Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zdravilnii čaj pri motnjah spanja 19.6.2005 12:22:08
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz vem se nekaj starih receptov: Dudo namocis v smarnico ali pa pokapljas z makovo glavico. Bo ful dobro spal.. Pa eter tudi pomaga. :hudicek::hudicek::hudicek: Saj se hecam, ne zamerit. :) Pri zdravilnih zeliscih velja biti zelo previden.
|
|
|
|
Zdravilnii čaj pri motnjah spanja 19.6.2005 13:11:12
|
|
|
|
Urška*
|
Ja res je treba biti previden pri zdravilnih zeliščih. Sem pa napisala zato ker vidim da enim mamicam :duda: nočejo spati ponoči. He he je pa hecno, hmelj ne. Ja seven, si pravi :hudicek: lp;)
|
|
|
|
Zdravilnii čaj pri motnjah spanja 19.6.2005 19:09:46
|
|
|
|
HuAnita
|
Po moje je enako, če mu daš deci piva:)-
|
|
|
|
Zdravilnii čaj pri motnjah spanja 19.6.2005 19:12:38
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni je bivši tip enkrat namešal razne domače čaje, med drugim je dal not hmelj. Zmanjkalo me je tako rekoč sredi stavka:)-. Bohve, kake namene je imel (mimogrede, danes se je poročil:)). Tako da jaz tega ne bi dajala malemu, po moje bi ga knockoutiralo:)-.
|
|
|
|
Zdravilnii čaj pri motnjah spanja 19.6.2005 19:32:47
|
|
|
|
HuAnita
|
Jančika, potem pa moram to definitivno poskusiti, dati piti mali, mislim;):)-
|
|
|
|
Zdravilnii čaj pri motnjah spanja 19.6.2005 19:48:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Lahko ga pa ti spiješ, pa ti bo ravno do Osijeka, ko ga bo mala ponoči biksala:)-.
|
|
|
|
Zdravilnii čaj pri motnjah spanja 20.6.2005 15:25:46
|
|
|
|
metuljčica 5
|
Kje se pa da kupit hmeljeve storžke? A to res deluje ali se hecate?
|
|
|
|
Zdravilnii čaj pri motnjah spanja 20.6.2005 15:28:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Po moje v lekarni, zeliščni lekarni, pri kakem zeliščarju na tržnici. Pri meni je delovalo, brez heca!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?