|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravstveno zavarovanje
4.9.2008 11:17:33   
sončnica24
Mene pa zanima naslednje:

Oktobra bom rodila, sama sem trenutno prijavljena na Zavodu in zavarovana preko občine. Ker bi rada da je otrok zavarovan preko mene (parner ima trenutno začasno prebivališče prijavljeno v drugem kraju in če je karkoli narobe bi naj šel k dežurnemu zdravniku v svojem kraju) jaz ne bi rada imela problemov pri otroku glede tega.

Zanima pa me kako uredim zavarovanje za otroka?
Upam da nisem preveč zakomplicirano napisala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdravstveno zavarovanje
4.9.2008 11:43:12   
Doll
Kakor jaz vem ima otrok avtomatsko zavarovanje po mami,razen če oče ne gre potem takoj urejat v službo skupaj s papirji.
K dežurnemu zdr. otrok gre lahko kamorkoli,saj se k dežurnemu hodi,če je nujno.
Pediatra si pa sami izberete katerega hočete

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zdravstveno zavarovanje
4.9.2008 13:52:16   
NinKa
Otrok je zavarovan po tistem ki je zaposlen.

Čeprav ko sem jaz pri prvem user posted image  bila študentka brez statusa in sem si sama plačevala obvezno(se mi je zdelo izpod časti hodit po občini in urejat) in dodatno zavarovanje je bil tamali zavarovan po meni. Po poroki pa sva bila oba z user posted image  zavarovana po možu. Kot študentka sem bila po njem tudi dodatno. Pol pa mislim da 2 leti nazaj sem bila lahko preko moža zavarovana samo osnovno, kot študentka pa dodatno preko mame. user posted image user posted image user posted image men še dans ni jasno ampak tak je blo.

Sedaj ko pa sem bila zopet brez statusa, pa sem drugič rodila, pa je bil user posted image  takoj zavarovan po možu. Sam je pa mogel nest rojstni list v firmo.

No smo pa do nedavnega živeli prijavljeni vsak na svojem koncu Slovenije. Mislim, da ni frka v tem kje živiš da si zavarovan po nekom.  Edino kaj pa je res, da oče ne more it na bolniško za otroka, če ni na istem naslovu prijavljen. Ta se mi pa tut zdi ful blesava. 

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?