Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdravljenje v tujini- London 18.4.2009 10:00:42
|
|
|
|
rija
|
Torej če še velja tisto, kar je veljalo pred nekaj leti, potem ima plačano otrok in en spremljevalec. Plačali so letalo, redna linija, podzemno (!!!!) taksija ne plačajo , mislim pa, da niso plačali spanja, ko je otrok bil v bolnici ali pa strašno malo. Skratka totalno mačehovsko Najbolje je, da si zrihtaš vse sama. Samo ne iti na kakšen kompas vl ljubljani in sem tam dogovarjati z eno gospo, ki je kao rezervna mati tereza, na koncu pa ti pošlje tak račun, da te lahko samo kap Ko smo zbirali za Marcela, je ravno ta dotična gospa na predlog ene forumovke, rihtala vse in ves čas govorila, kako bo poceni, pa nič skrbet....na koncu pa totalni šok, da me je imelo, da bi stopila malo do nje z gorjačo.... Torej karte na Adriji, hotel pa si rezerviraj preko spleta. >Če rabiš kakšno pomoč me klikni na zs...mogoče ti lahko posredujem kakšne uporabne info Pa vse dobro
|
|
RE: Zdravljenje v tujini- London 18.4.2009 10:01:40
|
|
|
|
rija
|
ah ja, vidim, da si iz LJ....lahko pa stopiš tudi do mojega brata, ki je šel zraven z Marcelom za prevajalca in je urejal vso logistiko v Londonu.
|
|
RE: Zdravljenje v tujini- London 18.4.2009 10:08:37
|
|
|
|
Tanja55
|
Sali, ce rabis kakrsno koli pomoc, pisi na ZS. Trenutno zivim v Londonu.
|
|
|
|
RE: Zdravljenje v tujini- London 18.4.2009 19:31:47
|
|
|
|
Ribica **
|
Ceneje te bo let prisel prek Easy Jeta. Za spanje se pa lahko dogovoris tudi pri slo. zupniku Cikaneku (ne rabis bit veren). LP
|
|
|
|
RE: Zdravljenje v tujini- London 19.4.2009 23:46:48
|
|
|
|
sali
|
Hvala vsem za info. Še vedno pa bi rada prišla v stik s katerim od staršev, ki so dejansko z otrokom šli v to bolnico. Lp Sali
|
|
|
|
RE: Zdravljenje v tujini- London 23.4.2009 16:40:06
|
|
|
|
rija
|
probaj na tem forumu http://regi.si/srce/
|
|
RE: Zdravljenje v tujini- London 24.4.2009 10:45:39
|
|
|
|
katjes
|
Živjo! Poznam fantka, ki je imel iz strani ZZZS odobren poseg v Ameriki. To pomeni, da zavarovalnica plača zdravljenje otroka, bivanje enega spremljevalca in pa prevoz. Oni so se povezali z to bolnico, kjer so jih oni sami napotili, kje bodo spali, prehrano so jim organizirali. V Ameriko sta odšla oba starša in pa otrok. Bolnica je uredila res ugodno ceno apartmaja in pa prehrano, tako da so z denarjem, ki so ga dobili od ZZZS, preživela cela družina v času zdravljenja! Mogoče vam bo to kaj koristilo pri organiziranju zdravljenja, želim pa vam čim bolj uspešno zdravljenje!
|
|
RE: Zdravljenje v tujini- London 22.6.2009 13:51:16
|
|
|
|
sali
|
Kako pa lahko pridem v kontakt z župnikom Cikanekom?
|
|
|
|
RE: Zdravljenje v tujini- London 29.6.2009 10:59:32
|
|
|
|
lillchy123
|
Sali, jaz vem za eno mamico, ki so bili pred kratkim na pregledu v Londonu. Sicer ne vem, če prav v tej bolnici... bom poskusili priti v kontakt z njo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?