Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 19:04:46
|
|
|
|
madela
|
V zrečah meni osebno ni kaj preveč všeč, V zdravilišču Laško se mi zdi glede bazenov in vsega drugega zelo mala ponudba,torej jaz priporočam Dobrno. Okolje je zelo lepo za sprehode,bolj vstran od glavne ceste,ponudba pa super!
|
|
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 19:19:05
|
|
|
|
Pia73
|
Od teh treh variant absolutno Laško. Tam sem bila vedno zelo zadovoljna pa sem poskusila že veliko njihovih storitev.
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 19:19:52
|
|
|
|
Pia73
|
VZa Dobrno sem že od veliko žensk slišala, da so tam dobile glivice. Me niti slučajno ne spraviš tja.
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 19:27:53
|
|
|
|
F*S*M
|
Laško, sploh savna je full super
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 19:52:54
|
|
|
|
ajja
|
Kaj pa na Rogaško Slatino si pomislila? Ogromno kozmetičnih in masažnih salonov, različnih kopeli, krasne sprehajalne poti pa fini lokali v zdraviliškem parku...
|
|
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 22:06:36
|
|
|
|
HuAnita
|
Del zreških Term imaš tudi na Rogli - pa savno, bazenček in nikoli do zdaj - GNEČE---- jaz sem bila vedno tam sama oz. s Capinko.... Meni je super, pozimi smučaš, sankaš, potem pa v termalno vodo in savno
|
|
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 22:09:21
|
|
|
|
Meggi
|
Kaj nisi ti na morju ???? A tako ti poznaš ponudbo teh turističnih razvajanj? Se vidi da maš veze? Ma da še jst pridem enkrat tak dauč? Počutje je ok? Želim mirno noč!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Otroška trgovina na internetu 2.delnada56Kaj najraje bi kupovali preko interneta?otroška obutev (
6%)
otroška oblačila (
22%)
otroška oblačila in obutev (
6%)
otroška športna oprema (
29%)
vse troje in igrače (
37%)
Število vseh glasov: 140Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!