokec,sem že uštimala babyphone,sam tisti hudič ma tudi merjenje temp.in če je več kot 22 stopinj,tuli non stop,tako d ne vem kaj uštimat!
Bom zrila tisto sondo ven,pol bo pa mir:)-:)-:)-!

Tako si vesel ko rodiš to majceno bitje,pol pa sam jočeš...ko jo preseliš u svojo sobico...pol počasi ko nehaš dojit,pa se spominjaš ko te je gledalo in te božalo...pol ti zmeraj bolj rase in ti je vedno bolj hudo po tistem micenem nedolžnem bitju...pol začne že racat in teče proč od tebe....jooooooj...mi lijejo kar solze!:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:30:55   
k1
sarči babyfon se lahko izklopi glede temperature - so že ženske nekaj pisale - naš ne tuli, pa je več stopinj not. mislim da je nekje pri bateriji nekaj za stisnit.... poglej navodila, ziher gre....

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:33:27   
Marogica
Mi smo preselili oba, ko sta bila stara okrog 3 mesecev. Smo se končno vsi lepo naspali, tudi midva.
Tako da ne bodi žalostna.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:37:14   
sarči
Ja,k1,problem je ta,da so navodila pr tašči 100km od to!!!:grrr::grrr::grrr:
Ma sej danes je bolj mrez,jutri mi jih bo pa prebrala:bravo:.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:39:31   
mmetel6
Poznam ta občutek. Mi smo našo preselili v svojo sobo, ko je bila stara 18 mesecev. Moram pa priznat, da smo potem vsi bolje spali. Velikokrat je zelo "glasno" spala. Kar nekaj je stokala, se obračala. Jaz sem se kar naprej zbujala in preverjala, če je kaj narobe. Potem pa sem jo vprašala, če bi ona spala v svoji sobici (prej se je noter že igrala) in je rekla, da bo. Sem zvlekla posteljico ven (v spalnici pa pustila prostor, če se spanje ne bo obneslo). Popoldan sem jo dala spat - niti najmanjšega joka. Zvečer pa: mami glavo v "poušter" in v jok. Mi je bilo tako hudo, da ni za opisat. :(( Kdaj pa bomo selili tamalega, pa še ne vem. Zdaj je star že dve leti in ponavadi spi do pol desetih ali pa še dlje. Če bi ju dali skupaj, bi bila ob pol devetih že veselica. Sploh pa zdaj, ko bo šla punca v vrtec. Naj vsaj on spi!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 21:41:38   
k1
matr sem jaz vredi :sloncek: sem šla po navodila, pa ti prepišem ta stavek:

Za ustavitev alarma odprite predelek za baterije in pomaknite stikalo na pozicijo "." (izklop). Pri tem pazite, da se ne dotaknete gumbov za kode!

upam da bo zadeva zlaufala! :sloncek::sloncek:

lp:rozica:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 21:46:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 22:23:34   
valči
Sarči,midva sva tamalo dala pri dveh mesecih spat v svojo sobo,ker je noči prespala:bravo:,tavečji pa še trenutno spi na sredi med nama in njegova sobica je že pripravljena,samo posteljica,pa bo.No,za Mihom mi bo bolj težko,ker že od rojstva spi pri nama,in mi bo verjetno hudo...Pa ne mislit,da mi za Laro ni bilo,ampak ona ne rabi toliko cartanja,kot sin,rabi ponoči mir:bravo:.

Ti se pa ne sekiraj preveč,boš vsak šum slišala in boš takoj pri njej,pa še z dragim se bosta bolj sprostila,saj se boste hitro navadili,srečno!:metulj:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Zelo zelo žalostna
8.8.2005 22:27:00   
m jana
Joj mene se to tudi caka!:((:((:((

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Zelo zelo žalostna
9.8.2005 0:11:57   
Dipsi
Midva sva dala sina v svojo sobo, ko je bil star osem mesecev in spomnim se, da mi je bilo zelo hudo. :((Hčerka je stara pol leta in premišljujem, kdaj bi jo bilo pametno preseliti. Z bratcem, ki je star dve leti in pol, bosta namreč skupaj v sobi in to me malo skrbi. Ima katera tovrstne izkušnje?

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Zelo zelo žalostna
9.8.2005 5:22:05   
Anonimen
No, nas pa to še čaka, pri skoraj treh letih in pol smo še vedno skupaj. Pa sem ga zadnjič spraševala, če bi šel v svojo posteljo spat, pa če bi šla midva z očijem v drugo sobo, pa se mi zdi, da se mu je kar fajn zdelo. Zdaj bo treba pa sobo rihtat.

BTW: koliko pa približno pride, če streho dvihneš v mansardo?

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Zelo zelo žalostna
9.8.2005 7:31:57   
NinKa
Najin malček sploh ni nikoli spal pri nama v spalnici. Jaz sem bila proti temu. Saj sva mu naredila otroško sobico in in tam spi od 4 dneva po rojstvu.

Nikoli še nismo imeli problemov s spanjem, že od 3 meseca prespi celo noč s kratkimi postanki, če je žejen. Drugače pa .....saj je v sosednji sobi...pa babyphone tut deluje. BTW. babyphone lahko nataviš da ne tuli ob previsoki temperaturi. Je odzadaj haklček za on off stvari (model TomyAudi Baby al nekaj takega).

Proti sem bila predvsem zaradi tega, ker sem videla kam lahko to spanje skupaj vodi. Moja teta ima sedaj že 8 letnici (dvojčici)pa še zmerom spijo skupaj...men se ne zdi to ok, sploh ob tem, da imata svojo sobo in da obe že obiskujeta 3 razred OŠ.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Zelo zelo žalostna
9.8.2005 8:09:57   
puncica
naša stara 14 mescev in spi pri nama, ker nimamo placa drugje:zmeden2:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Zelo zelo žalostna
9.8.2005 8:21:21   
Skabi
Mi vsi 4 spimo v eni sobi. Zaenkrat ni prostora drugje, pa oba naju potrebujeta tudi ponoči. Ravno danes je tavečji (3,5 let) ponoči jokal v spanju in me klical. Ne znam si predstavljati, da bi spala v drugi sobi kot otroka. Včasih si še posteljo delimo.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

boleč spolni odnos po porodu
irendra

Ali ste po porodu imele bolečine ob spolnem odnosu?

DA (57%)

NE (43%)

Število vseh glasov: 81

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!