Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 13.6.2006 22:55:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, jaz bi jo vsekakor peljala k zdravniku. Vsaj pokliči, ker zelen izcedek se ne čuje ravno krasno.
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 13.6.2006 23:53:46
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz bi tudi raje šla do zdravnice. Rumen bi še nekako rekla (čeprav je že to čudno), zelen pa, ne vem, če je ravno vredu.
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 1:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je to "šišica"?
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 6:53:00
|
|
|
|
skuštrana
|
Verjetno ima vnetje oči (Špela od Ropotuljice ga je imela). Pojdi k zdravniku, boš dobila kapljice. Glede izdetka spodaj pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 12:20:50
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Kaj pa je to "šišica"? Po moje je to otroški ženski zunanji spolni organ. Drugače pa, takoj k zdravniku. Pa javi, kako sta opravili.
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 13:07:43
|
|
|
|
Balboa
|
pa še na šišici IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita pri kopanju pa še na šišici. Pa kje najdete take izraze. A ni bolj logično tam kjer lulaš sta lulček in lulika??
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 13:11:44
|
|
|
|
HuAnita
|
Pa kje najdete take izraze. A ni bolj logično tam kjer lulaš sta lulček in lulika?? Hja, pri jeziku velikokrat pač ni logike, a ne. Mi pač tako govorimo že od malega... Lulika pa mi rečemo tepki, ampak to smo pač mi, s periferije.... Sicer pa - ženskega spolnega organa pri moji hčerki - ok?!
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 13:21:37
|
|
|
|
HuAnita
|
Jutri popoldne smo naročeni, tako da očitno ravno ne gori... Do takrat jo bom umivala s kamilicami, pa bo po mojem že itak boljše... (upam, no, da si ni prehladila kakšnih micenih jajč)nikov ali mehurja
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 13:51:18
|
|
|
|
Balboa
|
Lulika pa mi rečemo tepki, ampak to smo pač mi, s periferije Potem je vaša lulika - tepka. In ta tepka je hruška al neumna ženska al mogoče še kaj tretjega?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......