Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdravstveno potrdilo in prehod v nov vrtec 19.8.2010 16:10:38
|
|
|
|
vija vaja
|
Veljalo bo staro. Samo v starem vrtcu ti ga morejo vrnit. Prinesti ga moraš prvi dan, če ne ti lahko v novem vrtcu zavrnejo otroka za dneve, ko še ne boš dostavila potrdila.
|
|
|
|
RE: Zdravstveno potrdilo in prehod v nov vrtec 19.8.2010 20:26:23
|
|
|
|
Jančika_
|
V našem prejšnjem vrtcu so mi rekli, da potrdila nikoli ne vračajo, pač pa pošljejo v nov vrtec dopis s potrdilom o izpisu. To je zadostovalo. V starem vrtcu so mi tudi rekli, da bi potrebovala novo potrdilo, če bi med izpisom in novim vpisom minil več kot en mesec, v novem pa, da ga tudi v tem primeru ne bi.
|
|
|
|
RE: Zdravstveno potrdilo in prehod v nov vrtec 19.8.2010 21:11:14
|
|
|
|
Najaa
|
Ko smo mi našo tavečjo prestavli, ga je stari vrtec poslal v novega. Nama ga niso dali v roke.
|
|
|
|
RE: Zdravstveno potrdilo in prehod v nov vrtec 20.8.2010 13:36:33
|
|
|
|
emaa
|
Meni so ga dali v roke, da sem ga nesla v novi vrtec, ker baje moraš pri nekateri pediatrih plačat za tole potrdilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?