|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravstveno potrdilo in prehod v nov vrtec
19.8.2010 15:07:53   
benika
S 1.9. bo sin zamenjal vrtec. Prejšnjega je obiskoval eno leto. A moramo v nov vrtec prinesti novo potrdilo al bo veljalo staro?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdravstveno potrdilo in prehod v nov vrtec
19.8.2010 16:10:38   
vija vaja
Veljalo bo staro. Samo v starem vrtcu ti ga morejo vrnit.
Prinesti ga moraš prvi dan, če ne ti lahko v novem vrtcu zavrnejo otroka za dneve, ko še ne boš dostavila potrdila.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2010 20:26:23   
Jančika_
V našem prejšnjem vrtcu so mi rekli, da potrdila nikoli ne vračajo, pač pa pošljejo v nov vrtec dopis s potrdilom o izpisu. To je zadostovalo. V starem vrtcu so mi tudi rekli, da bi potrebovala novo potrdilo, če bi med izpisom in novim vpisom minil več kot en mesec, v novem pa, da ga tudi v tem primeru ne bi. 

(odgovor članu vija vaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2010 21:11:14   
Najaa
Ko smo mi našo tavečjo prestavli, ga je stari vrtec poslal v novega. Nama ga niso dali v roke. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2010 13:36:33   
emaa
Meni so ga dali v roke, da sem ga nesla v novi vrtec, ker baje moraš pri nekateri pediatrih plačat za tole potrdilo. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2010 13:29:23   
tabi
mi smo rabili novo potrdilouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.