Lajči
|
O tej pokojni gospe so pričali ljudje, ki jim je pomagala. Kako je s hčerjo, ne vem. Se mi pa zdi, da je to približno tako, kot z vsem, npr. bioenergetiki - če verjameš, da ti nekaj pomaga, ti bo, če ne verjameš, ne bo. Moč misli. Pričajo primeri, ko so raka ozdravili ljudje s pitjem lastnega urina. Poznam tudi takšno žensko. Tu je en članek, ki govori o tem, kako je človek, ki je to začel sprovajati, so kar zgovoren dokaz, da to drži. Je pa tako, da tudi takšna terapija, kot je opisano, lahko daje stranske učinke, kot vsa ostala zdravila, ki ne vplivajo niti na enega človeka enako. Meni sicer moj urin nikdar ni bil fuj in fej, saj je moj lastni. Se mi zdi pa pomembno, kaj pravzaprav človek vnaša v svoj organizem in če vnaša samo škodljive stvari, tudi urin ne bo ravno pravo zravilo. Ne morem reči, da se v skrajnem primeru ne bi poslužila tudi tega, kajti, ko izrabiš vse bilke za svoje zdravje, poskušaš vse možne načine, če želiš živeti in ozdraveti, če nič drugega ne pomaga. Je pa moč misli zelo pomembna, kajti negativne misli so vedno bolj učinkovite kot pa pozitivne pri teh stvareh, zato je potrebno ogromno notranje moči, da ne dopustiš, da te negativne misli dohitijo. Za njeno mamo so mi rekli, da niti ni zahtevala ne vem kakega plačila, pač dobro voljo in če pravite, da tale hči navija ceno, v tovrstnih primerih pravijo, da tudi učinki iz tega vidika izgubljajo moč. Poskušati ni greh. Je pa res, da je včasih potrebno vztrajati daljše obdobje, da pride do učinkov. Srečno.
|