|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo slab okus v ustih
3.3.2011 11:07:42   
rožica30
pozdravljene

Noseča sem 12 tednov to je moja 3nosečnost v prvih dveh nisem imela nobenih posebnih težav ali slabosti. Zdaj so se mi začele težave v 5 tednu grozne slabosti ki so na srečo minile ostal pa mi je grozen okus v ustih. Ves čas imam občutek totalno izsušenih ust ob enem pa se mi nabira ogromna količina sline ki ima zelo neprijeten vonj po železu. Pijem ogromno ampak neglede na to kaj jem kaj pijem občutek je vedno isti neznosen traja ves čas tudi ponoči se zaradi tega zbujam. Zaradi vsega se ves čas počutim zelo slabo apetita nimam zaželim si samo jogurt in sadje ki pa mi vso stvar samo še poslabša.Ginekologinja mi je rekla da je to pač normalno in da mine če pač mine če ne prej pa ko se bo otrok rodil.Ali bo tako stanje v ustih ostalo do konca ima katera podobne težave s čim si lahko pomagam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zelo slab okus v ustih
3.3.2011 14:01:37   
2.2.
a so ti delali test za sladkorno?

(odgovor članu rožica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2011 14:07:51   
Najaa
Okus/zadah po železu je v nosečnosti čisto normalen. Mene je tudi ves čas v nosečnosti spremljal. Na začetku bolj izrazito kot na koncu.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2011 14:21:32   
rožica30
v tej nosečnosti še nisem imela testa za sladkorno ampak vsaj do sedaj nisem imela kakšnih znakov sladkorne.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2011 15:17:39   
mika
Men je ta okus trajal do 17 tedna nosečnosti. na to nisem polagala posbne pozornosti, ker sem prebrala, da je okus po železu normalen.

Nobena hrana ni imela pravega okusa, edino čebula mi je bila res dobra. Ta čas se mi je nenormalno vlekel in sem se spraševala, če bom sploh kdaj okusila normalno in mi ne bo več slabo. Pa je minilo. Tudi pri tebi bouser posted image

(odgovor članu rožica30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2011 10:25:08   
maktub
tako sem  imela tudi sama v 1.nosečnosti...namreč po tem okusu "železa" sem tudi sama izvedela da sem noseča..namreč pijem sam vodo in vsaka voda al kupleja al z pipe mi je straaasaannsskoo smrdela po zelezu..moža sem  že obtozevala da nam pomivalni stroj prav  ne pere.. vse možno.. v glavnem voda m je grozno smrdela nisem in nisem je mogla pit... tko da je to čisto normalno  ampak izgine sčasoma...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2011 15:01:58   
deveta
jaz sem tudi imela skozi celo nosečnost zelo slab okus v ustih, no v zadnjih mesecih ni bilo več tako hudo, v prvih in sredinskih pa kar. Ne vem če je bil okus po železu, samo vem, da je bil slab. Nikoli ne žvečim čingumov, med nosečnostjo pa jem jih, ker so mi blažili ta okus, in še coca-colo sem pila, ki je sicer sploh ne maram. Med nosečnostjo pa mi je pogosto pasal kak požirek

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2011 18:10:13   
2.2.
jaz pa čim zavoham čebula da se kje praži ...tiste hrane morem. sem zadnjič delala makaronovo meso in itak kot ponavadi malo popražim čebulo, potem me pa zvijalo in spahovalo in dvigovalo in nisem vedela od čega. no potem v nedeljo pražen krompir....potem isto...no in sem ugotovila da tega nesmem oz. mi ne paše na želodcu.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2011 18:11:12   
2.2.
a radensko lahko pijemo v nosečnosti?

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2011 11:17:55   
maktub
ne sam radensko ampal donat je zelo zeloo priporočljiv

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2011 8:30:22   
2.2.
donat ne morem pit mi dviguje....mogoče si kdaj pa gdaj bi zaželela radensko da se odžejam, ker zdaj ko samo vodo pijem imam pomislek da se mi bojo kaj kmalu žabe nalegle.....

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?