Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdravstveno zavarovanje otroka 26.11.2008 10:05:32
|
|
|
|
tinatona
|
Za ureditev zavarovanja potrebuješ samo rojstni list, ter prijavo za zavarovanje.
|
|
|
|
RE: Zdravstveno zavarovanje otroka 26.11.2008 10:10:44
|
|
|
|
NTS
|
Tvoj delodajalec oz. tisti ki vplačuje tvoje zavarovanje mora javiti na ZZZS. Jaz sem zavarovana preko CSD in tako morajo oni javiti ZZZS, da mi pošlje kartico za sina. Lahko pa do starosti dveh mesecev otrok uporablja tvojo, skupaj z materinsko knjižico - tako so mi povedali na ZZZS-ju. lp nts
|
|
RE: Zdravstveno zavarovanje otroka 26.11.2008 10:25:42
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME Pozdravljeni, zanima me kateri dokumenti so potrebni za ureditev zdravstvenega zavarovanja za otroka (pridobitev zdravstvene izkaznice). Sem preletala forum, vendar nisem nikjer našla tega odgovora. Ker mi tega ne bo uredila kadrovska v službi (daj je nimamo in za te stvari skrbim jaz), mi žal nihče ne zna dati odgovora. Hvala za pomoč in LP Če bo otrok zavarovan po tebi maraš v podjetju kjer si zaposlena izpolniti ti, oz. tisti, ki te nadomešča obrazec M-DČ http://help.datalab.si/p50/001641.html ..... in ga odnesti na ZZZS......to je vse.....nato ti bodo po pošti, v roku nekaj dni, poslali zdravstveno izkaznico......
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......