Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zelenjava in sadje pri 4,5 mesecih 19.10.2004 17:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ji na začetku sadje prekuhavala, vendar ne prav dolgo, mogoče kak mesec. Ko ga ne boš več prekuhavala ji ga daj najprej za poskusit dopoldan, če bo imela kaj težav s trebuščkom. Otrokom do 1. leta odsvetujejo vse agrume in jagode. Hruška je znana po tem, da napenja, zato bodi z njo previdna. Banana pa zapira in je tudi bolje, da jo ne poje preveč naenkrat. lp
|
|
|
|
Zelenjava in sadje pri 4,5 mesecih 19.10.2004 17:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, prilagojeno mleko naj bi pil do enega leta. (Jaz ji sicer dajem navadnega od nekje šestega meseca, ker prilagojenega ni hotla piti. Sva bili pa na testih za alergijo na kravje mleko in je bil izvid negativen, pa sem ji ga zato začela dajat!)
|
|
|
|
Zelenjava in sadje pri 4,5 mesecih 19.10.2004 18:26:37
|
|
|
|
kimi
|
Ko začneš je najbolje prekuhati, ker imajo otroci občutljiv želodček na sveže sadje.
|
|
|
|
Zelenjava in sadje pri 4,5 mesecih 19.10.2004 20:38:48
|
|
|
|
mami Lea
|
Mi smo za vsako vrsto sadja in zelenjave najprej probali (mu dali en obrok) in če je blo vse v redu smo s tem nadaljevali. Prekuhavala sem samo 14 dni potem sem pa pričela dajati kar surovo sadje. Vsekakor je v tem primeru palični mešalnik zakon:bravo:. Moram rečt, da se moj mladiček zmrduje nad jabolki in banano , pa sploh tudi nad drugim sadjem ima pa zato zelo rad mlečne kašice in zalanjavo. Mu kupim zmrznjeni zelenjavni miks in ga skuham, spasiram, pa je. Jabolka sm mu pričela mešati v Hipp-ovo mlečno kašico in sedaj vse poje. Sploh je pa, ko je bil star 4 mesece vse pojedel tudi po 2,5dl sedaj se pa že nekaj zmrduje. pri svojih 5,5 mesecih ima že 3 obroke + moje mleko.
|
|
|
|
Zelenjava in sadje pri 4,5 mesecih 20.10.2004 9:51:27
|
|
|
|
mala Zala
|
Punce, hvala in lp!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?